Gość: Koneser IP: *.teleton.pl 30.07.03, 12:28 1. Wiśniowy Sad - drogo i ekskluzywnie(250 zł/h, a o drinkach nie wspomnę) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sen_c Re: Ogłaszam ranking agencji towarzyskich Szczeci 30.07.03, 12:30 koneser kup se neseser Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: Ogłaszam ranking agencji towarzyskich Szczeci IP: *.teleton.pl 30.07.03, 12:34 neseser jest fajny, a Ty nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
tycjan5 Re: Ogłaszam ranking agencji towarzyskich Szczeci 30.07.03, 12:36 Gość portalu: Koneser napisał(a): > 1. Wiśniowy Sad - drogo i ekskluzywnie(250 zł/h, a o drinkach nie wspomnę) Ale przynajmniej łądnie podświetlony nocą - na zielono. Lepiej że taki przybytek powstał, niz budynek miałby popaśc w całkowitą ruinę. Pozdro Tycjan Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Ogłaszam ranking agencji towarzyskich Szczeci 30.07.03, 12:38 o tycjan się obudził ty to marz łep!!! całe mniasto zamienić na burdele i tak ładnie wszystko będzie podświetlone i niepopadające w ruinę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tycjan5 Re: Ogłaszam ranking agencji towarzyskich Szczeci 30.07.03, 12:42 franekkk napisał: > > o tycjan się obudził > ty to marz łep!!! całe mniasto zamienić na burdele i tak ładnie wszystko będzie > > podświetlone i niepopadające w ruinę ;))) Franekk, nie wiem dlaczego, zle wiedziałem, że zaraz się wpiszesz))): Nie deklaruję poparcia czy niepoparcia dla takich "instytucji" - nie będę się wypowiadał nt. sensu czy bezsensu ich istnienia. Są potrzeby - niech istnbieja, ni ema potrzeb, niech nieistnieją. E gall dla mnie. Chodzi mi konkretni eo to, ze mieszkam niedaleko i czasami było niebezpiecznie jak przechodziłem, bądx przejeżdzałem obok. Miałem raz przykra sytuacje i tyle. A teraz mogę spokojnie przejeżdzać bądź przechodic i jest spokój - na czym mi właśnie zależało. Pozdro Tycjan Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Ogłaszam ranking agencji towarzyskich Szczeci 30.07.03, 12:47 i po co te nerwy ja też się cieszę, kiedyś to najwyżej nieczynną wieczorkami latarenkę obejrzeć pielgrzymkowałem, a teraz to aż przyjemnie i zawsze jest nadzieja (niewielka ale zawsze;) że jakiś rombek biustu przez przypadek się wychyli czy coś i od razu człowiek jakiś spokojniejszy taki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tycjan5 Re: Krzywa lampa. 30.07.03, 12:56 racją jest, Francio. Ale taki tam mur zbudowali, że i spojrzeć pieszemu trudno a i samochodem przejechać niełątwo - winkiel az boli. A co do spokojnej latarenki, rozmawiałem ostatnio o wiadomej latarni - tej krzywej, i ni ema na razie nadziei, że sie wyprostuje. Problemem jest to, że ni ema osoby, która zarządzałaby tym oświetleniem. swiatło daje "miasto", natomiast latarnie już je leżą w jego kompetencjach. Firma, która je postawiła, nie istnieje. To tyle z wieści lokalnych. Pozdro Tycjan Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Krzywa lampa. 30.07.03, 13:00 no to się możemy umówić na happening pt naprostowywanie wieczorków (bo mnie tak wk ta krzywizna że nie wiem), a i przypadkiem rozejrzeć się będzie można ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tycjan5 Re: Krzywa lampa. 30.07.03, 13:06 franekkk napisał: > > no to się możemy umówić na happening pt naprostowywanie wieczorków (bo mnie tak > > wk ta krzywizna że nie wiem), a i przypadkiem rozejrzeć się będzie można ;) umówmy się zatem, jestem albo do piatku ( wyłącznie), albo od 08.08. To niesamowite, ale mam urlop po trzech prawie latach, i to cały tydzień, hehe. To co Francio, masz czas w tych terminach? Pozdro Tycjan Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Krzywa lampa. 30.07.03, 13:10 nie no a kultura osobista? żeby się w wątku o burdelach umawiać? napisz maila potem pójdziemy wybić szyby skuternodze Odpowiedz Link Zgłoś
tycjan5 Re: Krzywa lampa. 30.07.03, 13:21 franekkk napisał: > > nie no a kultura osobista? > żeby się w wątku o burdelach umawiać? > napisz maila > potem pójdziemy wybić szyby skuternodze nnno takkk! w wątku o burdelach to się ni ebędizemy; gdzie mówj wersal! juz pisze maila. Pozdro Tycjan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Ogłaszam ranking agencji towarzyskich Szczeci IP: 111.111.31.* 30.07.03, 12:39 Chłopaki uważajcie bo znowu ocenzurują wątek. Nie podawajcie adresów bo będzie kazanie o kryptoreklamie! Admin tylko czatuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Ogłaszam ranking agencji towarzyskich Szczeci 30.07.03, 12:42 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Chłopaki uważajcie bo znowu ocenzurują wątek. Nie podawajcie adresów bo będzie > kazanie o kryptoreklamie! > Admin tylko czatuje!!! www.wisniowysad.com.pl/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Ogłaszam ranking agencji towarzyskich Szczeci 30.07.03, 12:45 href="http://www.wisniowysad.com.pl/"target="_blank">www.wisniowysad.com.pl/</a> > > ta ruda z lewej jest super Odpowiedz Link Zgłoś
tycjan5 Re: Ogłaszam ranking agencji towarzyskich Szczeci 30.07.03, 12:45 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Chłopaki uważajcie bo znowu ocenzurują wątek. Nie podawajcie adresów bo będzie > kazanie o kryptoreklamie! > Admin tylko czatuje!!! Dojazd: Chopina, za skrzyzowaniem z Wiosny Ludów wjeżdza się na ulicę Wiśniowy Sad, pod górkę, potem po jakichś 70 metrach skręt w prawo i jesteś. Ja jade prosto, i to pod górkę - to info dla Francia, którego serdecznie pozdrawiam. Pozdro Tycjan > Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Ogłaszam ranking agencji towarzyskich Szczeci 30.07.03, 12:51 tycjan5 napisał: > Ja jade prosto, i to pod górkę - to info dla Francia, którego serdecznie > pozdrawiam. dobra dobra a w tym pałacu jest wysoka wieża coś mi się wydaje że już wiem skąd te twoje cudowne widoki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tycjan5 Re: Ogłaszam ranking agencji towarzyskich Szczeci 30.07.03, 12:59 > > dobra dobra a w tym pałacu jest wysoka wieża > coś mi się wydaje że już wiem skąd te twoje cudowne widoki > ;) Hihihihi, alez mnie ubawił. Tak, siedze w rózowym, frywolnym szlafroczku i macham chusteczką z monogramem, na kogo upuszczę, na tego bęc! Widoki mam skondinąd, ni emusze na wierzę leźć zaraz. Zreszta, tę wierze też widzę. Októrej pielgrzymujesz, może Ciebie tez zobaczę, jak z psem wylezę? Pozdro Francio Odpowiedz Link Zgłoś
tycjan5 Re: Ogłaszam ranking agencji towarzyskich Szczeci 30.07.03, 13:01 tycjan5 napisał: > > > > dobra dobra a w tym pałacu jest wysoka wieża > > coś mi się wydaje że już wiem skąd te twoje cudowne widoki > > ;) > > Hihihihi, alez mnie ubawił. Tak, siedze w rózowym, frywolnym szlafroczku i > macham chusteczką z monogramem, na kogo upuszczę, na tego bęc! > > Widoki mam skondinąd, ni emusze na wierzę leźć zaraz. Zreszta, tę wierze też > widzę. Októrej pielgrzymujesz, może Ciebie tez zobaczę, jak z psem wylezę? Kurdę!!!!! wieżę, a nie wierzę. Ciądle mam na mysli wiarę. > Pozdro > Francio Odpowiedz Link Zgłoś
tycjan5 Re: Ogłaszam ranking agencji towarzyskich Szczeci 30.07.03, 13:03 tycjan5 napisał: > tycjan5 napisał: > > > > > > > dobra dobra a w tym pałacu jest wysoka wieża > > > coś mi się wydaje że już wiem skąd te twoje cudowne widoki > > > ;) > > > > Hihihihi, alez mnie ubawił. Tak, siedze w rózowym, frywolnym szlafroczku i > > > macham chusteczką z monogramem, na kogo upuszczę, na tego bęc! > > > > Widoki mam skondinąd, ni emusze na wierzę leźć zaraz. Zreszta, tę wierze t > eż > > widzę. Októrej pielgrzymujesz, może Ciebie tez zobaczę, jak z psem wylezę? > > Kurdę!!!!! > wieżę, a nie wierzę. Ciądle mam na mysli wiarę. > > Pozdro > > Francio I nawet się podpisałem " Francio". Coś ze mną sie dzieje. To przez tę wiarę. Pozdro Tycjan Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Ogłaszam ranking agencji towarzyskich Szczeci 30.07.03, 13:06 tycjan5 napisał: > I nawet się podpisałem " Francio". Coś ze mną sie dzieje. To przez tę wiarę. > Pozdro > Tycjan napisz że się zapomniałeś przelogować Pozdro Tycjan Odpowiedz Link Zgłoś
tycjan5 Re: Ogłaszam ranking agencji towarzyskich Szczeci 30.07.03, 13:08 franekkk napisał: > tycjan5 napisał: > > > I nawet się podpisałem " Francio". Coś ze mną sie dzieje. To przez tę wiar > ę. > > Pozdro > > Tycjan > > napisz że się zapomniałeś przelogować > > Pozdro > Tycjan za prostolinijny jestem, żeby się przelogowywac, pogubiłbym się zaraz, a to byłoby niesmaczne. Dlatego przywiązanym do swego. Pozdro hmm, Tycjan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koneser Re: Ogłaszam ranking agencji towarzyskich Szczeci IP: *.teleton.pl 30.07.03, 12:45 Aśka - złoto dziewczyna jesteś. Skąd w Tobie tyle tolerancji dla facetów poszukujących płatnej miłości? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: a moze cos na kieszen skuterka??? n/t 30.07.03, 12:48 oj daleko daleko rowerem chyba niedojedziesz a nawet jak dojedziesz to już lepiej wracać Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: a moze cos na kieszen skuterka??? n/t 30.07.03, 12:50 ale ukraina to obecnie europejskie zaglebie aids Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: a moze cos na kieszen skuterka??? n/t 30.07.03, 12:53 nie wiedziałem że ukraina sięga aż do płoni albo krzyżówki dk 3/6/10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka ?? IP: 111.111.31.* 30.07.03, 13:18 A czy w naszym mieście są agentury z ofertą dla kobiet? z tzw personelem mieszanym? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: ?? 30.07.03, 13:25 Gość portalu: Aśka napisał(a): > A czy w naszym mieście są agentury z ofertą dla kobiet? z tzw personelem > mieszanym? aśka zgłodniała ;) som Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: ?? IP: 111.111.31.* 30.07.03, 13:28 Aśka dojrzałą:-) A jak są to które to? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: ?? 30.07.03, 13:32 wiem że są albo przynajmniej jest ale nie jestem internet i wszystkiego nie wiem zajrzyj do nomen omen kontaktu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koneser Do Asi IP: *.teleton.pl 30.07.03, 13:35 Agentury damskie istnieją, polecam jednak oferty indywidualne. Nie powinnaś narzekać na ich brak. Tylko szepnij słowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka do Konesera IP: 111.111.31.* 30.07.03, 13:38 > Agentury damskie istnieją, polecam jednak oferty indywidualne. > Nie powinnaś narzekać na ich brak. Tylko szepnij słowo Właśnie szepczę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: do Konesera IP: 111.111.31.* 30.07.03, 13:40 > No to jestem oto No i co dalej? Czy to tzw oferta indywidualna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koneser Re: do Konesera IP: *.teleton.pl 30.07.03, 13:41 Si, madam. Jako call-boy - podaj adres - przybędę (na koniu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: do Konesera IP: 111.111.31.* 30.07.03, 13:43 > Si, madam. > Jako call-boy - podaj adres - przybędę (na koniu) NA?? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: do Konesera 30.07.03, 13:39 powiedzmy , ze mily, prawie przystojny, wysoki jak na chinczyka, skuter z zadbana blacharka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: do Konesera IP: 111.111.31.* 30.07.03, 13:42 skuter70 napisał: > powiedzmy , ze mily, prawie przystojny, wysoki jak na chinczyka, skuter z > zadbana blacharka... A coś więcej?:-) Wiek, wzrost w cm, kolor? Ciekawe dla mnie jest to, że żaden wątek tak szybko nie powiększa swojej objętości. Wystarczy rzucić hasło: burdel!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: do Konesera 30.07.03, 13:44 > > A coś więcej?:-) tani w eksploatacji > Wiek, w sam raz > wzrost w cm, liczy sie jakosc > kolor? czarno bialy > Ciekawe dla mnie jest to, że żaden wątek tak szybko nie powiększa swojej > objętości. Wystarczy rzucić hasło: burdel!!! ale admin zaspal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka do Skutera IP: 111.111.31.* 30.07.03, 13:56 Czarno- biały w paski? O jakości wszyscy gadają a nie mówią szczegółów co mają na myśli!! Admin do jutra się obudzi. Poprzedni wątek też usunął na drugi dzień! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: ?? IP: 111.111.31.* 30.07.03, 13:36 > wiem że są albo przynajmniej jest ale nie jestem internet i wszystkiego nie wiem zajrzyj do nomen omen kontaktu ;) Eee tam z zaglądaniem. Wolę przeczytac tutaj. Może będzie z jakimś komentarzem??:-) Może ktoś widział albo wie? Co tak będę sama sprawdzać! Odpowiedz Link Zgłoś