patrischa 22.08.08, 21:57 gdzie zrobić urodziny we wrześniu 4-letniej córeczce? proszę tylko nie piszcie o norbelino... jest jeszcze jakiś ciekawe miejce? kiedyś to była kraina zabaw w heliosie...ale niestety już jej nie ma proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lila1974 Re: urodziny dla 4-ltki 23.08.08, 00:22 Jak w krainie zabaw to masz jeszcze Galaxy - sprawdza się całkiem fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: urodziny dla 4-ltki 24.08.08, 18:09 A dlaczego nie Norbelino? Według moich dzieci to najlepszy salon zabaw, i chyba najtaniej wychodzi. Byłam w przeróżnych salonach, było drożej. W Galaxy np. wg mnie niebezpiecznie, moja pięciolatka zaliczyła dwa solidne upadki. Jest salon Na Wszystkich świętych, jest koło Carrefoura na Mieszka I, jakiś na Lelewela, jakiś na Słonecznym. Można też zrobić urodziny w kinie albo w Kfc. A najlepiej w domu :) Tylko to sprzątanie potem.... Odpowiedz Link Zgłoś
patrischa Re: urodziny dla 4-ltki 26.08.08, 11:28 w Norbelino jest brudno i po prostu śmierdzi. Klima latem nie działa, a zimą są pootwierane okna. W heliosie było fantastytcznie-czysciutko, z klima Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: urodziny dla 4-ltki 30.08.08, 19:20 Jest tam sala zabaw, czy zrobiłas kinowe urodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
patrischa Re: urodziny dla 4-ltki 30.09.08, 21:26 skonczylo sie na Norbelino. Corecza zadowolona, a to najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś