dyziik 18.06.08, 20:16 Pogoń awansowała do II ligi, gromiąc Puck 4:1! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ok Re: :D IP: *.chello.pl 18.06.08, 20:28 w pierwszej połowie był strach. ale by były jaja jakbyśmy zostali. gastronomiki musiałyby przenieść się do berlina chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Pogoń w II lidze 18.06.08, 20:35 tO FAKTYCZNIE APOKALIPSA a nie wynik !!! Znowu moja kasa z podatków pójdzie na bluzgającą trzodę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. :| IP: 80.53.41.* 18.06.08, 20:38 exman posluchaj sobie www.youtube.com/watch?v=AXtRSzUcZQk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy Re: :| IP: *.chello.pl 18.06.08, 20:45 chciałbym zauważyć ,że ta II liga to kiedyś była III. Do extraklasy jeszcze długa droga, ale i tak sie cieszę , gdyby nie choroba byłbym tam z nimi . scool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: :| IP: 80.53.41.* 18.06.08, 20:53 wiem wiem, jeszcze dluga droga przed Pogonia, moze pojawi sie inwestor ktory zainwestuje w klub by odnosic sukcesy na niwie sportowej. Niech Pogon robi swoje i na przekor wielu niechetnym Pogon Szczecin jest dosc dobrze znanym i powszechnie rozpoznawanym brandem - wiele innych klubow przezywa podobne trudnosci. A i na Golemach sie swiat nie konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: :| IP: 80.53.41.* 18.06.08, 21:05 na twoim meijscu zrezygnowalbym z znakow diakrytycznych na rzecz spojnosci wypowiedzi. mam naprawde powazny problem z rozszyfrowaniem kombinacji "mnie je kręci" Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: :| 18.06.08, 21:09 na literówkach zajedziesz tam skąd chcesz się wyrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: :| IP: 80.53.41.* 18.06.08, 21:24 jasne... ale niestety nie jestem gejem... poetyka twojej wypowiedzi pozostanie dla mnie obca. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: :vlad 18.06.08, 21:27 TA TWOJA POETYKA TEż JAKOś WYDAJE MI SIę OBCA, MOżE DLATEGO żE JESTEM HETERO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: :vlad IP: 80.53.41.* 18.06.08, 21:30 acha, jesli ja jestem hetero i ty podobno tez to dlaczego nie rozumiem twojej poetyki? zastanawiam sie czy przypadkiem roznice nie sa w innym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: :vlad IP: 80.53.41.* 18.06.08, 21:52 to nie problem czy ja udaje czy nie ale raczej problem czy posiadasz mechanizmy ktore umozliwilyby ci ustalenia stanu faktycznego a wiec udzielenia jednoznacznej odpowiedzi na tak postawiony problem. Oczywiscie mozesz zalozyc ze udaje ale takie zalozenie nie poparte zadnymi powaznymi dowodami nie ma zadnej wartosci i wystarczy ze oswiadcze cos przeciwnego a ty bedziesz musial przyznac ze nie masz racji. Oczywiscie mozesz nie przyznac sie do bledu i uporczywie powtarzac ze udaje ale nie bedziesz mogl tego udowodnic. Poza tym jak mi sie wydaje bardzo trudno (przy obecnym stanie wiedzy na temat procesow myslowych) byloby udowodnic ze ktos sie zastanawia lub udaje ze sie zastanawia, nie wiem byc moze jestes wybitnym badaczem ludzkiego umyslu, chetnie zapoznalbym sie z twoimi pracami badawczymi, ta problematyka lezy w obszarze moich zainteresowan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Pogoń w II lidze IP: *.backiel.com.pl 18.06.08, 20:48 Gratuluję No to widzę na razie jedyny powód by pójść na mój miejski prowincjonalny stadion w Żaganiu, lubię Pogoń, bywałem jak grała w 1 lidze, choć będę kibicował naiwnie Czarnym Żagań pozdrawiam rodzinkę ze Szczecina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Pogoń w II lidze IP: 80.53.41.* 18.06.08, 21:26 ja z duza przyjemnoscia pozdrawiam Zagan PS macie chyba najladniejsze dziewczyny w calym Lubuskim. (przynajmniej takie odnioslem wrazenie) Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan Re: Pogoń w II lidze 18.06.08, 22:05 Tak to prawda, same piękności w Żaganiu mamy, ale w Szczecinie mieszka też fajna Magda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Czarni Żagań w drugiej Lidze!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:17 To dopiero sensacja!!! Gratuluje ekipie z Żagania! Podobno na meczu było ponad 5 tys. kibola???!!! Na takie miasto to sporo! Gratulacje! Przyjeżdżajcie szybko do Szczecina! Pokażemy wam jak sie gra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy Re: Pogoń w II lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 23:51 cieszyloby mnie to gdybym wiedzial ze w nowej 2 lidze zmienia sie ludzie ktorzy decyduja o tym klubie. z tymi cieniasami czeka nas wiecej rozczarowan niz sukcesow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość spokojny dość nic się..... IP: *.chello.pl 19.06.08, 01:06 ....nie stało. portowcy, nic się nie stało..... anegdota: drugoligowy trener (świeży) patrzy w oczy pogoniarza i mówi: trafiłeś do II ligii. nie aspie..tego..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: Pogoń w II lidze IP: 195.205.242.* 19.06.08, 08:40 to bardzo dobra wiadomość, muszę coś rozwalić. Wie ktoś kiedy będzie grała z gastronomikiem i budowlanką. Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: Pogoń w II lidze 19.06.08, 09:00 przy ich grze i wynikach jakie osiagneli w IV lidze toż to sukces pełna gębą heheh ciekawi mnie ile teraz pan prezio krzysztek da na klub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Pogoń w II lidze IP: 67.60.67.* 19.06.08, 19:12 my kibice prawdziwej Pogoni opowiadamy sie za regulami i rynkiem 21 wieku.chcemy wiec p.Drzymaly.patrzmy dniem jutrzejszym na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś