beatrix13 13.10.07, 15:02 Goebells przy nim to mały pikuś ,a i Urban mógłby u bulteriera towarzysza Jarosława korepetycje pobierać ze sztuki łgania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbędny Re: ależ Kurski łże na konwencji sPISkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 15:04 Kurski przy Tusku to ratlerek przy owczarku niemieckim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ależ Kurski łże na konwencji sPISkowej 13.10.07, 15:09 Rodzice Fotygi od kilkudziesieciu lat mieszkaja w Niemczech:P Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ależ Kurski łże na konwencji sPISkowej 13.10.07, 15:06 a nawet nie zająknął się o Telegrafie i innych przekrętach swoich mocodawców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: ależ Kurski łże na konwencji sPISkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 15:10 W przypadku Tuska mamy konkret. Skromne niehonoroqwe honorarium w wysokości 190. 000 zł (słownie: stodziewięćdziesiąttysięcyzłotych). Nawet się nie zająknął ani nie zarumienił. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Oj nerwy puszczaja Zbednemu 13.10.07, 15:13 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,9287689,wiadomosc.html?ticaid=14a1f (C)HWDPIS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Oj nerwy puszczaja Zbednemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 15:15 Moje wskazanie na wynagrodzenie Donaldu Tusku jest oceną zwykłego cwaniactwa i pazerności. Żadna to nerwowość. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ależ Kurski łże na konwencji sPISkowej 13.10.07, 15:08 Urban jest bardziej zabawny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: ależ Kurski łże na konwencji sPISkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 15:13 Urban jest przede wszystkim niezwykle inteligentny i niezwykle cyniczny i to nie jest moja wypowiedż na temat morale Jerzego Urbana bo to inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ależ Kurski łże na konwencji sPISkowej 13.10.07, 15:16 Urab to k urwa, ale inteligentna i dowcipna;) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Urban mialo byc;) 13.10.07, 15:17 www.pconline.com.cn/digital/dc/hangqing/sh/0511/pic/07_6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Urban mialo byc;) IP: *.icm.edu.pl 13.10.07, 15:44 Może dla niektórych Kurski jest wzorem cnót i uczciwości, ale nie dla mnie. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3038513.html Ciekawe czy jakikolwiek leśniczy sprzeda bez przetargu cokolwiek "normalnemu" człowiekowi. Podobnie zresztą było ii z jego pryncypałem przy zagarnięciu budynków w centrum W-wy po RSW. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 prawo Kalego wg Kurskiego 13.10.07, 16:01 jego i ich przekręty są ponad prawem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Kurski mial duzo racji... IP: *.ccc.de 13.10.07, 16:05 Tuskowi pomylil sie honor z honorarium. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Kurski mial duzo racji... 13.10.07, 16:06 Kurski jest najmniej predystynowaną osobą na scenie politycznej do używania słowa "honor" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: Kurski mial duzo racji... IP: *.ccc.de 13.10.07, 16:08 beatrix13 napisała: > Kurski jest najmniej predystynowaną osobą na scenie politycznej do > używania słowa "honor" moze i tak, ale problem w tym, ze Tusk tego slowa w ogole nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Kurski obraża tysiace ludzi Solidarności 13.10.07, 16:18 przypisując tylko członkom PiS zasługi w wielkim zrywie narodowym l.80 tych, na wczorajszej debacie Tuskzapytał Kaczyńskiego co robił w dniu 13.12.1981 r.,bo on był ze stoczniowcami i nie uzyskał odpowiedzi, podejrzewam,że od takiego