irena.santor 29.03.08, 17:34 jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=4&bpm=8&blog=134&lg=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Lukasz chyba sie ciebie posluchal 29.03.08, 17:41 www.youtube.com/watch?v=m28o73w0FKA Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Lukasz chyba sie ciebie posluchal 29.03.08, 19:35 Łukasz na pewno na PO głosował, bo powraca ,kiedy rządzi ,a wyemigrował,kiedy PiS rządził :) mądry chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Lukasz chyba sie ciebie posluchal 29.03.08, 19:37 Mowisz, ze madry? No skoro tak mowisz;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 a czy te Damy wczoraj haftowały? 29.03.08, 19:41 a może prządły jak prząśniczki? Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Lukasz chyba sie ciebie posluchal 29.03.08, 19:46 > :) mądry chłopak Wyrodził się???????? Odpowiedz Link Zgłoś
irena.santor Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 29.03.08, 17:48 Jestem stałym gościem w domu Państwa Wittów. Wczoraj na przykład śpiewałam tam tę piosenkę: www.wrzuta.pl/audio/6CdeNJtHoT/agnieszka_osiecka_-_zlote_przeboje_-_04._nalej_mi_wina Gdybyś widział jak kobieco w takt tej piosenki tańczyła prawdziwa dama... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dl znowu zaczynasz absztyf ? IP: 89.16.85.* 29.03.08, 18:02 zaczynamy jazdeczke z wielkim ptakiem ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abo Re: znowu zaczynasz absztyf ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 18:04 to przeciez znany debil, nie zna innych rozrywek Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: znowu zaczynasz absztyf ? 29.03.08, 18:29 Nie zaczynam. Irenka dala link. Tam Goska pisze, ze Luki wraca do Polski. No i mi sie skojarzylo. O co ci idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dość trzeba być niezłą szmatą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 08:03 Trzeba byc niezłą szmatą aby tak skakać po synu polityka. Jeden z cytatów: "Mowisz, ze madry? No skoro tak mowisz;) Najgorszy niemoralny ment nie dorówna Tobie gnojku brakiem etyki. Sam sobie założyłes Ireno Santor ten wątek i sam sobie odpowiadasz jak uczyli Cię UBecy. Doczekałeś się ! Zapamiętaj ten Twój wpis.Będzie Ci zacytowany w oczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: trzeba być niezłą szmatą 30.03.08, 14:13 Dostane za ten wpis dozywocie? No skoro tak mowisz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: trzeba być niezłą szmatą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:19 nic za ten wPIS nie dotaniesz,Małgorzata Jacyna_witt dostanie więcej głosów Odpowiedz Link Zgłoś
irena.santor Re: znowu zaczynasz absztyf ? 29.03.08, 18:36 Proszę o więcej taktu. W obecności dam pewnych słów używać nie przystoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dość Re: znowu zaczynasz absztyf ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 08:46 Tak bardzo rajcuje Cię płazińcu i schizofreniku zabawa na dwa łącza ? Reprezentujesz dno etyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon absztyfikant jako irena.santor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 18:36 to teraz absztyfikant nazwał się na forum irena.santor vel gulva? a czemu gulva a nie k..a? a czemu irena.santor a nie sharon.stone? niskie loty absztyfikant Odpowiedz Link Zgłoś
irena.santor Re: absztyfikant jako irena.santor 29.03.08, 18:40 Jestem królową polskiej piosenki, a absztyfikant to miły młodzieniec. Powinieneś widzieć pewną różnicę między nami, Egonie. Pozdrawiam z całego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: absztyfikant jako irena.santor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 18:48 ani abszyfikant to miły młodzieniec ani irena.santor to królowa polskiej piosenki. absztyfikant to kanalia a irena.santor to absztyfikant Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: absztyfikant jako irena.santor 29.03.08, 19:03 Nie chce byc Irenka, wole byc Bobem: www.youtube.com/watch?v=Z2sspeCWigs >absztyfikant to kanalia a irena.santor to absztyfikant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: absztyfikant jako irena.santor UB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 19:19 wiadomosci.onet.pl/3029,21,4,pokaz.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 21:33 że ty absztyfikant nie jesteś normalny to każdy wie że jesteś kanalia to każdy wie że gadasz sam ze sobą jao absztyfikant beatrix kotbehemot a teraz irena.santor i gulva to każdy wie że masz obsesje na punkcie Jacyny-Witt to też każdy wie że nie masz u niej szans to też każdy wie no to po co to robisz? za kasę czy po prostu kręcą cię wątki o Jacynie-Witt? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 29.03.08, 21:38 Gość portalu: egon napisał(a): > no to po co to robisz? za kasę czy po prostu kręcą cię wątki o > Jacynie-Witt? ..................... jak możesz egonie szkalować tak damę Jacynę - Witt,ze opłaca forumowiczow za reklamę na forum? ciuś ciuś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 21:43 a światło zgasiłeś o 20.00? jest tyle poważnych problemów na świecie a ciebie kręci tylko jeden? Jutro, w sobotę o godzinie 20.00 gasimy w domu na godzinę wszystkie żarówki. Wpisujemy się w ten sposób w kampanię Earth Hour, którą prowadzi „Dziennik” razem z WWF Polska. Główny cel kampanii Earth Hour to uświadomienie ludziom, jak łatwo jest walczyć z globalnym ociepleniem. Inicjatorzy kampanii chcą sprawić, żeby każdy z osobna dążył do ograniczenia emisji dwutlenku węgla do atmosfery, bo jest to główny powód globalnego ocieplenia. Tak osobiście, to chciałabym, żeby w Polsce klimat przypominał śródziemnomorski, ale przecież to głupota. Globalne ocieplenie, to największe zagrożenie ekologiczne, prowadzące do dramatycznego wzrostu temperatury, a to wywołuje susze, groźne burze, podnosi poziom wód. Fotoreporterzy z mediów powinni obfotografować okna tzw. VIP-ów, czy potrafą dać przykład innym. Ciekawa jestem, czy zgasną żarówki w Pałacu Prezydenckim i w rządowej willi przy ul. Parkowej? Widzisz,prawdziwa dama zdeklarowała że zgasi.czy byłeś u niej pod domem o sprawdziłeś?może tylko zdeklarowała,ty odkryłbyś że miała zapalone kandelabry w swojej willi i mógłbyś to ujawnić!. Odpowiedz Link Zgłoś
