Dodaj do ulubionych

Listy PO i LiD. Nitras kontra Napieralski

IP: 195.136.49.* 14.09.07, 21:20
ale najlepsza jeżeli wystartuje bedzie jacyna. Ta z PO kochan to kto to jest
wogóle nic mi te nazwisko nie mówi a ma 2 miejsce, może jest dobrym figurantem.
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: Urban na ministra edukacji tylko on IP: 195.136.49.* 14.09.07, 21:22
      uzdrowi polska szkołę jak to czyni z 13-ką.
      • Gość: gość Re: Urban na ministra edukacji tylko on IP: *.centertel.pl 14.09.07, 21:49
        Jasne. Uzdrowi... Bo wszystkie polskie dzieciaki chore na hemofili
        wyśle won do Azerbejdżanu!
        • Gość: kiełbaska Ale będzie jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 22:21
          Kocham wybory! Kięłbaska czeka. Jeszcze Jacyna w PiS
          • Gość: ja Re: Ale będzie jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 22:24
            co to znaczy:Jeszcze Jacyna w PiS? czyżby miała zrezygnować z PiS?
          • rewers10 Re: Ale będzie jazda 14.09.07, 22:24
            chyba nie będzie na kogo głosować, same zgrane karty
            • wrojozj kiedy Napie..ki przestanie brac narkotyki ? 15.09.07, 02:46
              Napierdlaski jest uzalezniony od narkotykow i to wyborcy powinni
              wiedziec.

Jego miejsce jest w klinice odwykowej Monaru ,
              a nie w sejmie.
              • wrojozj kiedy Napie.rdalski przestanie brac narkotyki ? 15.09.07, 02:48
                > Napierdlaski jest uzalezniony od narkotykow i to wyborcy powinni
                > wiedziec.
                >
                > Jego miejsce jest w klinice odwykowej Monaru ,
                > a nie w sejmie.
                • z00ropa Re: kiedy Napie.rdalski przestanie brac narkotyk 16.09.07, 13:27
                  spoko, a Nitras chodzi na dzwiki i wali w kanał kompot. Zastanów się
                  o czym piszesz. Pomówienie, nawet w internecie, jest przestępstwem.
          • Gość: zed jacyna swietnie pasowalaby do pis IP: 89.19.76.* 15.09.07, 02:51
            jeszcze tylko w mundur ja ubrac i juz widze jak potepia pielegniarki albo na
            konferencjach pokazuje kto od dzis jest wrogiem polski, lub jest w ukladzie.
            • Gość: też Gosia Re: jacyna swietnie pasowalaby do pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 12:48
              Mam dosyć tych nadętych bufonów z wszelkich partii. Nelly nareszcie
              pokazała że kobiety potrafią w polityce podejmować same decyzje. I
              że rozumieją czym jest praca dla Polski.
              Dużo szacunku do Małgosi ze Szczecina i z Koszalina że nie dają się
              wypchnąć tym nadętym bufonom z polityki.
              Pokażcie mi chociaż jedną sensowną kobietę w LiD czy PO którym
              bufony pozwiliły na samodzielność myślenia?
              Dlatego wielki szacunek dla Prezydenta Kaczyńskiego że szanuje
              mądre kobiety a nie tuby (coby to nie miało znaczyć...) bufonów!
              Niestety, Donald Tusk nie dorasta mu do pięt.

• Gość: zed Re: Urban na ministra edukacji tylko on IP: 89.19.76.* 15.09.07, 02:48
          tak sie zastanawialem nad ta sprawa hemofilii, czy bedac dyrektorem szkoly
          wzialbym odpowiedzialnosc za zycie tego dziecka. i musze powiedziec, ze nie,
          wiec rozumiem decyzje o odmowie przyjecia. szkola nie jest przygotowana na taka
          opieke.

• Gość: kiełbaska Re: Urban na ministra edukacji tylko on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 10:33
            Zakładam, jestem prezydentem ... nie, nie, nie. Świat nie jest
            przygotowany na takiego prezydenta. Ale dobrze, niech będzie, że
            jestem. Ogłaszam nabór na wiceprezydentów, dyrektorów, kierowników i
            inspektorów (to taka nazwa dla zwykłych urzędoli). Zgłaszają się.
            Czy przyjmuję kogoś? Oczywiście, że nie. PRZECIEŻ JESTEM TYLKO JEDEN.

Ja, kiełbaska wiem kto może być prezydentem
    • Gość: wyborca tylko Radek Popiela IP: *.555.pl 15.09.07, 11:42
      z demokratów na posła !!
    • Gość: George Listy PO i LiD. Nitras kontra Napieralski IP: *.opera-mini.net 15.09.07, 13:54
      Nie mam zamiaru namawiać nikogo, by głosował na SLD, ale odradzam oddawanie głosów na NITRASA i całą ekipę spod znaku PO.
      Jakie szkodliwe jest to towarzystwo w naszym województwie można przekonać sie:
      - po tym, co wyczyniał Nitras z samochodem służbowym URZĘDU MARSZAŁKOWSKIEGO, do ktorego mógł wsiąść wyłącznie jako pasażer, a rozwalił sie na Trasie Zamkowej w Szczecinie, bo nie potrafi prowadzić samochodów z napędem na tył;
      - po tym co dzieje sie w Urzędzie Marszałkowskim, skąd zwalniają doświadczonych pracowników, a przyjmują kolegów bez odpowiedniego doświadczenia i kwalifikacji;
      - po tym co sie dzieje w Wojewódzkim Urzędzie Pracy w Szczecinie, gdzie biorąc udział w konkursie na zwykłego podinspektora, trzeba mieć wykształcenie kierunkowe, znać języki obce, znać kilka programów komputerowych, zaś na naczelnika wystarczy wykazywać sie wysoką kulturą osobistą, no i zapewne być działaczem PO. Wiecej o tym na www.wup.pl zakładka FORUM > FORUM OGÓLNE > PRACA W WUP.
      Moze Pan Donald nie do końca ma świadomość, co jego ekipa tu wyczynia. Obecna obsada PO do pięt nie dorasta poprzednikom z SLD. Być może - nie mam takiej wiedzy - tamci nie byli do konca święci, ale klasą, kulturą osobistą mogą dawać przykład gowniarzerii z PO.
      WIEC JEŻELI JUZ NA PO, TO NIE NA TAKICH GÓWNIARZY, TYLKO NA STARSZYCH Z DOŚWIADCZENIEM ZAWODOWYM, NAJLEPIEJ POZA POLITYKĄ.
      • Gość: Pa Re: Listy PO i LiD. Nitras kontra Napieralski IP: 83.168.106.* 15.09.07, 14:22
        To prawda
        • halfilner Napieralskiemu odchody napieraja na mozg 15.09.07, 15:59
          smierdzacy komuch:
          W latach 1995-1999 był sekretarzem szczecińskiej Socjaldemokracji
          Rzeczypospolitej Polskiej. Od 1999 był przewodniczącym Rady
          Wojewódzkiej Sojuszu Lewicy Demokratycznej i sekretarzem Rady
          Krajowej. Od 6 marca 2004 do 29 maja 2005 był wiceprzewodniczącym
          Sojuszu Lewicy Demokratycznej, od 29 maja 2005 jest sekretarzem
          generalnym Sojuszu.
          • sid15 co lepsze: dżuma czy cholera??? 15.09.07, 16:41
            .....faktycznie trudny wybór,nie zazdroszczę sympatykom obu partii z
            regionu.
            • Gość: Tolo Re: co lepsze: dżuma czy cholera??? IP: *.chello.pl 15.09.07, 16:47
              Moim zdaniem lepsza jest kiła!