Kurskiego,Brudzińskiego i innych politykierów tez nie otrzymałby odpowiedzi,bo oni wszyscy wtedy wygodnie w domowych pieleszach wygrzewali się, szczytem chamstwa Kurskiego było okreslenie prof. Bartoszewskiego wątpliwym autorytetem moralnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc rozumiem, ze ciebie tez obrazil :)))) IP: *.ccc.de 13.10.07, 16:24 zostawilas sobie kawalki styropianu czy zomowska palke tatusia na pamiatke ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: rozumiem, ze ciebie tez obrazil :)))) 13.10.07, 16:39 widzę,że jest ci bliski jezyk nienawiści i podłości Kurskiego, Rydzyka i Kaczyńskich, no cóż ,twój wybór,twoja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: rozumiem, ze ciebie tez obrazil :)))) IP: *.ccc.de 13.10.07, 16:42 nie odpowiedzialas na pytanie: pałke czy styropian ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: rozumiem, ze ciebie tez obrazil :)))) 13.10.07, 22:01 Gość portalu: sc napisał(a): > nie odpowiedzialas na pytanie: pałke czy styropian ? .................... współczuję ci,że musisz tu warować 24 h na dobę,ja mam zycie poza forum, nie zgadłeś,ani to ,ani tamto, widzisz świat bIało-czarno i lubisz jaskrawe podziały jak twoi idole,którzy tylko dzielić społeczeństwo potrafią skutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: rozumiem, ze ciebie tez obrazil :)))) IP: *.ccc.de 13.10.07, 22:06 beatrix13 napisała: > nie zgadłeś,ani to ,ani tamto, to sie pindulka nie pluj bo ciebie to nie dotyczylo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas tak sie skada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 16:41 tak sie składa, ze znaczna wiekszośc ludzi ani nie była w stoczni, ani nie pałowała... Nie rozumiem tego pytania pana Tuska... czy to znaczy, ze tylko kombatanci styropianowi maja prawo do Polski? Oni wszyscy graja naszym zycie i naszymi pieniedzmi. A my tak naprawde siedzim w domu albo pracujemy, my zyjemy, a oni zeruja... Polska nie nalezy anio do styropianowców, ani do zomowców... to juz Obywatek GC trafnie to ujał MOJA KREW moja krew co chyłkiem płynie w głębi ciała które kryje się po ciemnych korytarzach w alkoholu w ustach kobiet krew podskórne życie me mierzone w litrach i płynące wspólną rzeką w morze krwi moja krew moja krew mrożona wysyłana i składana w bankach krwi bankierzy przelewają ją na tajne konta tajna broń moją krwią tajna broń konstruowana aby jeszcze lepiej jeszcze piękniej bezboleśnie ucieleśnić krew moją krew wypijaną przez kapłanów na trybunach na mównicach na dyskretnych rokowaniach moja krew moja krew to moją krwią zadrukowane krzyczą co dzień rano stosy gazet nagłówkami barwionymi krwią moją krew wykrztusił z gardła spiker na ekranie liczę ślady mojej krwi moją krwią leciutko podcmielone damy delikatnie przechylają szkło na rautach w ambasadach tak to moja krew to moją krwią podpisywano wojnę miłość rozejm pokój wyrok układ czek na śmierć moja krew moja krew moja krew moja krew moja krew i twoja też moja krew i wasza też moja krew i twoja też moja krew i wasza też.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Masz rację, ale... IP: 83.18.220.* 13.10.07, 22:48 > tak sie składa, ze znaczna wiekszośc ludzi > ani nie była w stoczni, ani nie pałowała... > > Nie rozumiem tego pytania pana Tuska... Pytanie Tuska byłoby rzeczywiście nie na miejscu, gdyby je skierował do kogokolwiek ze "znacznej większości ludzi". Ale cała retoryka Jarosława Kaczyńskiego, a zwłaszcza słynne "my jesteśmy tam, gdzie wtedy, a wy tam, gdzie stało ZOMO" upoważniło (a nawet zobowiązało) Tuska do zadania tego pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gylion Re: Kurski obraża tysiace ludzi Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 17:35 Brudziński