gulwa Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 29.03.08, 22:24 Jednogodzinna, jednorazowa akcja do sikanie do Missisipi. Ja juz od dawna z przyczyn również nie ukrywam finansowych mam energooszczędne żarówki, sukcesywnie wymieniam sprzęt AGD na co prawda droższy ale z możliwie najwyższą klasą energooszczedności czyli to co świadomy ziemianin może uczynić. Dotyczy to równiez zużycia wody.Segreguję śmieci od dawna i sprzątam po psie jak mu sie na chodniku przydarzy. Nie robie z tego wielkiego halo, boleję jedynie, że tak mało jest w TV, która jest co by nie powiedzieć największym medium mogącym edukować tak mało programów wbijających w głupie łby proste zdałoby się zasady. Takie ekospoty powinny być nadawane do wyrzygania. Tej misji TV nie spełnia. W końcu jesteśmy gośćmi na kuli ziemskiej i winniśmy sie zachowywać w miarę przyzwoicie jak to w gościnie. A takie spektakularne akcje to niestety są na chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 29.03.08, 21:50 Z całą symapta dla wymienionych forumowowczów, wypwiadam sie ZAWSZE li tylko i wyłacznie jako kotbehemot..... A jeżeli chodzi o Jacyne to największą obsesję na punkcie Jacyny ma sama Jacyna...prawda egonku??????? Zarówkę zgasiłam ale czy z właczonym kopmpem, lodówka i innymi takimi sie liczyło?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 21:54 a dlaczego tak sądzisz?nie zauważyłem na blogu obsesji Jacyny-Witt na punkcie Jacyny-Witt natomiast ten wątek chociażby jest dowodem na twoją obsesję absztyfikant. Gdybyś czytał "Dziennik" a nie tylko GW to wiedziałbyś że chodziło o zgaszenie żarówek. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 29.03.08, 21:58 Czytalem o tym w Reuters. I wierz mi, ze wypowidam sie tutaj tylko pod jednym nickiem. Spytaj administracje. Maja wglad w IP, a moje jest niepodrabialne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 22:04 I wierz mi, ze wypowidam sie tutaj tylko pod jednym > nickiem. Spytaj administracje. Maja wglad w IP, a moje jest niepodrabialne. :))))) a administracja mi odpowie?uczciwie?nie rozbawiaj mnie i wszystkich którym głowa służy do myślenia a nie wbijania gwoździ.ostatnio zaczynałem cię lubić ale jednak nie da się.jesteś kanalia bo możesz pluć na Jacynę-Witt ale rodziny czepia się tylko kanalia.to esbeckie metody,jesteś w tym sprawny.daj spokój,nie jesteś dla mnie partnerem,mogę tylko traktować cię na tym forum jak śmiecia Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 29.03.08, 22:07 Daj mi szanse. Bede coraz lepszy:) Po prostu sobie delikatnie zartowalem, a pamietam tez co pare lat temu pisalEs o Bartniku i jego zonie, wiec swietoszka nie zgrywaj. Pax, salam alejkum, szalom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 22:11 chyba pomyliłeś osoby.Nie pisałem o Bartniku a jeżeli ktoś pisał o jego żonie to jest także kanalią i szują.Nie uznaję takich metod.Mogę zawrzeć pokój ale pod warunkiem że nie ruszmy rodzin,po Jacynie-Witt możesz jechać bo jest osobą publiczną a internet ma to do siebie że pozwala na wszystko,poza pomówieniami podlegającymi pod K.K. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 29.03.08, 22:20 Skoro sie od tego odcinasz, to przyjmuje to do wiadomosci i wierze na slowo. Nie musisz mi grozic. Znam prawo, bo dzieki znajamosci tegoz mam co jesc. I zawsze sie zastanawialem kilka razy przed wyslaniem postu na forum. Zostalo mi to do dzisiaj. Nigdy nie pomawialem nikogo, co najwyzej krytykowalem w malo przyjemny sposob, ale nie faulowalem ostro. Dosc tej zabawy. Zbyt dlugo to trwalo. Kiedys bywalo smiesznie, ale czasy sie zmienily i dzisiaj juz mnie to nudzi. Wiesz, jak w zyciu. Wyrasta sie z roznych rzeczy. Kiedys byl jazz, potem rock etc. Propozycje rozejmu przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 22:26 ok. podtrzymuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 29.03.08, 22:01 Cóz....blog jest włąśnie dowodem na obsesję..ale niewazne Egonku owszem zarówek...ale chodziło o zaoszcędzenie energii, o manifesacje czy o jedno i drugie??? jak tylko o drugie to nie ma sprawy, a jak o 1 i 3, to ile zużywa żarówka a ile komp i lodówka??? I proszę nie zmieniaj mi płci na absztyfikancka czyli męską, nie zauważyłam dodatkowych 10 dkg między nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dl Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: 89.16.85.* 29.03.08, 22:03 no ale chodzilo o zarowke, a reszta twojego wywodu to belkot... takie miauczenie marcowe... pa Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 29.03.08, 22:05 a reszta twojego wywodu to belkot... > takie miauczenie marcowe... > jak rozumiem nie znasz odpowiedzi..zdarza sie pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 22:08 po co te wielkie dywagacje?albo włączasz się w akcję albo nie.nie twoja akcja więc nie dodawaj kilograma teorii absztyfikant Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 29.03.08, 22:11 Oj nie czytasz..żarówka zgaszona...a póki co ,jeszcze wolno pytać i dywagować i snuć teorie...nawet tak bzdurne ja twoja o mojej i absztyfikanta i innych wielonickowości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 22:15 twoja teoria,moja teoria,każdy ma swoją teorię absztyfikant.próbujesz grać w dobrego i złego policjanta kilkoma nickami.jak cię to bawi,to graj Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 29.03.08, 22:17 tak, tak, tak...oczywiście masz rację:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 29.03.08, 22:19 a kogo gra egonek - krótki ogonek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 22:27 Polecam poniedziałkowe przedstawienie w teatrze TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tur Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 22:34 Tylko przed spektaklem umyj sobie pipkę egonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 22:36 POziom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tur Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 22:50 Wybacz egonie-PiSię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 22:53 tak to ten POziom dowcipu.nie mój.żegnam ozięble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tur Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 22:59 i z domieszka ironii-zapomniałeś dodać egonie. Nie łam niepotrzebnie POziomu choć on nie Twój. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 29.03.08, 23:17 Prawdziwa dama:) Skrzyżowanie Isadory Duncan z Catherine Deneuve. Jeszcze domieszka Lady Godiva. Napisała o Norbercie(ku pokrzepieniu Obryckiej otuchy), że "przyzwoitość nadłuższą metę popłaca". Znam ja dobrze "Obrycką przyzwoitość". Pani Małgorzato!!! Żeby przyzwoitość "na dłuższą metę popłacała" to trzeba przynajmniej z tą przyzwoitością pojawić się na linii startu. A Norbert nawet o przyzwoitość się nie otarł!!! A co dopiero stosował ją "na dłuższą metę". Przykładami służę!!! Zresztą jeśli Norbert ma taki sam poziom rozumu jak poziom przyzwoitości, to uwierzy, że lamenty ze strony M J-W są szczere, a nie koniunkturalnym antynitrasowym brzękiem. Niech wierzy! Gdzieś w wyciętym przez Kowalewską wpisie napisałem, że Obrycki będzie teraz strugał z siebie ofiarę "spisku", a przecież On "chciał jak najlepiej". Tylko te szuje naokoło nie pozwalają mu się wykazać, skrzydeł rozwinąć i nam wszystkim na Pomorzu Zachodnim dogadzać. Teraz kotłuje się w Obryckim mózgu "wy mnie jeszcze błagać będziecie" "jeszcze mnie popamietacie". To typowe dla dyletantów, którym zabawkę (czyt. gadżety władzy) zabrano. Taka z Jacyny - Witt "Dama" jak z Obryckiego "Marszałek". Ech!!! Niech im....... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 29.03.08, 23:37 Ja sie poplakalem ze smiechu czytajac ten watek:D Trzymaj sie White, na pohybel im wszystkim :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella1 Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 30.03.08, 07:13 Wcale nie tak dawno przerabialismy lekcje....'w kazdym domu zarowka'....,a teraz akcja - 'wylaczyc'..... Wylacze - jak zgasnie silnik Boeinga 707 mojego ulubionego 'zielonego'....Jak On nie cyka - ja nie cykam.... Blog - ignoruje....Mialo byc duzo o Mareczku,a nie jest...;) Chociaz zaciekawilo mnie cos....Gdzie Marylka zrobila te tipsy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 08:13 to łatwo cię rozbawić :))))) taki śmieszek jesteś :)))) jateż jak czytam twoje judaszowe wpisy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
irena.santor Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 30.03.08, 13:45 Ile tu jadu i agresji! Zalecam uwazne wsluchiwanie sie w moj glos i moje piosenki. Prawdziwa dama tak robi i zobaczcie jak pieknie sie rozwija... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Hania Re: Sukces Gośki IP: *.ip.netia.com.pl 30.03.08, 14:14 Gośka Jacyna osiągneła sukces. Cały portal zajmuje sie jej bzdurzeniem - przdzeniem. A Łukasz wraca, na zmywaku cięzka praca, lepiej okradac klientów matki i ojczyma w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
gulwa Re: Sukces Gośki 30.03.08, 17:17 Zastanawiam się dlaczego ta najpopularniejsza szczecińska celebrytka nie podała w swym szczodrze ekshibicjonistycznym blogu jakich płynów do higieny intymnej używają Panie obecne na pogaduszce, o jakich smakach i czy są one przyjazne dla środowiska. Inetrnautów takie informacje o ich celebrytach interesują bowiem nad wyraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Sukces Gośki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 19:40 to wyślij emaila na priv absztyfikant jak cię to interesuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Sukces Gośki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 19:42 uważaj bo takie teksty podlegają pod KK a masz łatwe IP do rozszyfrowania.Z tego co wiem to już jeden cwaniak z tego forum ma kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Sukces Gośki 30.03.08, 19:48 Gość portalu: mikesz napisał(a): > uważaj bo takie teksty podlegają pod KK a masz łatwe IP do > rozszyfrowania.Z tego co wiem to już jeden cwaniak z tego forum ma > kłopoty .................... pracowałeś kiedyś dla SB,że tak straszyć lubisz i donosić? Odpowiedz Link Zgłoś
nazwa_konta_jest_juz_wolna Re: Sukces Gośki 30.03.08, 19:55 ty sie tak nie napinaj, bo juz ktos juz tu pisal, ze twoj tatus lubi stoczniowcow paleczka do porzadku przwywolac beatrycze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Sukces Gośki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:06 pracowałem i pamiętam ciebie absztyfikant że byłeś prymusem w kapowaniu,ja nawet tam byłem leserem Odpowiedz Link Zgłoś
gulwa Re: Sukces Gośki 30.03.08, 20:01 Jak ktoś jest osobą publiczna a dla robienia sobie publicity obnaża się, to staje się celebrytą i przypomina małpę która im wyżej wejdzie tym jej bardziej tyłek widać. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Sukces Gośki 30.03.08, 20:08 pięknie gulwa ująłeś to nasze lokalne "zjawisko polityczno-forumowe" zmieniające partie jak prawdziwa dama rękawiczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANIA Re: Sukces Gośki IP: *.ip.netia.com.pl 30.03.08, 20:51 i TYLE ZAMIESZANIA, WOKÓŁ BLOGU SZCZECIŃSKIEJ PODSTARZAŁEJ "DODY'GOŚKI JACYNY. SKOŃCZMY Z TYMI WPISAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Sukces Gośki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:05 a dlaczego absztyfikant?uważam że POwinniśmy ciągnąc ten wątek dalej. im więcej wPISAów tym lepiej dla MJW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Sukces Gośki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:13 ułóżmy ranking: Jacek Piechota: PZPR SDRP SLD LiD Donald Tusk: KLD UW PO Małgorzata Jacyna-Witt; UW Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Sukces Gośki 30.03.08, 22:53 Gość portalu: mikesz napisał(a): > ułóżmy ranking: > Jacek Piechota: PZPR SDRP SLD LiD > Donald Tusk: KLD UW PO > Małgorzata Jacyna-Witt; UW, Od nowa, PiS,będzie Samoobrona Odpowiedz Link Zgłoś
karel.gottt Re: Sukces Gośki 30.03.08, 22:56 beatrix... wrrrr czuje niedopieszczona... zatem: pl.youtube.com/watch?v=2FCVfq4dy_onazdar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Sukces Gośki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:14 Od Nowa nie jest partią ani nie była ,do PIS nie należy a Samoobrona to twoja partia a ty tam Jacyny nie wpuścisz gdyby nawet chcaiła. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Sukces Gośki 30.03.08, 23:16 już do PiS Jacyna się nie przyznaje ? oj nieładnie, jak partia leci w sondażach tyłkiem się do niej odwracać , a gdyby nie poparcie PiS nie weszłaby nasza gomułkowa radna MJW do sejmiku Odpowiedz Link Zgłoś
karel.gottt Re: Sukces Gośki 30.03.08, 23:18 95 tys glosow Becia to wiecej niz masz wlosow na wylenialym lbie... yeah,yeah, ye!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Sukces Gośki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:08 oczywiście i dlatego ty absztyfikant tak dzielnie podbijasz ten wątek a ja ci w tym POmagam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz rasowy polityk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:18 uważam że Małgorzata Jacyna-Witt to rasowy polityk o czym świadczy chociażby agresja niektórych osób na tym forum.czy pan Urban albo Olech,albo nawet Zaremba czy nawetArłukowicz mają taką popularność jak pani Jacyna-Witt?Nie mają, a to oznacza że Jacyna-Witt jest wielka!Prawda, abszyfikant? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: rasowy polityk 30.03.08, 22:19 Z Twoich ust do uszu Boga - sama prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: rasowy polityk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:21 Widzisz misiu, jak łatwo cię sprowokować!cienki jesteś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: rasowy polityk 30.03.08, 22:25 Sprowokowac? Bez wielkich slow. Zadales grzeczne pytanie, wiec udzielilem Ci rzeczowej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: rasowy polityk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:30 jak szybki wyskoczyłeś z nory!;) no to teraz wrzuć jeszcze komentarz jako gulva i beatrix13,Proponuję zeby także dodal do ciebie coś kotbehemot.To uwirygodni twoją osobę:D Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance wole mądrego kundla. 30.03.08, 22:49 Gość portalu: mikesz napisał(a): > jak szybki wyskoczyłeś z nory!;) no to teraz wrzuć jeszcze > komentarz jako gulva i beatrix13,Proponuję zeby także dodal do > ciebie coś kotbehemot.To uwirygodni twoją osobę:D Teraz wrzucam komentarz jako white! żeby uwiarygodnić, że pisze tylko pod jednym nickiem. Jeśli ta aktywność MJW zakłada budowanie przedpola do pozycji prezia, to stanowczo za szybko:). O sukcesie w kapmanii stanowi jej ostatnie trzy miesiące, a do kampanii zostalo jeszcze miesięcy czterdzieści. Można wiele bzdur popełnić:) A MJW - choćby egzaltując sie Obryckim- je popełnia koncertowo. do kampanii zostalo jej jeszcze jakies 30 miesięcy. Niech sie wykrwawia. W sumie to dobrze. Krwi jej braknie i jednej frazesogęby mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Zarembę?Arłukowicza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:58 Bo Piechota juz spalony.Nie dacie rady koledzy,tyle że będziecie musieli baaaaardzo Jacynę-Witt POprosić żeby zechciała to miasto uratowć. baaaaaaaaaardzo Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Wieslaw, Wieeeeeeslaw 30.03.08, 23:01 Opupos, Goooooooooska, Gooooooooooooooska. Prosimyyyyyyyyyyyy!!! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Wieslaw, Wieeeeeeslaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:06 mówisz i masz Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Wieslaw, Wieeeeeeslaw 30.03.08, 23:08 jeszcze nie wiemy o co ale proooooooooosimyyyyyyyyy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karel.gottt Re: Wieslaw, Wieeeeeeslaw 30.03.08, 23:10 i white`a co ma fobie o wygryzienie kuligud, tudziez rodzynkow prosimy, yeah,yeah,yeah!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Wieslaw, Wieeeeeeslaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:16 jes,bo tak mówią na amerykańskich filmach Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Wieslaw, Wieeeeeeslaw 30.03.08, 23:15 wielu Jarząbków Gocha na forum zatrudnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Wieslaw, Wieeeeeeslaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:16 stać ją.Jak GW Odpowiedz Link Zgłoś
karel.gottt Re: Wieslaw, Wieeeeeeslaw 30.03.08, 23:17 niedopieszczona Becia tez chce liza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XAWIER Re: wole mądrego kundla. IP: *.gprs.plus.pl 31.03.08, 21:55 Jacyna jak widzę uwielbia pisać na własny temat. To chorobliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
gulwa Re: rasowy polityk 30.03.08, 22:51 wal się jestem normalny słowiański gulwa a nie jakaś z przeproszeniem gulva. Ty natomiast jesteś trichomonas vaginalis jak o tym nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: rasowy polityk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:06 nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:32 Yes!Wątek o Jacynie-Witt w GW na samej górze!;D Będzie prezydentem Szczecina! Odpowiedz Link Zgłoś
irena.santor Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 30.03.08, 22:44 Oczywiście, że będzie. A ja zaśpiewam na inauguracji jej kampanii wyborczej. Całusy dla wszystkich uczestników Forum ze szczególnym uwzględnieniem Absztyfiknta i Pani Jacyny! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 30.03.08, 22:53 Caluski pani Ireno. Raczki caluje. Malgosie tez pozdrawiam, uklony:) Musze jednak dodac, ze podobne teksty czytalem przez lata o Lubinskiej, a prezedentem jakos nie zostala. Odpowiedz Link Zgłoś
karel.gottt Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 30.03.08, 22:54 Czy jest tu gdzies chlopak z wielkim ptakiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:55 ty jesteś pracowity,absztyfikant Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 30.03.08, 22:56 To prawda, jestem pracowity. A ty masz paranoje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:59 ty jesteś pracowity i tym razem nie udalo ci się skłamać Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 30.03.08, 23:00 Czyli masz jednak paranoje? Podaje namiary na mojego przyjaciela: pobocha.szczecin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karel.gottt Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 30.03.08, 23:02 swiat nie wierzy lzom... Rafalalal, dawaj namiary na plastyka co ci usunal ramiona... Rafalalala tez nie chce byc barczysta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:03 tego co kedyś kandydował z SLD?poleć go swoim kolegom,bo widać że sam to korzystasz ale on chyba kiepski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:54 Ja czytałem o Krzystku a został;) noo widzisz:D Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 30.03.08, 22:55 Wtedy pisales, ze nie zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:01 Ja?wtedy nie interesowało mnie kto zostanie a teraz mnei interesuje.inni pisali że zostanie,sprawdziłem.pisali też jeszce inni że soatanie Piechota albo Jurczyk a nie został.wygrali ci co pisali że zostanie Krzystek ale to akurat łatwo było wtedy napisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:56 no jednak mnie posłuchałeś.A teraz szczekaj absztyfikant! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 30.03.08, 22:56 Hau hau hau hauuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
karel.gottt Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 30.03.08, 23:00 rob to z gracja, zaraz beda foty faceta bez ramion! freak show! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 30.03.08, 23:01 Shake it baby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:04 nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:03 jak facet nie ma ramion i szeroki tyłek to nie jest normalne,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
karel.gottt Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 30.03.08, 23:06 to znaczy ,ze bierze do buzi i ma inicjaly R.J. ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:10 absztyfikant,przestań takie swiństwa wypisywać na forum!dosyć Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 30.03.08, 23:02 Gość portalu: mikesz napisał(a): > Yes!Wątek o Jacynie-Witt w GW na samej górze!;D > Będzie prezydentem Szczecina! ................... to oczywista oczywistość ,że politykierka Jacyna Witt od lat robi wszystko (czytaj:zmienia koniunkturalnie partie i wywołuje zamieszanie),żeby dorwać się do koryta prezydenckiego kasa, kasa, władza i cała Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:05 uczy się od Tuska Piechoty i innych?ej,chyba nie.To przecież ona ich utrzymuje:D Odpowiedz Link Zgłoś
karel.gottt Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 30.03.08, 23:05 czy ty beatrix nie czujesz czaczy ?!! masz w ustach smak goryczy? przyszedl czas zwatpienia...? czujesz, ze nie jestes kobieta ? Becia, zamiast mnozyc watki na tym lez padole, sie forum ma rozumiec posluchaj: pl.youtube.com/watch?v=yazKweTMoxg ja dla cie Becia, ty dla mie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:08 absztyfikant - transwestyta Odpowiedz Link Zgłoś
karel.gottt Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 30.03.08, 23:14 moj came out! ja absztyfikant jestem obrzezkiem z inklinacjami do lizania paroweczek!!! wybacz Izrealeu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:17 to ta badziej perwersyjna wersja absztyfikanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz sorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:12 Dla wszystkich którzy przypadkiem wdpepnęli na ten wątek i muszą czytać wypisywane przez absztyfikanta który używa kilku nicków głupoty.Ale to naprawdę niegroźny paranoik i nie nalezy się wto wszystko wczytywać.Ja to robię z zainteresowaniem bo jestem klinicystą Odpowiedz Link Zgłoś
