absztyfikant 31.12.07, 15:41 www.tvn24.pl/-1,1533794,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Oglaszam absztyfikancki jihad przeciwko PO 31.12.07, 15:44 To taka sama szajka i holota jak PiS czy SLD. nczas.com/polska/rzad-dolozy-30-mln-do-swiatyni-opatrznosci/ Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Oglaszam absztyfikancki jihad przeciwko PO 31.12.07, 15:50 absztyfikant napisał: > To taka sama szajka i holota jak PiS czy SLD. Większa Łajcie!!!!!! Znaaaaacznie większa!!! Chyba nawet kiedyś Ci coś na ten temat przesłałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Oglaszam absztyfikancki jihad przeciwko PO 31.12.07, 15:54 Strasznie sie tymi depeszkami wku..lem, moze po prostu oddzielmy okres moich zludzen gruba kreska. Mam nadzieje, ze nowy rok bedzie dla Ciebie lepszy. Przyjmij moje najlepsze zyczenia Absztyfie:) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Oglaszam absztyfikancki jihad przeciwko PO 31.12.07, 16:00 Łajcie!!!!!! Ten rok był (jest) dla mnie wyśmienity. Oprócz tego kurestwa którego doświadczyłem latem!!!! Od wtedy platforma udowodniła co wiedziałem od dawna: to banda kurew i złodzieji. Teraz jest wyśmienicie!!!!! Chleję za niemieckie, myślę po swojemu, dupy nie dałem, zostałem sobą:) Więc życzę sobie, żeby nie było gorzej!!!!! Tobie szczęścia i satysfakcji! Żebyś Szczecin lepszym zastał. I forsy! I powodzenia w Twoich projektach (trzmam kciuki)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Oglaszam absztyfikancki jihad przeciwko PO 31.12.07, 16:09 Na swoj los narzkac nie moge, na szczescie:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Oglaszam absztyfikancki jihad przeciwko PO 31.12.07, 16:14 200% normy, powaznie! Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Oglaszam absztyfikancki jihad przeciwko PO 31.12.07, 16:18 absztyfikant napisał: > 200% normy, powaznie! > Pstrowski? Wincenty Pstrowski!!!! Ja norm nie zakładałem sobie!!! :) Żeby jeszcze tym kutasom z PO móc dopie..ć! Trafią się kiedyś!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Oglaszam absztyfikancki jihad przeciwko PO 31.12.07, 16:24 Ja to bym chcial, zeby w tym smutnym kraju zapanowala kiedys przewidywalnosc i przynajmniej elementarna sprawiedliwosc. Nie za mojego zycia... Wypij dzisiaj moje zdrowie! Obiecujesz?:) Ja niestety dzisiaj nie moge nic wypic, ale za kilka dni jade nad morze i wtedy sobie odbije:P Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Oglaszam absztyfikancki jihad przeciwko PO 31.12.07, 16:30 absztyfikant napisał: > Wypij dzisiaj moje zdrowie! Obiecujesz?:) Już to zrobiłem:) > Ja niestety dzisiaj nie moge nic > wypic, ale za kilka dni jade nad morze i wtedy sobie odbije:P Szkoda że to nie to morze:) wybrałbym się z Tobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Oglaszam absztyfikancki jihad przeciwko PO 31.12.07, 16:40 To walnij jeszcze na druga noge! Z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Oglaszam absztyfikancki jihad przeciwko PO 31.12.07, 16:41 absztyfikant napisał: > To walnij jeszcze na druga noge! Z gory dziekuje! > To też zrobiłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Oglaszam absztyfikancki jihad przeciwko PO 03.01.08, 14:22 wchodzę w to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet sam sobie życzenia składasz Absztyfikant czy może IP: *.chello.pl 31.12.07, 17:20 sam ze sobą gadasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genau Re: Oglaszam absztyfikancki jihad przeciwko PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 15:54 Taki duży chłopczyk a taki naiwny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lump Re: Niech Ci się TEŻ podniesie Absztyfku, HEJ! IP: *.chello.pl 31.12.07, 15:58 A co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absztyfikantroll Ale gupi gupek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.07, 16:08 Sam ze sobą pisze i się tym nakręca - a podobno miałeś pojechac bez laptoka, czy zostawiłeś w domu i udostepniłeś hasło swojemu chomikowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Stop przywilejom wladzy, he he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 16:14 A prosiłem, żeby nie głosować, nie dawac mandatu amoralnym i miernym. Kaca by nie było Absztyfikancie. A tak jest. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Stop przywilejom wladzy, he he he 31.12.07, 16:15 Wtedy chodzilo mi tylko o odsuniecie PiS-u od wladzy. To co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Stop przywilejom wladzy, he he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 16:33 To powinieneś mieć satysfakcję. Cieszę sie, że sie cieszysz, że sie udało... Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Stop przywilejom wladzy, he he he 31.12.07, 16:41 Malusienki kroczek na dlugich i kretych schodach historii Najjasniejszej... Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Może to Cię pocieszy Absztyfek? 31.12.07, 17:19 www.wrzuta.pl/file.php?type=a&key=4pYqzZ1ITX&page_size=&page=3 Miłej sylwestrowej zabawy:-))) Sobiepan Każdy sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Stop przywilejom wladzy, he he he 31.12.07, 18:14 Nie żebym się czepiałą, ale która to uchwała??? orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/uchwalyall?OpenAgent&6&6 Odpowiedz Link Zgłoś