w tym czasie miał 10 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Kurski obraża tysiace ludzi Solidarności 13.10.07, 22:05 Gość portalu: gylion napisał(a): > Brudziński w tym czasie miał 10 lat... ,,,,,,,,,,,,,,,,, no to zaskoczona jestem,bo na 50 - latka wygląda,widać wadza i korytko mu nie służą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gylion Re: Kurski obraża tysiace ludzi Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 17:35 A kurski może z 15 lat miał wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas jestescie ponizej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 16:07 ja rozumiem, ze mozna napisac po prostu - Tusk jest głupi... jak na podwórku, ale moze warto by napisac czasami troche wiecej, szczególnie, ze kieruje sie jakąs swoja opinie do osób nie spod trzepaka... Ja akurat nie słuchałem ani debaty ani konferencji prasowej, a byłbym chetnie przeczytał, ale konkretnie... a nie tylko sama opnie - Tusk jest głupi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Tusk nie jest glupi, jest cwany i cyniczny. IP: *.ccc.de 13.10.07, 16:14 prosisz i ja te twoja prosbe spelniam: wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9292004&rfbawp=1192282499.597&ticaid=14a1f&_ticrsn=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Tusk nie jest glupi, jest cwany i cyniczny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 16:25 pan Tusk nie jest głupi - ja to wiem, ale ironizujac własciwie powinienem napisac gupi, jak na scianach na podwórku sie pisze... Ani pan Tusk nie jest gupi, ani pan Kaczynski, ani Kwasniewski... szkoda tylko, ze wszyscy walcza o intersy polityczne swoich partyjniactw, a nie chca tworzyc razem Polski... Przeciez gdyby tak na zakładzie ludzie nie chcieli współpracowac, czy to z łysym, czy grubym, czy okularnikiem, to wszystkie fabryki by stanęły, tak jak stanął nasz kraj. Tylko dlatego, ze szanowni i wielcy politycy nie maja ochoty na współprace, ale po co w takim razie kandyduja skoro wiadomo, ze juz sie skonzczyły czasy przewodniej siły narodu, a trzeba wspólpracowac i dzielic sie zarówno rzadami, jak i odpowiedzialnoscia... A tu ani PiS nie chciał sie podzielic rzadami, ani PO wziąc odpowiedzialnosci... ;)) POLITYCY SA GUPI! zgodnie z decyzjami wyborców! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Tusk nie jest glupi, jest cwany i cyniczny. 13.10.07, 16:35 Gość portalu: sc napisał(a): > prosisz i ja te twoja prosbe spelniam: > > wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9292004&rfbawp=1192282499.597&ticaid=14a1f&_ticrsn=3 ..................... nie śmieszaj się powoływaniem na kłamcę Kurskiego, zaklinanie rzeczywistości nic wam nie da, Kaczyński przegrał wczoraj debatę ,przegra i wybory ,a potem zaczną się rozłamy w PiS,bo to sztuczny zlepek na czas koryta scalony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: Tusk nie jest glupi, jest cwany i cyniczny. IP: *.ccc.de 13.10.07, 16:39 beatrix13 napisała: > a potem zaczną się rozłamy w > PiS,bo to sztuczny zlepek na czas koryta scalony twoja celna analiza polityczna dotknela mnie do cna, czyzbys konczyla politologie na US wraz z Grzesiem i Mateuszem ? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Płazynski tez klamie ??? IP: *.ccc.de 13.10.07, 16:46 Jeśli ktoś mówi o cudzie, to musi się uderzyć w piersi, dlaczego nie skorzystał z tej szansy na ten cud - ocenił Płażyński rozumiem, ze jedynie Donek w tylnej czesci gardlowej (gdzies w okolicach ślinianek) wbudowany ma wykrywacz klamstw i zadne z nich mu przez usta nie przejdzie :))))) oj becia jakas ty naiwna :))) garnki pomyte ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Donald Kłamliwy ? 