--

Z powodu wyborów odsprzedam audi A6 z 2 rurkami
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=68787456&v=2&s=0
          • Gość: Ewa Re: Napieralskiemu odchody napieraja na mozg IP: *.chello.pl 16.09.07, 20:17
            1995 rok to już po przełomie...Komuny już nie było. Coś Ci się
            pomyliło!
    • Gość: Kryestek UPR IP: *.chello.pl 15.09.07, 23:19
      - Do tej pory, czy to w Sejmie, czy poza nim mieliśmy do wyboru popieranie dwóch
      sił: takich, którzy podobno znają się na gospodarce, ale kradną i drugich,
      którzy podobno są uczciwi, ale na gospodarce się nie znają. Dziś media na siłę
      forsują dwa ugrupowania: jedno, które chce mieć władzę dla samej władzy i nie
      wie co z nią zrobić i drugie, które chce mieć władzę, żeby mieć nasze pieniądze
      - mówił Korwin-Mikke
    • pismak_logowany Re: Listy PO i LiD. Nitras kontra Napieralski 16.09.07, 03:06
      Anna Sztark, hehehe.

pismak_logowany@gazeta.pl
      • Gość: krk Muszyński IP: *.chello.pl 16.09.07, 03:24
        A muszka nie startuje? Ostatnio zbrakło mu 100 głosów.. szkoda
        • Gość: flak Re: Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 07:15
          Muszka przy władzy ma się dobrze. Muszka robi biznesy.
          • Gość: Obserwator Re: Muszyński IP: *.chello.pl 16.09.07, 07:48
            Gość portalu: flak napisał(a):

> muszka robi biznesy.

... na styku z administracją publiczną kontrolowaną przez posła Sławomira Nitrasa.

To prawda, ABW pod kontrolą Kaczorów wyraźnie śpi w tej sprawie,
            stąd perspektywa powiększenia przez PO władzy w samorządach, władzą w państwie
            daje takim typom poczucie całkowitej bezkarność.
            • Gość: as Re: kto to jest Kochan ma 2 miejsce była posłem IP: 195.136.49.* 16.09.07, 09:39
              ale czym zasłynęła i za co 2 miejsce
          • Gość: Platfus Re: Muszyński IP: *.chello.pl 16.09.07, 14:04
            Zgadza się, mucha nie siada!
            ie.youtube.com/watch?v=d4UxKVAQh20
      • absztyfikant Re: Listy PO i LiD. Nitras kontra Napieralski 16.09.07, 20:16
        Co sie dziwisz? Nitras kiedys za nia teczke nosil:)
    • Gość: Napieralski jesteśmy alternatywą dla Wołomina... IP: *.szc.vectranet.pl 16.09.07, 09:42
      • Gość: Jassownik Re: jesteśmy alternatywą dla Wołomina... IP: *.chello.pl 16.09.07, 13:20
        To prawda, że Nitras i Łuczak wraz z Obryckim i Krzystkiem konsekwentnie
        wzmacniają postkomunę w mieście i regionie.
        To zjawisko podobne do tego jak podczas wyborów 2002 towarzysz Edmund Runowicz
        wypromował na stolec prezydencki Mariana Jurczyka.

-

Precz przywilejom władzy!
        ie.youtube.com/watch?v=SbfkezMuLRk
    • Gość: Lex Listy PO i LiD. Nitras kontra Napieralski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 20:06
      w kolo Wojtek,kto wygra ma pare lat darmowa wyzere>Przegrani(
      przyszli wygrani) "kupia" jakies stolki gminne,panstwowe byle tylko
      z kiesy podatnika.Robole i byznesmeny jak frajerzy utrzymuja ten
      odwieczny cyrk.
      • Gość: Kaczysta Re: Listy PO i LiD. Nitras kontra Napieralski IP: *.chello.pl 16.09.07, 20:14
        Plafusy z PO jednoznacznie wpisują się w postkomunistyczny układ zamiany władzy
        na własność.
        Przychodzi czas, że możemy powiedzieć temu jednoznaczne NIE!
        ie.youtube.com/watch?v=g9mrq_XauGI&NR=1
    • aszczecin Re: Listy PO i LiD. Nitras kontra Napieralski 17.09.07, 16:55
      Ciekawe co TY zrobisz dla Nitrasa i Napieralskiego?
      • Gość: Czytelnik Re: Listy PO i LiD. Nitras kontra Napieralski IP: *.chello.pl 18.09.07, 01:58
        Nic, zupełnie nic!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka