sibeliuss 22.08.07, 20:56 Już po zachwycie, zabawka się Wam znudziła? Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violka30 Re: Już po.... 22.08.07, 21:56 eo gratuluje, do twarzy ci w czerwonym:) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Już po.... 22.08.07, 21:59 Czerwony jak burak. Niestety kaarinka za rzadko bywa na forum, aby mogła zachować tytuł moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Już po.... 22.08.07, 22:11 sibeliuss napisał: > Czerwony jak burak. czerwony jak cegla :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaarinka Re: Już po.... 23.08.07, 15:26 sibeliuss napisał: > Niestety kaarinka za rzadko bywa na forum, aby mogła zachować tytuł moderatora. Oj święta prawda... Już dawno miałam zaproponować, by zastąpiła mnie któraś z koleżanek, bywająca tu częściej, np. buka czy violka. Mnie niestety rola matki, żony i .... pochłania całkowicie. Oczywiście najbardziej absorbującym zajęciem jest bycie mamusią, o czym wielokrotnie pisałam. Kiedy tylko pogoda sprzyja, biegam za/z dziećmi w parku, co powoduje, że wieczorem padam razem z nimi. Ma to oczywiście też ogromny plus - nie muszę odwiedzać fitness klubów:) A ta czerwień rzeczywiście Ci pasuje, drogi sibeliussie - rzucasz się w oczy z daleka:) Od razu widać, kto tu rządzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa999956 Re: Już po.... 23.08.07, 06:54 Sibeliussie,ale pokraśniałeś, czy to z radości? -- najczęściej gubi to,co się lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Już po.... 24.08.07, 07:09 dlaczego juz nie jestes na czerwono? Odpowiedz Link Zgłoś