13.10.07, 17:05 Pamietam jak kilka lat temu pan Donald Tusk nie szczedzac slinianek nawolywal narod polski do glosowania za wstapieniem naszego kraju do Unii Europejskiej, poniewaz jedna z niewatpliwych korzysci bedzie mozliwosc legalnej pracy w panstwach czlonkowskich. Nie bardzo rozumiem taktyki przewodniczacego PO , najpierw namawia do wyjazdu, a teraz z tego powodu niczym Rejtan chce rwac koszule na piersiach ? Pan Tusk rowniez nie pamieta, ze to byly koalicjant PO wyslal nasze wojsko do Iraku. Mam nadzieje, ze juz wkrotce na stanowisku przewodniczacego zastapi go ktos inny. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Donald Kłamliwy ? 13.10.07, 17:15 dokładnie tak Mamoniowa... Na konwencie PO w Szczecinie pan Tusk powiedział, ze dzieki rzadom PO w Szczecinie zmniejsza sie bezrobocie, ale gdy PiS podał ze zmniejsza sie za ich rzadów bezrobocie, to pan Tusk skonkludował, ze to ogólny trynd nie majacy nic wspólnego z aktualnymi rzadami... Wszyscy politycy to kłamcy! Kłamcy żerujacy na sloganach i robieniu wody z mózgu... Wszystkie kaczory i te rysunkowe nalezałoby odstrzelic. Dlaczego oni wszyscy tak kłamia i manipuluja? Bo przeciez nie chodzi o te diety poselskie... Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Donald Kłamliwy ? 13.10.07, 17:22 Dziwi mnie dlatego zarzucanie mowienia nieprawdy jednym, skoro cala polska scena polityczna na klamstwie bazuje. Jedni wladzy nie chca oddac, a inni juz sie nie moga doczekac, kiedy dopadna koryta ! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Donald Kłamliwy ? 13.10.07, 17:34 Ministerka, znaczy pani misnister zorganizowała strone www.powroty.gov.pl oraz ulgi dla powracajacych... słyszałem na osobiste uszy, jak pan z PO zarzucał pani minister, ze oni taki pomysł juz mieli rok, dwa lata temu, nawet ustawe jakas zrobili w tej sprawie, ale nie doczekali sie. PO ustami pana stwierdziło, ze rzad ukradł PO ten pomysł. Oczywiscie pani rzuciła, ze nie wiedziała i mogli to robic przeciez, bo zrobienie strony, gdzie młodzi mogliby szukac pracy w Polsce, a pracodawcy pracowników nie wymaga ustawy... Ale to nic takiego. Niedawno jednak słyszałem z ust działacza PO, ze rzad robi ulgi dla powracajacych do Polski, a przepraszam nie mysli o tych co tu zostali i pracuja... Ja sie z tym zgadzam, ale poniekad skrytykowali swój pomysł, którego kradziez zarzucaja rzadowi... To pokazuje doskonale sposób myslenia, jak my to dobrze - chocby to było najgorsze, a jak oni, to jestesmy przeciw - chocby to było najlepsze! A poza tym, czy na pomysły sa jakies licencje i nikt inny nie moze robic dobrze w tym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Tusk jest liberałem i myśle że bogaty powinien IP: 195.136.49.* 13.10.07, 18:41 oddać głos na PO tzn taki który ma 5000 na rękę w Picie mu sie poprawi i z tego co zostanie będzie miał na prywatna służbe zdrowia prywatna szkołę dla dzieci gdzie bedzie wszystko bez problemu kolejek i komfortowo natomiast pogorszą sie usługi edukacyjne i zdrowotne publiczne dla pozostałych niby będą darmowe usługi ale limity nie pozwolą przyjąć wszystkich natomiast szkoły publiczne będą porzepełnione i gorsza edukacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Donald Kłamliwy ? IP: *.icm.edu.pl 13.10.07, 18:42 andreas.007 napisał: > Wszystkie kaczory i te rysunkowe nalezałoby odstrzelic. Po podobnie wyrażonej opinii, miałam wizytę ABW w domu. Oczekuj wizyty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Donald Kłamliwy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 19:07 ale ja szybko wcisnąłem kosz! Jak myslisz wezma to pod uwage? A jak przedstawie papiery żółte, bo chyba nikt normalny nie mysli, ze ja jestem normalny... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Donald Kłamliwy ? 