frederica 21.05.08, 18:26 "cieszą się z każdej pierdoły" - Michał Łuczak w dzisiejszej Kronice o 18.00 o Irakijczykach, którzy przyjmowali "dary" od delegacji województwa zachodniopomorskiego Bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ohne_zucker Re: "cieszą się z każdej pierdoły" - Michał Łucza 21.05.08, 18:41 noooo.... to elegancko... wczoraj pajac o murzynach wyskoczył a dziś kolejny pajac ze świńskiej ekipy o koralikach i paciorkach prawi... a może by tam tym dzieciakom zużyte opony do Stara i choinki o zapachu kokosowym wysłać ? Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: "cieszą się z każdej pierdoły" - Michał Łucza 21.05.08, 18:44 toz i tam pierdoły p[ojechały a Irakijczycy sie tak ucieszyli i w swych modłach burze piaskową wymodliły co by cieszyć sie dłużej pierdołami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy Re: "cieszą się z każdej pierdoły" - Michał Łucza IP: *.chello.pl 21.05.08, 19:23 A jal sie nazywa promotor pracy doktorskiej pana Łuczaka? Musi być dumny ze swojego doktoranta. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent Re: "cieszą się z każdej pierdoły" - Michał Łucza 21.05.08, 21:28 Cieszą się bo są lepiej wychowani, niż ćwierćinteligent biorący pensję z US a niepojawiający się w pracy... Normalni ludzie dziękują i nie robią przykrości nawet takim idiotom, którzy zużyli 2 razy tyle pieniędzy, by im przysłać rzeczy i się polansować w Iraku zamiast zrzucić się na szczepionki zamiast na paliwo lotnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 EXMAN 21.05.08, 19:31 frederica napisała: > "cieszą się z każdej pierdoły" - Michał Łuczak w dzisiejszej Kronice > o 18.00 o Irakijczykach, którzy przyjmowali "dary" od delegacji > województwa zachodniopomorskiego Exman pewnie duma cie rozpiera po takim wyznaniu jednego z twoich idoli ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as POkraka doktor ma duży zasób słów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 20:15 bierze te pieniadze z uniwersytetu czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: EXMAN 03.06.08, 19:23 Mamoniowa, ja kompletnie nie znam tego człowieka, wierz mi, duma mnie rozpiera tylko dlatego, że o mnie pomyślałaś, Dzięki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2 o tempora o mores ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 21:25 I to Pan doktor! Powinien zająć sięe pierdołami. A może tylko tym zajmuje się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: o tempora o mores ! IP: *.szczecin.mm.pl 21.05.08, 22:07 Podobno zbierał w Iraku materiały do habilitacji o islamie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: o tempora o mores ! 21.05.08, 22:15 z tego wyjazdu moze byc wiecej habilitacji skoro pojechali wybitni specjalisci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: o tempora o mores ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 23:01 - z każdej pierdoły - dobre, nareszcie byli gdzieś, gdzie ich doceniono! Ale pamiętajcie panie i panowie z PO, to była kurtuazja ze strony wielkich duchem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Wychodzi POgarda dla ludzi biednych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 23:23 ze słów doktora Łuczaka Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Wychodzi POgarda dla ludzi biednych 21.05.08, 23:52 znaczy zawiezli tam "pierdoły"...! Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent pierdoły zawiozły piedoły do Iraku 22.05.08, 10:22 Pierdoła Łuczak z innymi pierdołami, którym podpowiadał jakiś pampers od lanserki zawiozły pierdoły Irakijczykom. Pie..ilnik na całego! Zamiast mózgów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agelasta Re: o tempora o mores ! IP: 62.69.217.* 22.05.08, 17:30 Habilitację napisze oczywiście po arabsku. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Łuczak zamiast na sejmiku pierdoly pitolic 22.05.08, 00:20 Pan Łuczak zamiast na Sejmiku pierdoły pitolic, to dzieciakom pierdoły rozdawał... ;)) A te dzieciaki, to jak radni łykali kazda pie.. i sie cieszyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Łuczak zamiast na sejmiku pierdoly pitolic IP: *.szczecin.mm.pl 22.05.08, 00:30 Cenię go z takt, kulturę osobistą i wielki wkład w rozwój polskiej nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombi Re: Łuczak zamiast na sejmiku pierdoly pitolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 08:50 Panu przewodniczącemu chodziło tylko o to że tam się po prostu z byle gówna cieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu Re: Łuczak zamiast na sejmiku pierdoly pitolic IP: 62.69.217.* 22.05.08, 17:33 zombi, nie obrażaj człowieka i tak nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: "cieszą się z każdej pierdoły" - Michał Łucza IP: *.globalconnect.pl 22.05.08, 09:09 Ten Łuczak to kretyn jest. To słychać, widać i czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: "cieszą się z każdej pierdoły" - Michał Łucza 22.05.08, 10:37 Wlasnie ludzie tak wielkiej kultury jak Luczak i Krzystek rzadza w tym miescie... Debile i pajace...mam zal do Litwinskiego ze stara sie bronic tak kretynskich sformulowan... Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: "cieszą się z każdej pierdoły" - Michał Łucza 22.05.08, 15:34 albert_c napisał: > Debile i pajace...mam zal do Litwinskiego ze stara sie bronic tak kretynskich > sformulowan... a czym on się różni od pozostałych świnek ? zobacz jak pięknie wydymał "wnuczka"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu Re: "cieszą się z każdej pierdoły" - Michał Łucza IP: 62.69.217.* 22.05.08, 17:36 "Wlasnie ludzie tak wielkiej kultury jak Luczak i Krzystek rzadza w tym miescie..." albercie_c, niepotrzebnie nadużywasz ironii, on i tak nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
arkadiusz_litwinski Re: "cieszą się z każdej pierdoły" - Michał Łucza 03.06.08, 19:20 albert_c napisał: > Wlasnie ludzie tak wielkiej kultury jak Luczak i Krzystek rzadza w tym miescie. W mieście rządzi Prezydent Krzystek wraz z Radnymi i swoimi zastępcami.Nie dopatruje się podobieństwa u panów Krzystka i Łuczaka. > .. > > Debile i pajace...mam zal do Litwinskiego ze stara sie bronic tak kretynskich > sformulowan... Nie broniłem ani wyjazdu p.Łuczaka ani jego słów po powrocie, tłumaczyłem jedynie przyczynę ( w moim mniemaniu, gdyż z p.Łuczakiem nie miałem okazji rozmawiać od kilku tygodni ) jego wypowiedzi, w istocie nagannej. Nie usprawiedliwiam.Próbuję sobie wytłumaczyć skąd takie słowa w takiej sytuacji. Nie sądzę by świadomie polityk robił krzywdę tak sobię, jak i innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotkiewka Michał "Pierdoła" Łuczak IP: *.chello.pl 22.05.08, 12:35 tak go ktoś nazwał. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Michał "Pierdoła" Łuczak 22.05.08, 13:44 Kolejny, godny reprezentant ludnosci wojewodztwa zachpom? Oczywiscie nic sie nie stalo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ch pierdoly w piwnicy, na strychu, na ogrodku IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 22.05.08, 14:08 co mam z nimi zrobi* nazbieralo sie, i zbiera sie, coraz wie,cej a mojemu m. szkoda wyrzucic* stare comp. maszyny do pis. radia ,..... kafe maszyny porezbierone, ksia,z*ki polskie ztez*, szare Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: pierdoly w piwnicy, na strychu, na ogrodku 22.05.08, 14:11 Gość portalu: Ch napisał(a): maszyny do pis. '''''''''''''''''''' PO chetnie przejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniczka Re: pierdoly w piwnicy, na strychu, na ogrodku IP: 83.168.80.* 22.05.08, 15:36 jestescie jego kolegami z klasy, ktorym w zyciu nie wyszlo? on robi kariere wy siedzicie w sloneczne popoludnie przy komputerze i klepiecie zawistne posty. oj zastanowcie sie nad soba! Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: pierdoly w piwnicy, na strychu, na ogrodku 22.05.08, 15:38 ok zastanowię się... p.s. u mnie pada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ch slon*ca malo/ piwonie purpurowe za to IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 22.05.08, 16:01 w ogrodku kwitna, co roku sa, wie,krze krzaki kosy(ptaszki ogrodkowe) s*piewaja, na moim Dachu rodzinka kosow co roku wie,ksza pozdrawiam a wczoraj widzialam jaskolki, chyba ze Afryki wrocily mnie pozdrawialy, ja ja na balkonie bylam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Re: pierdoly w piwnicy, na strychu, na ogrodku IP: *.szczecin.mm.pl 22.05.08, 18:28 doktorat sam napisal nawet Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Moniczka pomylilas portale 22.05.08, 18:35 to nie nasza-klasa. Ale coz, czego oczekiwac od "adwokatow" faceta poslugujacego sie jezykiem nizin spolecznych, podobno doktora zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Moniczka pomylilas portale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 19:20 lobi kalielę, a ja stukam w klawisze. Tyle casu zmalnowałem, a moglem juz być jakimś autolytetem i podpisywać listy np. zelazne, albo w oblonie plawdy, i wolności słowa. I jem kiełbaske zamiast lobic kalielę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Ja tam wole nie robic kariery IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.08, 19:51 ale za to prywatnie pozostac wiernym pewnym wartosciom, miec sumienie i moc popatrzec w lustro. I co to za kariera robic za frajera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala zobaczyli Łuczaka & Co. - to się ucieszyli !!! IP: *.chello.pl 22.05.08, 23:02 bo dziecie irackie rzeczywiście cieszyły się na widok KAŻDEJ pierdoły Odpowiedz Link Zgłoś