karel.gottt Re: sorki 30.03.08, 23:20 i z przytupem zagram wam!!!!!!!!!! to ja wasz absztyf... tfu! Karel!!!!!! tez nie mam ramion!!! freak, freaka, freakem pogania!!! yeah, yeah, ye!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 01.04.08, 00:25 po pierwsze to na dame trzeba mieć wygląd, po drugie to na dame trzeba mieć maniery ,po trzecie to na dame trzeba mieć gust i "trochu kultury" , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 07:18 no fakt,ty dama nie będziesz nigdy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? 01.04.08, 15:38 jedno trzeba małgosi przyznać:jej uporczuwe próby autopromocji za wszelką cenę są co prawda nieskuteczne,ale wywołują uśmiech.to ważne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.ip.netia.com.pl 01.04.08, 16:05 jak na prawdziwą damę ze szczecińskich knajp,przystało stała w rozkroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chester Re: Co prawdziwa dama robiła wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 16:21 I myła pipkę. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant :DDDDD 01.04.08, 01:43 nowinka.wrzuta.pl/audio/C248bRPBob/kasia_groniec_-_wariatka_tanczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia a to robiła wczoraj :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 07:31 www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=4&bpm=8&blog=135&lg=1 fajnie jest być kobietą, z jednej strony rozdaje się karty a w wolnych chwilach rozmawia o proszku do prania.Jak to powiedziała Michałowa do księdza w Rancho:bo kobiety są bardziej lotne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: a to robiła wczoraj :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.08, 10:35 Bo są bardziej lotne. Ogrywają facetów jak chcą a oni myślą że jest odwrotnie. Każda z nas wie jak osiągnąć cel, udając, że to facet zadecydował. Polityka niczym nie różni się od normalnego życia :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia Re: a to robiła wczoraj :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 17:12 biedni chłopcy.Tak próbują podskakiwać a nic im nie wychodzi.Współczuję im serdecznie,bo nawet stary dowcip Mleczki (niemniej w pracy mnie cenią...) do nich też nie pasuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: a to robiła wczoraj :D 01.04.08, 18:13 > biedni chłopcy.Tak próbują podskakiwać a nic im nie > wychodzi.Współczuję im serdecznie, Obawiam się,ze im niestety wychodzi, wszak kluczowe stanowiska państwowe czy urzędnicze zajmują faceci, bo maja jedną cechą w dużym skrócie nazwaną"solidarnością męską"...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia Re: a to robiła wczoraj :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 19:42 No i co z tego że mają posady jak nie mają nic poza tym? stołeczki,komóreczki,autka, laseczki i zero w głowach.A w domu małe pieski bojące się szczeknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. ladujcie sie mile panie IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.08, 21:00 bo to maksimum waszych mozliwosci... pointrygowac, poklocic, zmajstrowac napredce jakis uklad towarzyski... podobnie jak politycy - zgadzam sie ze polityka i kobiety sa podobne, brak zasad, kazde swinstwo dozwolone, cel uswieca srodki - przykro ze nie rzadza nami mezczyzni tylko zniewiesciali metroseksualni... PS Nie CO2 jest glownym powodem ocieplania klimatu (bo wchodzi on w normalny cykl procesow metabolicznych roslin) ale metan i tlenki azotu, masowe gaszenie zarowek o tej samej godzinie w skrajnym wypadku moze zniszczyc elektrownie, w wiekszosci domow uzywa sie obecnie CFL (energooszczednych) i ich wylaczanie wlasciwie prowadzi do wiekszego zanieczyszczania srodowiska... zycze powodzenia w nieuctwie i obnoszeniu sie nim - jak na razie wychodzi to Wam mile panie bardzo swietnie (aaa i nie ma pralek AIG - chyba chodzilo o pralke AEG - no ale jestem tylko facetem). Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a to robiła wczoraj :D 01.04.08, 21:19 Gość portalu: usia napisał(a): > No i co z tego że mają posady jak nie mają nic poza tym? > stołeczki,komóreczki,autka, laseczki i zero w głowach.A w domu małe pieski bojące się szczeknąć. ............. ciekawam, czy Jacynowa o swoim domowym piesku ma tak samo marne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia Re: a to robiła wczoraj :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 22:31 to się jej zapytaj.Ja mam takie zdanie i już.Ciekawa jestem jakie o tobie zdanie ma twoja właścicielka i czy lubisz jak ci smyczą przez tyłek przeciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: a to robiła wczoraj :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 23:10 absztyfikant to uwielbia! jako wielonickoweic jest w domu pudelkiem,ratlerkiem,owczarkiem alzackim, spanielem,jamnikiem,kundlem a nawet kotembehemotem :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: a to robiła wczoraj :D 02.04.08, 09:18 Gość portalu: usia napisał(a): > No i co z tego że mają posady jak nie mają nic poza tym? > stołeczki,komóreczki,autka, laseczki i zero w głowach.A w domu małe > pieski bojące się szczeknąć. Bardzo to przykre,ze masz tak nieciekawe doświadczenia z mężczyznami-a moze właśnie takich przyciągasz. Wielka to szkoda,ze zamiast kompetencji i osobistych predyspozycji bierze się pod uwagę płeć, szkoda wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia Re: a to robiła wczoraj :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 09:36 no widzisz jaki mięki jesteś i jak się boisz?Słaby facet.A gdzie to płeć jest brana pod uwagę,bo ja widzę że nie płeć ale ukłądy partyjne wytworzone przez facetów są brane pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: a to robiła wczoraj :D 02.04.08, 10:07 Układ , zwiesz, jest bezpłciowy, tworzony zarówno przez mężczzn jak i kobiety... Przecież to Ty wyżej napisałaś jak to faceci mający komórki i inne bzdurki ie potrafia nic zrobić-więc ewidentna kategoria płci w ocenie sytuacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia Re: a to robiła wczoraj :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 10:28 Moje zdanie nie jest zdaniem większości,tylko moim i mam prawo do głoszenia wszędzie,także tutaj.Układ jest stworzony przez facetów dla facetów z ewentualnym dopuszczenie paprotek.Jeżeli znajdzie się ktoś taki jak Jacyna-Witt,która potrafi nie wchodzić w układy natomiast je ujawniać i piętnować to należy to sznować i podziwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: a to robiła wczoraj :D 02.04.08, 10:34 ktoś taki jak Jacyna-Witt,która potrafi nie wchodzić w układy > natomiast je ujawniać i piętnować to należy to sznować i podziwiać. jak rozumiem małe przejęzycznie, pewnie miało być "pani jacyna Witt, która nie potrafi nie wchodzić w układy":) mam takie przeświadczenie,że tzw, układ jest wtórną podejścia mężczyzm do kobiet...i od zmany takowego należałoby zacząc...czy językiem rodem z magla,środkami jakich co bardziej niedowartościowani mężczyźne sie posługują cokolwiek da się zmienić..szczerze wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia a tego nie zrobili faceci z układu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 09:38 mają władzę,mają kasę,mają komóreczki,samochodziki i ludzi do pracy a nawet nie umieli im tej pracy zorganizować i zająć się tym co ważne,zajmują się tylko posadkami :( www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=4&bpm=8&blog=136&lg=1 Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: a tego nie zrobili faceci z układu :( 02.04.08, 10:00 Z jakiego układu?????? Ależ pani MJW wcale nie MUSI pracować w Sejmiku, moze sie zając czymś naprawdę pożytecznym....i tak podważać wole wyborców...tiaaa pewnie winne "przypadkowe społeczeństwo", które MJW nie wybrało do Senatu-powinniśmy sie wstydzić, teraz pani Gosia MUSI pracowaz z "takimi Ludzmi"..W najbliższych wyborach, swoim głosem przyczynie sie do tego żeby juz nie musiała-biedaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia Re: a tego nie zrobili faceci z układu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 10:31 rzeczywiście,współczuję jej że musi pracować z takimi ludźmi jak Łuczak i mocno ją w tym popieram.Ja też MUSZĘ pracować z takim człowiekiem jak Łuczak w PO i jest to dla mnie dołujące i zniechęcające.A paną MJW wybrało do Sejmiku ok 100 tys wyborców,jak pamiętam to najwięcej w naszym województwie więc możesz sobie podskakiwać jak wesz na grzebieniu,tyle twojego :D Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: a tego nie zrobili faceci z układu :( 02.04.08, 10:36 A paną MJW wybrało do Sejmiku ok 100 tys wyborców,jak > pamiętam to najwięcej w naszym województwie więc możesz sobie > podskakiwać jak wesz na grzebieniu,tyle twojego :D I ile osób NIEwybrało MJW do Senatu-bo zdaje się ,to tam sie wybierałą????? Nie za bardzo rozumiem jak sie ma liczba wyborżów MJW do mnie...nie startowałam i nawqet nie zamierzam, to ja wybieram...a jezeli wyciąganie wyniku wyborczego ma byc jedynym sukcesem MJW, to cóz,bardzo mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: a tego nie zrobili faceci z układu :( 02.04.08, 11:40 myślę,że jacyna wystartuje z powodzeniem na przewodniczącego ONZ i będzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: a tego nie zrobili faceci z układu :( 02.04.08, 12:33 anamar napisała: i będzie spokó > j. Tak myślisz????? oj...:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gulwa Re: a tego nie zrobili faceci z układu :( 02.04.08, 18:19 A kiedy Aniołku miałaś ostatnio orgazm ? Bo coś nerwowa jesteś jak gdyby nieszczelnie pokryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.08, 12:33 ale nawet o tym nie wie... PS Czy ktos moze powiedziec tej Pani ze zdjecie na blogu jest hm troche demoniczne... usmiech malo szczery, wzrok bazyliszkowy... Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Pani Malgosia ma pralke AEG 02.04.08, 12:40 Pani MJW jako autorka blogu,pewnie ma wpływ na zamieszczane tam zdjęcia, mało tego, pewnie sama je tam dostarczyła, więc mniemam,że oddają jak najlepiej wygląd i głebię natury pani MJW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.08, 12:47 nie wiem, nie znam, traktuje obojetnie - ale nie to zdjecie nie jest dobrym prognostykiem... PS U tej pani pewnie domem zajmuje sie malzonek stad chyba wynika ta typowa dla elit politycznych w naszym pieknym kraju sklonnosc do nie-wiedzy i nie-pracowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirrek Re: Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 13:33 Myślę absztyfikant,że mimo iż dużo siły wkładasz w atak na MJW to odnosi on skutek przeciwny.Jak na razie to jej popularność rośnie wprost proporcjonalnie do utraty popularności "chłopców z PO".Pracują na to bardzo usilnie,więc ty też to rób nadal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.08, 14:05 ja nie jestem absztyf - zreszta jakbys przesledzil sobie wymiane zdan miedzy mna i nim wiedzialbys o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirrek Re: Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 14:57 fajnie budujesz postaci,ale to dobre dla naiwnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.08, 15:18 lol... jestes pocieszny... polecam archiwum tematow z forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirrek Re: Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 15:26 to ty jesteś pocieszny jak myślisz że nie mam co robić tylko zajmować się twoimi manipulacjami na forum absztyfkant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.08, 15:43 haha, rozumiem to przyjeta przez ciebie strategia obrony - wiesz ze dales ciala i teraz z uporem maniaka bedziesz brnal w Münchhausen'owskie rojenia... a prosze bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirrek Re: Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 16:25 strategia obrony... hmm..a przed czym? nie mam się co bronić,bo nikt na mnie nie napada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot6 Re: Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 16:42 Gość portalu: mirrek napisał(a): > Myślę absztyfikant,że mimo iż dużo siły wkładasz w atak na MJW to > odnosi on skutek przeciwny.Jak na razie to jej popularność rośnie > wprost proporcjonalnie do utraty popularności "chłopców z > PO".Pracują na to bardzo usilnie,więc ty też to rób nadal Ec.. kiedys mnie złościło, potem śmieszyło a teraz stało sie obojetne -mówię o nazywanie różnych forumowiczów w tym mnie absztyfikantem...myśłisz,ze jesteś szalenie inteligentny-mirrku-ale nawet nie wiesz jak bardzo śmieszny .... Jezeli można prosić jakiekolwiek wiarygodne dane na temat rosnącej popularności MJW i spadku popularnośći PO -czy tez mamy do czynienia z następnymu urojeniami???? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Pani Malgosia ma pralke AEG 02.04.08, 16:54 Gość portalu: kotbehemot6 napisał(a): Jezeli można prosić jakiekolwiek wiarygodne dane na temat rosnącej popularności > MJW i spadku popularnośći PO -czy tez mamy do czynienia z następnymu urojeniami > ???? a proszę bardzo: mjw popiera obecnie ponad 120% wyborców!a jak myślisz inaczej-jesteś absztyfikant! Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Pani Malgosia ma pralke AEG 02.04.08, 16:56 :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirrek Re: Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 13:40 A tak swoją drogą to gratuluję znajomości sprzętu gospodarstwa domowego.Może na tym rzeczywiście znasz się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.08, 14:04 hehehe kolejna nieudana proba dosrania - AIG (obronco MJW) zajmuje sie ubezpieczeniami... a z historia AEG mozesz zapoznac sie tu np: pl.wikipedia.org/wiki/AEG_%28koncern%29 - niby jedna literka ale obnaza pozerstwo autorki wpisu... PS AEG robi calkiem niezle elktronarzedzia i tak, umiem sobie ugotowac, umiem sie oprac, umiem przyszyc sobie guzik i nie jestem ofiara losu zdana na laske i nielaske pan w stylu usia czy MJW - a wniosek z tego prosty: trudno dopiac mi latke ktora tak ochoczo dopinaja facetom co poniektore wojujace pseudofeministki PS1 Znacznie bardziej nowatorski na rynku pralek jest np Samsung... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirrek Re: Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 14:59 Szczerze mówiąc to wisi mi czy pralka jest AEG czy AIG i nie śledzę literówek w tekstach.To twój problem absztyfikant i woje zainteresowania,Dla mnie jesteś nudny,pogadaj sobie o pralkach z tymi dwoma co nie dostali się na audiencję do Prezydenta :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirrek Re: Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 15:01 a swoją drogą to przeczytałęm wpis MJW i nie zauważyłem w nim że ona ma pralkę AIG? skąd to wiesz.może ty jesteś przyjaciółką MJW a może samą MJW? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar jak ten świat się zmienia... 02.04.08, 16:57 Gość portalu: mirrek napisał(a): może ty jesteś przyjaciółką MJW a może samą MJW? to on już nie jest absztyfikantem??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: jak ten świat się zmienia... 02.04.08, 21:28 anamar napisała: > Gość portalu: mirrek napisał(a): > może ty jesteś przyjaciółką MJW a może > samą MJW? > > to on już nie jest absztyfikantem??????????????????? ............................ z tego wynika,że MJW jest absztyfikantem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirrek Re: Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 15:03 a poza tym czy wojujące feministki rozmawiają o typsach,pralkach i dzieciach?To w pubach siedzą przy pyfffku same wojujące feministki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.08, 15:25 a czemu nie? - odniose sie do calosci - bijesz glowa w plot czyniac bledne zalozenie ze jestem absztyfem, po drugie - chcesz powiedziec ze MJW rozmawiala o wyzszosci jednego sprzetu AGD nad innym bez doswiadczen z tym sprzetem AGD???, czy wojujace feministki nie moga miec tipsow? dzieci? nie moga prac w pralkach? - poglady na zycie spoleczne jak mi sie wydaje swiadcza o feminizmie a nie fakt posiadania lub nie tipsow... ogolnie miast bronic MJW raczej pograzasz ja jeszcze bardziej - rozumiem ze moze ci sie ona podbac, moze nawet masturbujesz sie przed snem wyobrazajac sobie upojny sex z MJW ale uwazam ze trzeba zachowac jednak pewien umiar w wazeliniarstwie bo w przeciwnym wypadku popada sie w smiesznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirrek Re: Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 16:23 myślę że tak w wazeliniarstwie jak w krytykanctwie należy zachowywać umiar.Twoje krytykanctwo jest chorobliwe lub pragmatyczne. Wybierz jedną z opcji i zaznacz.A co feministek czy sprzętu to wyciąganie wniosków daleko idących i pisanie prawei doktoratu na podstawie informacji złożonej z jednego zdania jest więcej niż zabawne :))))))))))) Miłej dalszej zabawy,proponuję rozgryźć zagadnienie zimnego koloru fioletowego.Pasjonująca rozrywka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.08, 17:58 krytykanctwo daje szanse zmiany - wazeliniarstwo nie... co do kolorow... tia - znowu wychodzi nieuctwo czasem jeden wyraz ujawnia pozera... jesli nie czytasz uwaznie to tylko zle o tobie swiadczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 20:13 ale ty masz problemy i dużo czasu!POzazdrościć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Pani Malgosia ma pralke AEG IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.08, 21:34 pracodawca wyrzucil mnie na przymusowy urlop - to komunistyczne prawo ze mam wykorzystac urlop najpozniej do konca I kwartalu - tez mi nie w smak ale co poczac... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 a co dziś zrobiła ? 02.04.08, 21:20 proszę o krótki opis czynności , poza fizjologicznymi radnej pisowatej Jacyny Odpowiedz Link Zgłoś