13.10.07, 22:06 Gość portalu: zona.pijaka napisał(a): > andreas.007 napisał: > > Wszystkie kaczory i te rysunkowe nalezałoby odstrzelic. > > Po podobnie wyrażonej opinii, miałam wizytę ABW w domu. Oczekuj > wizyty... ......................... pewnie jakiś forumowy aktywista pisowy doniósł,to taki ich partyjny obyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Pierwszy Kłamca IVRP IP: 89.19.64.* 13.10.07, 19:02 Było jasne, że posuną się do tego. Kaczyński tak dostał w dupę, że teraz tylko zagrania Kurskiego na ciemnym ludzie mogą cokolwiek uratować. Jak można się podniecać tym co mówi największa menda polskiej polityki? Wytłumacz mi to sc. Nie masz za grosz honoru, za grosz poczucia godności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Pierwszy Kłamca IVRP IP: *.centertel.pl 13.10.07, 19:47 pan Nitras ma kilka wyroków za kłamstwa i oszczerstwa, czy o nim tez napiszesz MENDA, czy jednak Twoja ocena jest bardzo wybiórczo spolaryzowana? No, prosze napisz... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Zed czy pan Nitras to tez menda? 13.10.07, 22:29 Zed prosze Ciebie byc napisał, czy pan Nitras to tez menda, rozumiem, ze nie pierwsza, bo to miejsce Twoim zdaniem ma pan Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Pierwszy Kłamca IVRP 13.10.07, 22:08 Gość portalu: zed napisał(a): > Było jasne, że posuną się do tego. Kaczyński tak dostał w dupę, że > teraz tylko zagrania Kurskiego na ciemnym ludzie mogą cokolwiek > uratować. Jak można się podniecać tym co mówi największa menda > polskiej polityki? Wytłumacz mi to sc. Nie masz za grosz honoru, za grosz poczucia godności? .................... im nikt nie wmówi,że białe jest białe ,a czarne czarne i jak wszyscy komentatorzy sceny politycznej i przedstawiciele innych partii twierdzą ,że w debacie Tusk znokautował Kaczyńskiego ,a sondaze od razu pokaały wzrost poparcia dla PO to tylko zakłamywanie rzeczywistości im zostało i brudna propaganda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Becia, a garnki pomyte ? IP: *.ccc.de 13.10.07, 22:11 jak nie to odmelduj sie, i biegiem marsz. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Becia, a garnki pomyte ? 13.10.07, 22:13 oczywiście,że pomyte,kury nakarmione,a krowy wydojone, idę się odrychtować na noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: Becia, a garnki pomyte ? IP: *.ccc.de 13.10.07, 22:16 beatrix13 napisała: > oczywiście,że pomyte,kury nakarmione,a krowy wydojone, > idę się odrychtować na noc no to idź. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Becia, a garnki pomyte ? 13.10.07, 22:18 idę,a ty tu dalej waruj,bo wróg czyha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: Becia, a garnki pomyte ? IP: *.ccc.de 13.10.07, 22:21 beatrix13 napisała: > idę,a ty tu dalej waruj,bo wróg czyha czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Becia, a garnki pomyte ? 13.10.07, 22:23 becia no co ty. Taka rasowa diablia do garów??? dajze spokój. Wyślij te co mówia,ze gdzie diabeł nie moze tam babę pośle. Wyślij te baby z pisu o mentalności i inteligencji i urodzie garkotóluków. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Becia, a garnki pomyte ? 13.10.07, 22:26 kocie,a co ja będę je wysyłać,one nadal mentalnie tam są:) musimy się na hokus pokus spotkać,nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Becia, a garnki pomyte ? 13.10.07, 22:35 Myśłę,ze to jest bardzo dobry pomysł, z tym spotkaniem. a hokus -pokus już raczej nie będzie potrzebny ,sami sie pogrążą , bez pomocy mocy:))) Daj znac na priv, Gates poprzez Windowsa zeżarł mi wszystkie dnae:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Becia, a garnki pomyte ? IP: *.chello.pl 14.10.07, 10:58 "Ciemny lud "i tak to kupi, zgodnie z teorią Kurskiego Odpowiedz Link Zgłoś