rewers10 14.05.08, 20:44 "Prezydent Piotr Krzystek powtarza, że problemów miasto mogłoby uniknąć, gdyby nie wprowadzony przez SLD do jednej z umów założycielskich spółki zapis o sądzie polubownym." Wyborcza rzecznikiem prasowym Krzystka ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rewers10 Dariusz Wieczorek: Ja rządziłem najlepiej 14.05.08, 20:46 "Gdy zwróciliśmy mu uwagę, że ten biznesmen powiązany jest z aferzystą Stanisławem P.," może coś o POwiązaniach Krzystka ? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 pan Wieczorek sie przejęzyczył po prostu... ;) 14.05.08, 20:58 "Dariusz Wieczorek: Ja rządziłem najlepiej" Pan Wieczorek sie prawdopodobnie przjęzyczył... nie "ja rzadziłem najlepiej", ale "jak rzadziłem, to mi było najlepiej"... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Galaxy IP: *.cable.smsnet.pl 14.05.08, 21:03 a czy to nie Wieczorek załatwił nam blaszaka w miejscu, które pierwotnie było przeznaczone pod wieże min 100m? Coś mi świta, że to jego robótka. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: pan Wieczorek sie przejęzyczył po prostu... ; 14.05.08, 21:04 świetna manipulacja dziennikarska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Z tego "dziania" IP: 80.53.41.* 14.05.08, 21:35 Wieczorek wybudowal chate a Szczecin jest w plecy na jakies 40 milionow... Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Re: Z tego "dziania" 14.05.08, 22:01 ja_aska napisała: dżuma w kambodzy też? ------------------------ Nie, ale bieda w Szczecinie i spaskudzone miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Z tego "dziania" 14.05.08, 22:06 > Nie, ale bieda w Szczecinie i spaskudzone miasto. > a ja myślałem,że to przez Krzystka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Z tego "dziania" IP: 80.53.41.* 14.05.08, 22:08 tez przez korzystka - ale w czasach najwiekszych afer korzystek byl pomniejszym figurantem i popychadlem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Z tego "dziania" IP: 80.53.41.* 14.05.08, 22:06 czyzby winczorek byl Zydem? (bo zdaje sie ograniczasz swoje forumowe wypowiedzi do tematow POLSKIEGO ANTYSEMITYZMU?) Co do Kambodzy to nic mi na ten temat nie wiadomo, napewno jest wspolodpowiedzialny za umowe z Bekdasem i Gondorem, wyrokiem sadu (co prawda nieprawomocnym) wspolwinny jest w aferze CH Piast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafa Gazeta Wyborcza pudruje lewackiego trupa :)))))))) IP: *.chello.pl 14.05.08, 22:07 Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Dariusz Wieczorek: Ja rządziłem najlepiej 14.05.08, 22:15 Jak pan śmie! Panie Wieczorek!Jak pan w ogóle śmie!Kto pan jest? Pan działa tysiąc lat w PZPR, i jedno? Co Pan zrobił dla Szczecina? Powiem! Gó..! I to śmierdezące! Spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarguz Re: Dariusz Wieczorek: Ja rządziłem najlepiej IP: *.dyn.optonline.net 15.05.08, 01:59 samochwala w kacie stala i na Warszewie sobie domeczek wybudowala z pomoca mieszkancow Szczecina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: Realizacje Dareczka IP: *.ip.netia.com.pl 15.05.08, 07:16 Dareczek wybudował się w okolicach ul. Wiśniowy SAD, na Binowie ( kupił i wyremontował gospodarstwo ) oraz próbował wybudowac dom z basenem na Gumieńcach na nazwisko Anna Kulpeksza. Ta trzecia inwestycja nie została, mimo usilnych starań jego żony zrealizowana. Moze inni forumowicze dorzucą inne wiadomosci o inwestycjach Rudego ... jak to pieszczotliwie nazywaja Go przyjaciółki jego żony. Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: Realizacje Dareczka 15.05.08, 07:19 a co u Chinczyka ? cale szczescie, ze sie nie rozprul, co Darek ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebuszewiak Dariusz Wieczorek: Ja rządziłem najlepiej IP: *.globalconnect.pl 15.05.08, 04:52 Ja jako doradca od oswietlenia ulic już widzę najjasniejszy Szczecin pod rządami naszego najjaśniejszego słoneczka vel lampki ulicznej Odpowiedz Link Zgłoś