Gość: as IP: 195.136.49.* 14.09.07, 21:20 ale najlepsza jeżeli wystartuje bedzie jacyna. Ta z PO kochan to kto to jest wogóle nic mi te nazwisko nie mówi a ma 2 miejsce, może jest dobrym figurantem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: Urban na ministra edukacji tylko on IP: 195.136.49.* 14.09.07, 21:22 uzdrowi polska szkołę jak to czyni z 13-ką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urban na ministra edukacji tylko on IP: *.centertel.pl 14.09.07, 21:49 Jasne. Uzdrowi... Bo wszystkie polskie dzieciaki chore na hemofili wyśle won do Azerbejdżanu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Ale będzie jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 22:21 Kocham wybory! Kięłbaska czeka. Jeszcze Jacyna w PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ale będzie jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 22:24 co to znaczy:Jeszcze Jacyna w PiS? czyżby miała zrezygnować z PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Ale będzie jazda 14.09.07, 22:24 chyba nie będzie na kogo głosować, same zgrane karty Odpowiedz Link Zgłoś
wrojozj kiedy Napie..ki przestanie brac narkotyki ? 15.09.07, 02:46 Napierdlaski jest uzalezniony od narkotykow i to wyborcy powinni wiedziec. Jego miejsce jest w klinice odwykowej Monaru , a nie w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojozj kiedy Napie.rdalski przestanie brac narkotyki ? 15.09.07, 02:48 > Napierdlaski jest uzalezniony od narkotykow i to wyborcy powinni > wiedziec. > > Jego miejsce jest w klinice odwykowej Monaru , > a nie w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: kiedy Napie.rdalski przestanie brac narkotyk 16.09.07, 13:27 spoko, a Nitras chodzi na dzwiki i wali w kanał kompot. Zastanów się o czym piszesz. Pomówienie, nawet w internecie, jest przestępstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed jacyna swietnie pasowalaby do pis IP: 89.19.76.* 15.09.07, 02:51 jeszcze tylko w mundur ja ubrac i juz widze jak potepia pielegniarki albo na konferencjach pokazuje kto od dzis jest wrogiem polski, lub jest w ukladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Gosia Re: jacyna swietnie pasowalaby do pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 12:48 Mam dosyć tych nadętych bufonów z wszelkich partii. Nelly nareszcie pokazała że kobiety potrafią w polityce podejmować same decyzje. I że rozumieją czym jest praca dla Polski. Dużo szacunku do Małgosi ze Szczecina i z Koszalina że nie dają się wypchnąć tym nadętym bufonom z polityki. Pokażcie mi chociaż jedną sensowną kobietę w LiD czy PO którym bufony pozwiliły na samodzielność myślenia? Dlatego wielki szacunek dla Prezydenta Kaczyńskiego że szanuje mądre kobiety a nie tuby (coby to nie miało znaczyć...) bufonów! Niestety, Donald Tusk nie dorasta mu do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Urban na ministra edukacji tylko on IP: 89.19.76.* 15.09.07, 02:48 tak sie zastanawialem nad ta sprawa hemofilii, czy bedac dyrektorem szkoly wzialbym odpowiedzialnosc za zycie tego dziecka. i musze powiedziec, ze nie, wiec rozumiem decyzje o odmowie przyjecia. szkola nie jest przygotowana na taka opieke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Urban na ministra edukacji tylko on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 10:33 Zakładam, jestem prezydentem ... nie, nie, nie. Świat nie jest przygotowany na takiego prezydenta. Ale dobrze, niech będzie, że jestem. Ogłaszam nabór na wiceprezydentów, dyrektorów, kierowników i inspektorów (to taka nazwa dla zwykłych urzędoli). Zgłaszają się. Czy przyjmuję kogoś? Oczywiście, że nie. PRZECIEŻ JESTEM TYLKO JEDEN. Ja, kiełbaska wiem kto może być prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca tylko Radek Popiela IP: *.555.pl 15.09.07, 11:42 z demokratów na posła !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George Listy PO i LiD. Nitras kontra Napieralski IP: *.opera-mini.net 15.09.07, 13:54 Nie mam zamiaru namawiać nikogo, by głosował na SLD, ale odradzam oddawanie głosów na NITRASA i całą ekipę spod znaku PO. Jakie szkodliwe jest to towarzystwo w naszym województwie można przekonać sie: - po tym, co wyczyniał Nitras z samochodem służbowym URZĘDU MARSZAŁKOWSKIEGO, do ktorego mógł wsiąść wyłącznie jako pasażer, a rozwalił sie na Trasie Zamkowej w Szczecinie, bo nie potrafi prowadzić samochodów z napędem na tył; - po tym co dzieje sie w Urzędzie Marszałkowskim, skąd zwalniają doświadczonych pracowników, a przyjmują kolegów bez odpowiedniego doświadczenia i kwalifikacji; - po tym co sie dzieje w Wojewódzkim Urzędzie Pracy w Szczecinie, gdzie biorąc udział w konkursie na zwykłego podinspektora, trzeba mieć wykształcenie kierunkowe, znać języki obce, znać kilka programów komputerowych, zaś na naczelnika wystarczy wykazywać sie wysoką kulturą osobistą, no i zapewne być działaczem PO. Wiecej o tym na www.wup.pl zakładka FORUM > FORUM OGÓLNE > PRACA W WUP. Moze Pan Donald nie do końca ma świadomość, co jego ekipa tu wyczynia. Obecna obsada PO do pięt nie dorasta poprzednikom z SLD. Być może - nie mam takiej wiedzy - tamci nie byli do konca święci, ale klasą, kulturą osobistą mogą dawać przykład gowniarzerii z PO. WIEC JEŻELI JUZ NA PO, TO NIE NA TAKICH GÓWNIARZY, TYLKO NA STARSZYCH Z DOŚWIADCZENIEM ZAWODOWYM, NAJLEPIEJ POZA POLITYKĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pa Re: Listy PO i LiD. Nitras kontra Napieralski IP: 83.168.106.* 15.09.07, 14:22 To prawda Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner Napieralskiemu odchody napieraja na mozg 15.09.07, 15:59 smierdzacy komuch: W latach 1995-1999 był sekretarzem szczecińskiej Socjaldemokracji Rzeczypospolitej Polskiej. Od 1999 był przewodniczącym Rady Wojewódzkiej Sojuszu Lewicy Demokratycznej i sekretarzem Rady Krajowej. Od 6 marca 2004 do 29 maja 2005 był wiceprzewodniczącym Sojuszu Lewicy Demokratycznej, od 29 maja 2005 jest sekretarzem generalnym Sojuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 co lepsze: dżuma czy cholera??? 15.09.07, 16:41 .....faktycznie trudny wybór,nie zazdroszczę sympatykom obu partii z regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolo Re: co lepsze: dżuma czy cholera??? IP: *.chello.pl 15.09.07, 16:47 Moim zdaniem lepsza jest kiła! -- Z powodu wyborów odsprzedam audi A6 z 2 rurkami forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=68787456&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Napieralskiemu odchody napieraja na mozg IP: *.chello.pl 16.09.07, 20:17 1995 rok to już po przełomie...Komuny już nie było. Coś Ci się pomyliło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryestek UPR IP: *.chello.pl 15.09.07, 23:19 - Do tej pory, czy to w Sejmie, czy poza nim mieliśmy do wyboru popieranie dwóch sił: takich, którzy podobno znają się na gospodarce, ale kradną i drugich, którzy podobno są uczciwi, ale na gospodarce się nie znają. Dziś media na siłę forsują dwa ugrupowania: jedno, które chce mieć władzę dla samej władzy i nie wie co z nią zrobić i drugie, które chce mieć władzę, żeby mieć nasze pieniądze - mówił Korwin-Mikke Odpowiedz Link Zgłoś
pismak_logowany Re: Listy PO i LiD. Nitras kontra Napieralski 16.09.07, 03:06 Anna Sztark, hehehe. pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Muszyński IP: *.chello.pl 16.09.07, 03:24 A muszka nie startuje? Ostatnio zbrakło mu 100 głosów.. szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flak Re: Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 07:15 Muszka przy władzy ma się dobrze. Muszka robi biznesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Muszyński IP: *.chello.pl 16.09.07, 07:48 Gość portalu: flak napisał(a): > muszka robi biznesy. ... na styku z administracją publiczną kontrolowaną przez posła Sławomira Nitrasa. To prawda, ABW pod kontrolą Kaczorów wyraźnie śpi w tej sprawie, stąd perspektywa powiększenia przez PO władzy w samorządach, władzą w państwie daje takim typom poczucie całkowitej bezkarność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: kto to jest Kochan ma 2 miejsce była posłem IP: 195.136.49.* 16.09.07, 09:39 ale czym zasłynęła i za co 2 miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platfus Re: Muszyński IP: *.chello.pl 16.09.07, 14:04 Zgadza się, mucha nie siada! ie.youtube.com/watch?v=d4UxKVAQh20 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Listy PO i LiD. Nitras kontra Napieralski 16.09.07, 20:16 Co sie dziwisz? Nitras kiedys za nia teczke nosil:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Napieralski jesteśmy alternatywą dla Wołomina... IP: *.szc.vectranet.pl 16.09.07, 09:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jassownik Re: jesteśmy alternatywą dla Wołomina... IP: *.chello.pl 16.09.07, 13:20 To prawda, że Nitras i Łuczak wraz z Obryckim i Krzystkiem konsekwentnie wzmacniają postkomunę w mieście i regionie. To zjawisko podobne do tego jak podczas wyborów 2002 towarzysz Edmund Runowicz wypromował na stolec prezydencki Mariana Jurczyka. - Precz przywilejom władzy! ie.youtube.com/watch?v=SbfkezMuLRk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Listy PO i LiD. Nitras kontra Napieralski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 20:06 w kolo Wojtek,kto wygra ma pare lat darmowa wyzere>Przegrani( przyszli wygrani) "kupia" jakies stolki gminne,panstwowe byle tylko z kiesy podatnika.Robole i byznesmeny jak frajerzy utrzymuja ten odwieczny cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczysta Re: Listy PO i LiD. Nitras kontra Napieralski IP: *.chello.pl 16.09.07, 20:14 Plafusy z PO jednoznacznie wpisują się w postkomunistyczny układ zamiany władzy na własność. Przychodzi czas, że możemy powiedzieć temu jednoznaczne NIE! ie.youtube.com/watch?v=g9mrq_XauGI&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
aszczecin Re: Listy PO i LiD. Nitras kontra Napieralski 17.09.07, 16:55 Ciekawe co TY zrobisz dla Nitrasa i Napieralskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Listy PO i LiD. Nitras kontra Napieralski IP: *.chello.pl 18.09.07, 01:58 Nic, zupełnie nic! Odpowiedz Link Zgłoś