exman 26.04.08, 13:55 Jakie gimnazja odradzacie a jakie polecacie ? Mój epigon już się dostał ,gdzie chciał ale ciekaw jestem Waszych opinii. Jedno co wiem, to tylko, że wywalę niezłego negata jego szkole podstawowej. Za kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas.007 Re: Gimnazja 26.04.08, 14:13 mnie gimnazjum nie objęło, to trudno mi... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Gimnazja 26.04.08, 14:33 mnie też, choć w liceum nasz zespół nazwaliśmy Gymnasium...może na fali sentymentu dla Wańkowicza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obojętna Re: Gimnazja IP: *.chello.pl 26.04.08, 15:41 cyt. wywalę negata. Cóż -najbardziej chore jest jak chory rodzic krytykuje na forum, pewnie jego synuś lub córunia-to anioły. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Gimnazja 26.04.08, 16:24 Ani chory, ani dzieci-anioły. Lekarze mogą już pisać o lekarzach, nauczyciele mają trzymać dalej mordę na kłódkę ? A rodzicie to woły do płacenia daniny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Gimnazja takie gdzie przerabiają lektury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 19:13 by hall pózniej nie ścigała nauczycielki a dzieciom to nic nie pomoże skazane zostały na debilne licea dzięki głupiemu testowi a hall każe nauczycieli tylko co po tym skrzywdzonym dzieciom . 7 lat test był bez zakłóceń przyszła Hall i skrzywdziła dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Gimnazja takie gdzie przerabiają lektury 26.04.08, 20:07 wypowiedź niespójna logicznie napisz jeszcze raz o co tobie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Gimnazja takie gdzie przerabiają lektury IP: 85.219.206.* 28.04.08, 08:07 www.kurier.szczecin.pl/Art.aspx?p=3062 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obojętna Re: Gimnazja IP: *.chello.pl 26.04.08, 21:27 Dziecko już przyjęte do szkoły? czyli zdawało testy do najlepszych gimazjów? to trzeba było wczesniej napisac nt podstawówki, podpisac sie nazwiskiem.... bałeś sie ze nie będzie czerwonego paska? mdło mi sie robi na taki syf Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Gimnazja 26.04.08, 19:56 gimnazjum 42 z klasami dwujęzycznymi, do którego moja córka została przyjęta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Gimnazja IP: 83.168.80.* 26.04.08, 20:29 dzieci neostrady z forum mają dzieci, nie może być buhahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Gimnazja IP: 83.168.80.* 27.04.08, 07:37 nie uzywaj slow ktorych nie rozumiesz buahhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: send Re: Gimnazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 11:23 A ty umiesz coś innego poza "buahaha", jakiś wylwniał habeta jesteś, bo pewnie nie ogier. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Gimnazja 27.04.08, 21:25 Dziwny pomysl. Twoje dziecko ma juz zagwarantowane miejsce w szkole, ktora wybralo. Robisz teraz ankiete ??? W imie czego ? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Gimnazja 28.04.08, 07:08 Czy ja wiem, nie zastanawiałem się w imię czego, raczej chodzi mi o zdania osób, ktorych dzieci uczą się lub skończyły właśnie gimnazjum. Ciekawi mnie czy oficjalne rankingi różnią się od prywatnych zdań rodziców. Absolutnie nie szukam dzury w całym, nie jestem spacjalistą w tym temacie. Za to, jak napisałem, wystawię swoją opinię szkole, którą kończy moje dziecko. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś