Dodaj do ulubionych

Apropos TV, Mikołajewskiej i Galaxy

IP: *.pl / *.pl 01.10.03, 22:15
Właśnie obejrzałem "ciekawy" program naszej telewizji w którym pani redaktor
Mikołajewska męczyła dwóch urzędników w sprawie tego,że nowe centrum
zablokuje miasto. Czepiała się wszystkiego pokazując nawet nędznie wykonaną
mapkę. Miała pretensje do pracownika Wydziału Inwestycji Miejskich także,
szkoda tylko,ze nie pamięta o tym, że to chyba jej mąż podpisywał umowę w
sprawie sprzedaży gruntów firmie Echo Investment. Dlaczego to kurestwo
jeszcze pracuje w tv???? czy tylko dlatego ze Wieczorek i Matlak to
kolesie????
Obserwuj wątek
    • Gość: swarozyc Re: Apropos TV, Mikołajewskiej i Galaxy IP: *.telia.com 01.10.03, 22:18
      To moje spostrzezenia poktywaja sie z twoimi..(Fragment mego postu z sierpnia)
      (...)Faktycznie cudakow ta telewizja to ma! Sam widzialem jednego. Zowia go
      wieczorkowa, choc ona sama nie uzywa tego nazwiska…
      Wyjatkowa antypatyczna kobieta. I zlosliwa zlosliwoscia z kartki. Niestety
      zlosliwosc ta nie jest podyktowana troska o telewidza, co moze by bylo
      zrozumiale, wynika raczej z charakteru, wzglednie trawiacych ja namietnosci…
      moze wieczorek ja nie zaspakaja? Dziwie mu sie. Jak sam nie moze lub nie chce,
      to powinien przynajmniej zafundowac jej serie elektrowstrzasow, wszak ma rabat
      dla pracownikow na prad…
    • Gość: też Sławek Re: Apropos TV, Mikołajewskiej i Galaxy IP: 217.153.169.* 01.10.03, 22:23
      a mnie mocno wkr-iła wypowiedz czarnego mędrca
      który mianował siebie architektem w urzędzie miejskim:
      ...Byłem wczoraj na otwariu galaxyf.UWAZAM ŻE TO KOLEJNY, CIEKAWY OBIEKT KTÓRY
      UDAŁO NAM SIE ZREALIZOWAC W CENTRUM MIASTA...
      i kto to mówi - to Zbigniew Paszkowski.
      no koment

• Gość: wiedzący Re: Apropos TV, Mikołajewskiej i Galaxy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 22:37
      - właśnie dla tego.
      • Gość: naim Re: Apropos TV, Mikołajewskiej i Galaxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 22:40
        W końcu "Wierzorzasty" był na otwarciu Galaxy. Bo i wydał zgodę na tereny..
        A Paszkowski, no cóż... Szczecinianie nie przyzwyczaili się do przejść
        podziemnych, więc i po co je robić
        • Gość: YXZ Re: Apropos TV, Mikołajewskiej i Galaxy IP: *.biot.ar.szczecin.pl 02.10.03, 10:05
          TAAAAAA bardzo ciekawe spostrzeżenie Paszkowskiego ,że piesi lubią chodzić po
          ziemi, a nie jakimiś debilnymi przjściami podziemnymi. A co z kierowcami? Oni
          też lubią jeździć po ziemi , tylko czy te tłumy pieszych na jezdni na to
          pozwolą?PZDR
    • Gość: Ra Paszkowski- debil? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 07:53
      bo jak inaczej wytłumaczyć jego zachwyt architekturą galaxy?
      Co do Wieczorkowej to kolejny raz, może gazeta by się tym zajęła, jeśli nie
      partycypuje w sitwie.
    • Gość: jaroslaw Re: Apropos TV, Mikołajewskiej i Galaxy IP: 217.153.94.* 02.10.03, 16:30
      Jurczyk musi zostac.
    • Gość: rado Re: Apropos TV, Mikołajewskiej i Galaxy IP: 111.111.51.* 02.10.03, 18:56
      Gość portalu: Sławek napisał(a):

> Właśnie obejrzałem "ciekawy" program naszej telewizji w którym pani redaktor
      > Mikołajewska męczyła dwóch urzędników w sprawie tego,że nowe centrum
      > zablokuje miasto. ...,
      > szkoda tylko,ze nie pamięta o tym, że to chyba jej mąż podpisywał umowę w
      > sprawie sprzedaży gruntów firmie Echo Investment.

najlepszy byl koles ktory stwierdzil: oddalismy do uzytku kolejny piekny
      kawalek szczecina. az boje sie jakie beda nastepne. ppzdrawiam rado
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka