tateti 20.10.08, 22:06 Prponuję aby komentator dodał do swojego kometarza na koniec: lubudubu, łubudubu, niech nam żyje prezes klubu! Tylko komentator zaPOmniał, że ten klub jest w II lidze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Zapomnieli dopisać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.08, 22:37 "Artykuł sponsorowany""Artykuł sponsorowany""Artykuł sponsorowany"... Żałosna agitka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonatan Re: Zapomnieli dopisać IP: *.szczecin.mm.pl 20.10.08, 22:42 A ty gość też musisz dołączyć do chórku narzekaczy? Według ciebie, każdy któremu jest tutaj dobrze, też jest agitatorem? Dobraliście się z tym tateti jak korcu maku. I jeszcze paru etatowców narzekacy na tym forum by się znalazło, pewnie za chwilę sie obudzą. Nie podoba się wam w Szczecinie, droga otwarta. Ruszajcie w kraj szukać swojego szczęscia. Wy po prostu jesteście chorzy jeśli sobie nie ponarzekacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonatan Re: Szczecin ma wszystko, czego ludziom trzeba IP: *.szczecin.mm.pl 20.10.08, 22:37 Żal mi ciebie tateti gdy czytam te twoje wypociny (także wcześniejsze). Ty po prostu ciągle narzekasz, masz to już we krwi. Ale ja takim mówię prosto: nie podoba się, masz drogę otwartą, nikt cię nie zmusza do mieszkania w Szczecinie. Szukaj szczęścia i zadowolenia w innej części kraju. Mnie w Szczecinie też jest dobrze,podobnie jak autorowi artykułu, a jedyne co mnie wkurza, to takie osoby jak ty tateti, czyli ciągle niezadowoleni ze wszystkiego, wieczni malkontenci. Szkoda gadać :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Szczecin ma wszystko, czego ludziom trzeba IP: *.di.uoa.gr 20.10.08, 22:44 Gość portalu: Jonatan napisał(a): Mnie w Szczecinie też jest dobrze,podobnie jak autorowi artykułu Jak sie ma prace z rekomendacji partyjnej to pewnie ze ci dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość hehe impotenci w natarciu :)))) IP: *.cable.smsnet.pl 20.10.08, 23:35 Tak, tak na pewno. Jeżeli tak uważasz to masz już nieźle mózg przeżarty. Żal wam w dupie ściska, że nie każdy narzeka i tyle. Pewnie macie pryszcze na tyłku, żadna dziewczyna was nie chce i jesteście odrzuceni przez społeczeństwo. Ciekawe jest też to, że tutaj głównie facecie narzekają. Zlot impotentów czy jak? Każdy normalny facet nie zachwouje się jak ciotka klementynka, której ciągle coś przeszkadza. Kiedy się wyprowadzicie z tego miasta? A może brakuje wam odwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykabel Kabel!!!!!!!! IP: 66.197.149.* 20.10.08, 23:43 Zajezyscie zabawne posty piszesz, niestety jestes tak glupi ze sam wierzysz w te swoje baki propagandowe z urzedu miejskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kabel!!!!!!!! IP: *.cable.smsnet.pl 20.10.08, 23:47 No cóż. Wmawianie mi, że mam pracę w UM jest naprawdę komiczne. Rozbawiacie mnie tym do łez - naprawdę. Jutro pewnie ktoś napisze, że jestem Nitrasem :)))))))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykabel Re: Kabel!!!!!!!! IP: 66.197.149.* 20.10.08, 23:50 Gość portalu: gość napisał: > Jutro pewnie ktoś napisze, > że jestem Nitrasem :)))))))))))))))). O to cie nie posadzam, ale poziom propagandy sukcesu macie podobny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Polityczne manie na forum GW IP: *.cable.smsnet.pl 20.10.08, 23:56 Oskarżenia pod moim adresem, że pracuje w UM, że płacą mi za optymizm są naprawdę komiczne :). Rozumiem, że kolega jest z PiSu i ma polityczną manie, wszędzie widzi spiski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykabel Re: Polityczne manie na forum GW IP: 66.197.149.* 20.10.08, 23:58 Gość portalu: gość napisał(a): > Oskarżenia pod moim adresem, że pracuje w UM, że płacą mi za > optymizm są naprawdę komiczne :). Rozumiem, że kolega jest z PiSu i > ma polityczną manie, wszędzie widzi spiski? jesli nie jestes platnym pacholkiem oddelegowanym na polecenie ministra, to jestes albo bardzo mlody i naiwny, albo jestes przypadkiem klinicznym Odpowiedz Link Zgłoś
ex Re: Polityczne manie na forum GW 21.10.08, 05:04 Wiesz, nie warto rozmawiac z ludzmi, ktorym wydaje sie, ze ich zycie jest sterowane z Urzedu Miasta i sami boja sie wziac za nie odpowiedzialnosc. Ilosc frustratow na forum jest ogromna i kazdy przejaw optymizmu tylko bardziej ich napedza by deptac to miasto i siac obraz totalnej zapasci. Nic na to sie nie poradzi, to zadanie dla terapeutow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Polityczne manie na forum GW IP: *.GtokyoFL72.vectant.ne.jp 22.10.08, 05:49 ex napisał: > Wiesz, nie warto rozmawiac z ludzmi, ktorym wydaje sie, ze ich zycie > jest sterowane z Urzedu Miasta i sami boja sie wziac za nie > odpowiedzialnosc. Nie obrazaj moze ludzi.. dawno nie bylem na tym forum ale widze ze w Szcecinie w miedzyczasie siem mocno pogorszylo... a skandali nie brakowalo tym czasie. Obejrzalem sobie tesz fajnom Misje Specjalna... No ekstra ekstra.. a co do ludzi z UM, no cuz, naja dojscie do wszystkich waznych decyzji i spraw... kadry dobierane sa jak zawsze wg lojalnosci kumpli lub wg powiazan rodzinnych. Wiec cos w tym jest ze Um rzadzi miastem i decyduje o zyciu mieszkancuf.. masz racje mozna w wielu sprawach UM pominac, ale tez wiele bezczelnych decyzji UM nalezaloby co chwile podawac do sadu.. urzednicy z kolei maja zdolnosc decyzyjna wiec moga sie mscic na niepokornych mieszkancach... tak czy siak wielu mieszkancuf ma przeesrane dzieki takim wspanialym urzednikom jak krzystki i ich lojalne klony... fatalne towarzycho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość To pisał jakis psychol..og IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 01:08 Cieszę się, że jestem w Szczecinie..... Żyje mi się w Szczecinie dobrze...... A odwiecznym narzekaczom mówię: "Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma".... No gość musiał dmuchnąc sobie porzadnie zioło albo jakis inny różowy wynalazek albo... ktos mu zlecił i sklecił dośc debilny tekst, taki na poziomie właśnie scecina.. Albo inny kolo naczytał siem o pozytywnym myśleniu i wpadł na pomysł jak wspierać władzę Albo się jakis wydzial zmuwił bo od razu do boju ruszyło kilku rąbniętych i to porządnie, to pewnie realcja na te artykuły o nepotyzmie, zajmowaniu stanowisk przez po-jepuf i ich rodziny te jaja w scr etc. etc. etc. etc. szczecinskie PO ma przesrane u nas na całej linii i nitrasa jusz nic nie uratuje ani tego jego przygłupa... po prostu tak dali ciała, że dostana pożondnego kopa, a ten kolo co to pisał idiotyczny artykul to widać, że dostał porządnego - że tak kolokwialnie powiem - "kopa" w banie... Końcufka tego g..wna jest najbardziej wymowna: "...coraz więcej osób w naszym mieście ma energię i nie boi się zmieniać Szczecina na lepsze. Widać ich codzienną pracę na rzecz miasta i szczecinian. Bez polityki, bez partyjnych gierek, BEZ PRYMITYWNYCH KONFLIKTUF na zasadzie: która partia jest lepsza i ma większe "gadane". Toż tutaj som cały czas najbardziej prymitywne konflikty!!! faceta nie było w Szczecinie przez wieki jeździł se po jakiś enigmatycznych wsiach i nagle wie jakich konfliktuf w miescie NIE MA.. a co on z KGB, czy Mosad, że wszystko wie???? Co za skończone wariactwo, przezciez tu się politycy żrą jak wściekłe psy... wystarczy posłuchać taśm świnoujskich... tam siem moze nikt nie żre??? nikt nie jest s..synem??? etc. etc. etc. albo "Ogromne gratulacje należą się miastu za nowy wizerunek marketingowy. To na pewno z czasem się zwróci. Miasto posiada wszystko, co sprawia, że tu po prostu dobrze się żyje. W biznesie i miejskim marketingu nie ma miejsca na nieśmiałość i zaścianek. Odważny PR, na to trzeba stawiać. Wrocławiowi to nie zaszkodziło. Szczecin też nareszcie zajął się tym profesjonalnie." To już nawet nie jest głupie, to zwykły sabotaż.... Widac jak nerwowo PO reaguje po ostatniej Misji Specjanej i wyznaniach Nitrasa... bójcie się chłopcy bójcie, na pewno źle skończycie... Coś patrząc na tekst czuję w tym udział wiejskich geniuszy spod połczyna, ten sam poziom lotności..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczeniak widzę że tutaj to sam prezydent zabiera głos. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 05:09 każdy może wyrażać swoją opinię. Nie każdy może być w stanie euforii spowodowanej poczynaniami ekipy prezydenckiej. Mnie totalnie w..wia wizja szczecina lat 2500. A co na dzisiaj? Gdzie nam do Poznania, Wroclawia? Bardziej do Koziegłow Odpowiedz Link Zgłoś
swinton Ja tez wyjechalem 20.10.08, 22:39 na studia, do Poznania. I z przyjemnoscia wrocilem po studiach do Szczecina. Pozniej wyjechalem za granice. Przyjechalem kilka razy odwiedzic Szczecin. I za kazdym razem bylo to coraz gorsze miasto. Wracam do Polski za rok czy dwa ale nie do Szczecina. Juz zrobilismy liste miejscowosci - Torun, Warszawa, Zakopane lub dziura na zadupiu na Pogorzu Izerskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonantan Re: Ja tez wyjechalem IP: *.szczecin.mm.pl 20.10.08, 22:47 Swinton, ty już wybrałes, więc podpowiedz innym niezadowolonym, ze tak nalezy postępować a nie tylko bezustannie narzekać. Jesli się komuś nie podoba, prosze wyjechać. Wybrałeś miasta rzeczywiście powalające na łopatki (np.Toruń, dobre sobie). Ale wybór dla każdego jest indywidualny. Powodzenia, bez powrotu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Ja tez wyjechalem IP: *.chello.pl 20.10.08, 23:50 Michał ty już skończ z tą propagandą! Ile można? Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Ja tez wyjechalem 21.10.08, 11:42 . Ale wybór dla każdego > jest indywidualny. Powodzenia, bez powrotu... wam towarzysze z PO już odbija całkowicie, nie ty będziesz decydował o powrotach, chyba,że już POdjęliście uchwałę: Szczecin tylko dla członków PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Kocham Szczecin! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 15:03 Kocham Szczecin dlatego, że jest bardzo fajnym do upicia się przedmieściem Brlina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: Szczecin ma wszystko, czego ludziom trzeba IP: *.chello.pl 20.10.08, 22:46 Mi też tu dobrze, bo Szczecin to fajne miasto z wielkim potencjałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Szczecin ma wszystko, czego ludziom trzeba IP: *.di.uoa.gr 20.10.08, 22:49 Gość portalu: flo napisał(a): > Mi też tu dobrze, bo Szczecin to fajne miasto z wielkim potencjałem! No rzeczywiscie! Jest jeszcze pare posadek do obsadzenia z klucza partyjnego za niezle pieniadze i troche chodnikow do obsrania przez psy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczecin ma wszystko, czego ludziom trzeba IP: *.cable.smsnet.pl 20.10.08, 23:09 A ciekawe co ty zrobiłeś dla miasta? Władza wszędzie śmierdzi. Nieważnie gdzie wyjedziesz. Wasze marudzenie jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuja Re: Szczecin ma wszystko, czego ludziom trzeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 00:20 a ty sądzisz że psy srają tylko w Szczecinie??? Odpowiedz Link Zgłoś
niall Szczecin MA :-) wszystko... 20.10.08, 23:35 ...może poza Zarą :) Szczecin ma: 1. piękną architekturę, 2. rozplanowanie przestrzenne (ulice, ronda) (dot. niektórych dzielnic), 3. zieleń, mnóstwo miejsc do wypoczynku, nauki. 4. pomniki, mosty, rynki, PLACE, fontanny, TEATRY, 5. uczelnie wyższe: Uniwersytet, akademie (Morska, Muzyczna), Medical University (PAM) (znani naukowcy, w tym Prof. Mariusz Ratajczak), wyższe szkoły biznesu, techniczne, ekonomiczne... najlepsze liceum w Polsce (XIII LO) 6. doskonałych sportowców, zdolnych uczniów (konkursy międzynarodowe) Poza tym, ze Szczecin to wiele wspomnień :D zwłaszcza z wycieczek wkoło niego (lasy, Puszcza Bukowa, jeziora, rozlewisko Odry) albo po całym województwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechan Czego ludziom czeba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 00:11 Zjeść ludziom czeba, prezydenta ludziom czeba, parkingów czeba, sklepów, kultury, pracy, igrzysk, wymyć się czeba, komunikacji czeba, basenów czeba, sportu czeba, szpitali czeba, prawników czeba, mieszkań czeba i szkolnictwa. Branża morska - można tu mieszkać a pływać można po całym świecie. Są branże, które zawsze żyją kosztem innych, np. politycy, bankowcy, lekarze, prawnicy, informatycy. Podejrzewam, że tekst pisał informatyk - a to są inni ludzie - gdyby nie pieniądze w tej branży informatyk byłby zagubionym ludzikiem praktycznie nie znającym się na niczym. Stan euforii znany innym zawodom po pijanemu. I tekst może porywczy - bo wszystko jest co czeba. Trudno polemizować. A jednak, jak wytłumaczyć stoczniowcowi, portowcowi, że wszystko będzie ok. Niech się napiją, przebranżowią na IT, spawają w Norwegii albo wszyscy zapiszą do platformy. I tego im czeba - ale oni jeszcze o tym nie wiedzą. Bo nam wszystkim potrzeba tego, co ma prezydent i jeszcze jego obietnic i dobrego słowa. Tylko nikt nie chce się dzielić sukcesem branży - raczej woli uprawiać skibkę z własnym gówienkiem i żyć kosztem innych. Bo to tak wygodnie jest i fajnie. I dla władzy dobrze, jak im się włazi w d...ę i popiera bo władza wie czego ludziom czeba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvx Re: Czego ludziom czeba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 00:22 Gość portalu: mechan napisał proste lecz jaze madre slowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jonatan to dobrze opłacana d... Krzystka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 00:48 :)))) przypomina sie artykuł w niusłiku :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole Re: Czego ludziom czeba IP: *.chello.pl 21.10.08, 01:11 Bardzo dobre mechan. Jednak bardzo przyziemne, bo Szczecin to wspaniałe miasto z młodymi, pięknymi, mądrymi i w ogóle wspaniałymi politykierami i ich klakierami. Dobrze przecież wiesz, że najważniejsi są właśnie ludzie! I takich ludzi czeba nam jak najwięcej! Ludzi, którzy uważają, że w Szczecinie jest tak wspaniale, że nie czeba w nim kompletnie nic robić. Ewentualnie mogą doradzić tylko narzekającym, że mogą coś zrobić sami, bo im to absolutnie gra. Oczywiście nie bacząc na to, że to my im za robienie właśnie płacimy. Wspaniałe miasto z jeszcze wspanialszą Fikcją 2050. Radujmy się mechan, radujmy! Porażonych ludzi czeba nam jak najwięcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedina Re: Czego ludziom czeba IP: 83.168.106.* 21.10.08, 02:05 Prawdopodobnie i tak nie uwierzycie, ale postanowiłem, ze napiszę. Choć jestem trochę starszy od Pana z artukułu, nie należe do żadnej partii nie pracuję w instytucjach państwowych to zrobiłem podobnie. Po prawie 10 latach tułaczki i mieszkaniu w tym czasie w Gdańsku, Poznaniu i Warszawie wróciłem. Wróciłem dlatego, ze Szczecin pomimo wszystko gwarantuje najlepszy komfort życia, bez korków (to co u nas nazywa się korkami w innych miastach przeszłoby niezauważone), z totalnym położeniem i bardzo szybko rozwijającym sie miastem. Jednak żeby to wszystko dostrzec chyba trzeba wyjechać i wtedy magia słów Poznań czy Warszawa znika. Jedno jest tylko niesamowite nawet w dużo słabszych, brzydszych miastach nie ma tylu malkontentów. Weście się k... do roboty to nie będziecie mieli czasu marudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Czego ludziom czeba 21.10.08, 11:48 > Jedno jest tylko niesamowite nawet w dużo słabszych, brzydszych > miastach nie ma tylu malkontentów. Weście się k... do roboty to nie > będziecie mieli czasu marudzić. nie możemy, wszystkie POsadki zajęte przez nierobów :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Czego ludziom czeba 21.10.08, 20:05 Sedina, jak by był aquapark, hala w ktorej odbywalyby sie koncerty i zawody sportowe, latem kapieliska, to moze nie byłoby tylu malkontentow. Ludzie po pracy chcieliby wypoczywac nie przed telewizorem. No, a jak bedzie ten Kosmodrom, to juz na pewno malkontenci poleca promocyjnymi lotami miedzygalaktycznymi... bedziesz mial spokój w Szczecinie i cisze - kury bedzie mozna hodowac i swieze jajka beda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan ciekawe kim jest rzeczywiscie ten młodzian IP: *.bazapartner.pl 21.10.08, 21:31 na zdjęciu? czy Żuchowskim? czy moze jakims KOwalskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czego ludziom czeba IP: *.cable.smsnet.pl 23.10.08, 01:12 Andre, ale jeszcze jakiś czas temu pisałeś, że wystarczą same kąpieliska, że nie stać nas ani na halę ani na aquapark, że obecnie jest to niepotrzebny wydatek. Na Głębokim jakiś czas temu postawili urządzenie do dotleniania wody. Ciągle to mało, ale jestem ciekaw ile jest kąpielisk w takim Poznaniu? Ja nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Szczecin ma wszystko, czego ludziom trzeba IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.08, 03:02 tateti, idź ty lepiej koziołeczku szukać swego Pacanowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczeniak Panie Prezydencie ! 2 nazwiska?! To nie przystoi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 04:34 Ale u nas w szczecinie jest dobrze. Krzystek o 2 nazwiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narcyz to jak za czasów PRL-u. Wizjoner lat 50-tych. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 05:04 Krzystek wstydu oszczędź. Daj spokój wiemy że jesteś najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja mamy halę widowiskową, mamy wiochę, mamy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 06:29 tramwaje, autobusy, wizję, srające psy, łabędzie, odrę. zabytki, prezydenta, zastępcę jego, wyznawcow kultu, operę, pleciugę, długi, małe zoo, zadowolonych ludzi, polcjantów, złodziejaszków, nauczycieli, szkoły, areszt śledczy, sądy, boiska, POGoń, basenów bezliku, pocztę mamy, mamy mamy, a na koniec jak skończymy to z radości nasramy! morał tego mamy totalne gó... i wizję mamy. No i zadowolenego ze wszystkiego prezydenta mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lojka Re: mamy halę widowiskową, mamy wiochę, mamy... IP: *.zchpolice.com 21.10.08, 07:32 Co Wy chcecie od srających psów? Przecież to ludzi wina, że chodniki w centrum miasta są zasrane. A zróciłeś Ty krytykacie uwagę właścicielowi jak nie posprzątał po pupilu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mamy halę widowiskową, mamy wiochę, mamy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 18:41 a spytałaś się o resztę bawolico? Odpowiedz Link Zgłoś
fablepl Szczecin ma wszystko, czego ludziom trzeba 21.10.08, 06:37 Nareszcie jakiś pozytywny komentarz. A już myślałem, że na forum gazety siedzą same barany, co tylko narzekają. Jak narzekają, to niech wyjadą. Komuna się skończyła, można podróżować dokąd się zechce. JA Szczecin kocham, a kocham tym bardziej im dłużej siedzę w warszawie, gdzie studiuję. Rzecz jasna po studiach wracam do domu. W Szczecinie chcę mieszkać, pracować i umrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Szczecin wykorzystuje swoją szanse oto miernik teg IP: 85.219.206.* 21.10.08, 08:01 gontynka,tereny wokół pogoni,bar exstra,kawiarnia duet,To tereny miejskie do wykorzystania od zaraz i co i nic.Sport zespołowy dno nie mówię że miasto ma sponsorować zespoły bo w innych miastach sponsorują je firmy których niestety w Szczecinie nie ma co widać po jakości sportu i to jest miernik przedsiębiorczości.Zgadzam się że w będąc informatykiem z 2 językami obcymi to nie problem zatrudnić się ,dziwię się że tylko 3 firmy odpowiedziały bo wiecej nie mogło powstać bo brak siedziby dla nich.Ale ilu ludzi spełnia takie kryteria, przecież w innych miastach też ktoś z takimi kwalifikacjami znajdzie zatrudnienie i bedzie mógł przebierać.Zobaczcie ostatnio padły papiernia , huta,unikon,wiskord czy coś powstało w ich miejsce.Szczecinianie zabudowali przez 5 lat dzielnicę warszewo a co miasto zrobiło w tym czasie w sprawie infrastruktury oswiatowej drogowej zdrowotnej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan szaleju sie najadł IP: *.bazapartner.pl 21.10.08, 08:43 czy jak? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Jachim kompletnie zglupial 21.10.08, 11:48 puszczajac (do druku) takiego baka. Kiedy dno glupoty w tym chorym miescie zostanie osiagniete i nastapi juz powolna poprawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Bajkopisarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:59 Czytelnik komentator pewnie pracuje jak bajkopisarz - takich głupot to nikt nie potrafi wymyśleć. Lubię Szczecin ale naprawdę wiele JEST DO POPRAWY, WIELE. Pan komenataor chyba opisywał Szczecin przedwojenny. Znajoma z mgr., językiem angielskim perfect, ma problem ze znalezieniem pracy powyżej 1100 zł brutto. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 mi sie tez tu podoba, ale miastu duzo brakuje 21.10.08, 15:17 "Miasto posiada wszystko, co sprawia, że tu po prostu dobrze się żyje" ------------------- Mi w Szcecinie tez sie dobrze zyje, ale miastu wiele brakuje. Prosty przykład z kapieliskami tego roku - w zasadzie nie było zadnego! Twierdzenie wiec, ze miasto posiada wszystko zakrawa na KPINE! Nie bede sie rozwodzil czego temu miastu brakuje... bo gdyby kolega w tym miescie studiował i mieszkał, to by wiedział. Natomiast swego rodzaju ewenementem jest, ze czlowiek, który STUDIOWAC WYJECHAŁ DO INNEGO MIASTA, wynika ze branza morska, twierdzi, ze niczego temu miastu nie brakuje, ale czegos mu tu brakowało na uczelniach szczecinskich... Ten tekst jest ewidentna kpina i satyra. A co do pracy, to buyc moze kolega nic o tym nie wie, ale MAMY KRYZYS, przewidywany na trzy lata! Moze wiec kolega stracic prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: mi sie tez tu podoba, ale miastu duzo brakuje IP: *.cable.smsnet.pl 21.10.08, 15:43 Jasne, że nie ma wszystkiego i jeszcze długo nie będzie. Już nie chodzi o sam Szczecin, ale tak ogólnie Polskę, która jest 50 lat za zachodem. No może już tylko 30? Mi się nie żyje źle, chociaż kokosów nie zbijam, ale nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: mi sie tez tu podoba, ale miastu duzo brakuje 21.10.08, 19:30 ja rozumiem, jak myslisz o metrze... ale aquapark jest w czterdziestotysiecznych Chojnicach parkwodny.chojnice.pl/parkwodny/ a kapieliska sa wszedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: mi sie tez tu podoba, ale miastu duzo brakuje IP: *.cable.smsnet.pl 23.10.08, 01:07 Ciekawe czy mają też uniwersytet i tramwaje? Niczego to nie dowodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president a gdzie takie osoby maja problemy z pracą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 13:15 >Nie wierzę absolutnie w mity, że osoby z konkretnym wykształceniem, >znające jeden lub dwa języki obce i mające doświadczenie, mogą mieć >problem ze znalezieniem odpowiednio płatnej pracy w Szczecinie lub >w regionie. Ja też nie wierzę? Żart czy co ? (za wyjątkiem humanistów niejęzykoznawców bo tu jest problem) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: a gdzie takie osoby maja problemy z pracą ? 22.10.08, 13:23 a ja znam taka osobe... Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: a gdzie takie osoby maja problemy z pracą ? 22.10.08, 13:34 andreas.007 napisał: > a ja znam taka osobe... > ja znam kilka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president Re: a gdzie takie osoby maja problemy z pracą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 13:56 ... też znam kilka takich osób ale to zarówno nie potwierdza jak i nie zaprzecza niczemu. Na to ma wpływ wiele czynników takich jak no : osobowość potencjalnego pracownika no i w Szczecinie niestety też POglądy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja i obudził się Joachim z pięknego snu. O Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 18:45 a obok leżała stara przdwojenna kartka. Ze Szczecina oczywiście. I Poszedł Joachi do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedina Re: i obudził się Joachim z pięknego snu. O Szcze IP: 83.168.106.* 21.10.08, 22:47 Rewers jeżeli wszystkie stanowiska obsadzone to zawsze możesz założyć własną firmę - przecież tu nic nie ma (czyli nie ma konkurencji) więc są duże szanse, że ci się uda. Andreas sory ale z każdym rokiem jesteś większym malkontentem. Piszesz, że gdyby było to i to to może i byś nie był. Gó... prawda to dla ciebie nie ma znaczenia; dwa lata temu pisałeś bardzo podobnie tylko argumenty były troszkę inne. Może sam wrócisz do tych tematów gdzie pisałeś, że jest gó...ano bo na pewno nie uda się TSR, nie wybudują S3, bezrobocie będzie powyżej 10% przez kilka lat, nie ma szans na ruszenie sprawy Kaskady, a jak już się uda to nowej Pleciugi nie będzie na pewno. Można tak długo od wodolotów do biurowców. Jak wybudują halę to znajdziesz inny powód do marudzenia. Radzę tym co tutaj piszą ruszyć tyłek i wtedy dostrzeglibyście kilka prozaicznych spraw. Tak na przykładzie miast w których mieszkałem. Warszawa - stolica ponad 4 razy większa od Szczecina nie ma również aquaparku, stadiony ma takie jak my, muzea ma budować. Nie ma w pobliżu nawet kawałka autostrady, nie ma nawet pożądnego kąpieliska (chyba że Andreas jakieś mi wskażesz). Nie ma nawet kawałka obwodnicy, korki ma takie jak Mumbai czy Bankok. Poznań - aquaparku brak (na nie możliwe), hali tak naprawdę brak no chyba, że ktoś Arenę nazwie halą. Obwodnicy brak, afery korumpcyjne śrenio co miesiąc. Gdańsk - aquqparku brak (no nie możliwe), korków nie brak. Reszta na naszym poziomie są elementy gdzie są lepsi i takie gdzie lepsi jesteśmy my. Według piszących tu i ich postrzegania świata miasta te należą do kategorii wsi z tramwajami. Niech i tak będzie, ale niech będzie podobna skala porównawcza więc albo jak ktoś nie ma aquaparku to niech wszyscy będą tymi słynnnymi wsiami z tramwajami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin kupojad Re: i obudził się Joachim z pięknego snu. O Szcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 13:14 sedina a skad oni maja o tym wiedziec skoro ich "wojaze" koncza sie na policach? nie mowie ze jest u nas hiper-super ale w porownaniu z innymi jest ten sam syf. i to trzeba zmienic zeby go nie bylo tylko ze nie ma kim "bo i tak sie nie uda". i jasne ze sie nie uda z ludzmi ktorzy do dzis wywoza tonami smieci do lasu (dygresja po spacerze z psem) a potem rzadaja drugiej skandynawii Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: i obudził się Joachim z pięknego snu. O Szcze 22.10.08, 13:32 Gość portalu: Sedina napisał(a): > Rewers jeżeli wszystkie stanowiska obsadzone to zawsze możesz > założyć własną firmę - przecież tu nic nie ma (czyli nie ma > konkurencji) więc są duże szanse, że ci się uda. myślisz,że jakakolwiek firma może działać w próżni ?, a kontakt z urzędasami z PO wywołuje torsje Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Sedina przekrecasz wszystko 22.10.08, 13:49 Sedina odniose sie najpierw do czesci o mnie. Mylisz sie ja robie i tworze - w tej chwili inwestuje na moja skale, jakies pół milona - dla mnie duzo! Oczywiscie, ze w koncu i w Szczecinie bedzie aquapark i hala. Przeciez ja nigdy nie pisze, ze NIGDY... Hale obiecano szczecinianom 40 lat temu, zbierano pieniadze, a jak w koncu wybuduja za kilkanascie lat, to Ty Sedina powiesz, ze przez te czterdziesci lat MALKONTENCI byli i narzekali, a przeciez wybudowali... Sedina daj spokoj... W Szczecinie bedzie takze metro - tego jestem pewny. Ale nie w 2015! Pan Jurczyk powiedział, ze wbije łopate na budowie aquaparku, ja wtedy pisałem, ze NIE... i co? Pan Nowak mówi, ze za rok miasto dajac 100 mln wybuduje aquapark, a on wbije łopate na budowie... smiem watpic, by obiecana hala, stadion, aquapark, szybki tramwaj... staly sie w tych terminach, podkreslam W TYCH TERMINACH, które obiecuja nam nasi włodarze! Tylko tyle Sedina - obiecanki bez pokrycia sa dla KŁAMSTWEM! Komuna tez moze powiedziec, ze mowila, ze w bedzie demokracja i jak w koncu bedzie, to wyjdzie ze komuna mowila prawde - tak idac Twoim tokiem rozumowania.... ;) Nie widze siebie w innym miescie, zyje mi sie tu dobrze, mam wszystko czego potrzebuje do zycia. Szczecin dal mi wszystko czego potrzebowalem, Szczecin to mój dom! Nie narzekam na brak pieniedzy, mam puby, mam pola golfowe, mam moje ukochane morze, a jak czego potrzebuje czego nie ma, to moge sobie kiedy chce wyskoczyc gdzie chce - niedługo jade do Wrocławia, a jak bedzie mi sie chcialo, to stamtad skocze na kilka dni w góry! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Sedina przekrecasz wszystko 22.10.08, 13:56 piszesz, ze Warszawa tez tego nie ma, a ja pisze, ze Chojnice maja! To znaczy, ze ja malkontent... czy raczej Ty minimalista? Nadto ja krytykuje nie ze cos robia, ale ze NIE ROBIA NIC, A OBIECUJA albo zle robia marnotrawiac, a wtedy podaje konkretne przyklady! Jestes w stanie to spostrzec, jestes w stanie rozpoznac roznice? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Sedina przekrecasz wszystko 22.10.08, 14:09 Powiem wiecej Sedina Tobie i autorowi tekstu, ja cale moje zycie zwiazalem ze Szczecinem i tak chcialem, nie szukalem lepszego miejsca - tu takze studiowalem, wprawdzie studiowalem takze w innym miescie, ale z dojazdu bardziej dla wiekszych kwalifikacji! Nie szukalem pracy i pieniedzy w innym miescie. Jestem i bylem temu miastu wierny i nigdy nie zwatpilem w to miasto uciekajac do innego na lepsze studia czy za wiekszymi pieniedzmi! Odpowiedz Link Zgłoś
wypedzonyzziemodzyskanych skoro mowa o stanowiskach pracy 22.10.08, 00:02 popatrzmy na oferty pracy , najpierw z gazety.pl poznań - 988 wrocław - 1751 kraków - 870 szczecin - 372 a może z jobpilot poznań - 576 wrocław - 709 kraków - 619 szczecin - 86 warszawa -1936 spojrzałem sobie na oferty w mieście Cambridge - takie małe miasto (120 000)z mądrą liberalną kadrą uniwersytecką, która popierała tworzenie parków naukowych. Wyszukiwarka ofert złożonych przez agencje pośrednictwa pracy pokazała mi 1000 ofert, bo takie ma ustawione maksimum, żeby ustalić rzeczywistą ilość pracy musiałbym szukać szczegółowo i dodawać wynik a tego mi się nie chce, a jeszcze w tym mieście są oferty pracy na unwersytecie... Ilu absolwentów kończy co rok studia w Szczecinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KubaG Re: skoro mowa o stanowiskach pracy IP: *.gprs.plus.pl 23.10.08, 09:34 gazeta.pl Oferty pracy Gdańsk 382 Szczecin 371 Bydgoszcz 289 Lublin 227 Ale ten Gdańsk to "wiocha" ma tyle samo ofert pracy co Szczecin. Jak to możliwe??? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin kupojad w Szczecinie zyje sie dobrze ALE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 13:08 trzeba samemu o to sobie zadbac. kto ma szkole ten ma lzej. a zylo by sie jeszcze lepiej gdyby wieczni szczecinscy malkontenci-nieudacznicy nie wybierali takich samych nieudacznikow jak oni do wladz miasta. przyklad - obecny prezydent to kwintesencja prostactwa wyborcow. jak mozna bylo glosowac na prawa reke jurczyka ze o samym jurczyku nie wspomne. macie co chcecie wasze wybory. a ci co maja fach w reku zawsze sobie poradza. wy musicie liczyc na partyjne koneksje by "zylo sie lepiej":D (obojetnie z ktorego chlewu czy po pis sld czy inny shit) Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Szczecin ma wszystko, czego ludziom trzeba 22.10.08, 22:47 tateti napisała: > Prponuję aby komentator dodał do swojego kometarza na koniec: > lubudubu, łubudubu, niech nam żyje prezes klubu! > Tylko komentator zaPOmniał, że ten klub jest w II lidze! RE:TEN PAN CHYBA JEST Z PO I ZNAJOMY(Kolega NITRAS I KRZYSTKA)NASZEJ UKOCHANEJ WLADZY.MOZE POCHODZI Z POLANOWA LUB INNEJ WIOSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armik Re: Szczecin ma wszystko, czego ludziom trzeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 23:35 Szczecin ma wszystko, czego ludziom trzeba. Czyżby chodziło o marszałka Husejkę. On POwiedział że możemy być szczęśliwi bo mamy takiego marszałka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedina Re: Szczecin ma wszystko, czego ludziom trzeba IP: 83.168.106.* 23.10.08, 00:32 Panie Rewers jest tysiace dziedzin godpodarki w których nie musisz sie stykać z urzędnikami z miasta. Chyba, ze przeszkadzają ci wszyscy urzędnicy (a tak dobrze to nie ma nigdzie), a tutaj jak narazie rządzi PO i PSL tylko, że rzadzi w całym kraju więc jak jest do dupy to wszedzie, a nie u nas jest, a w Gdańsku czy Wrocławiu nie. Andreas chodzi mi tylko o twój "ton" wypowiedzi. Nie jest super, ale nich mi nikt nie mówi, że gdzie indziej jest. Politycy kłamią wszędzie Dutkiewicz już obiecywał parki rozrywki, milionowe miasto, brak korków; Grobelny aquaparki, halę na 20 tyś. ludzi, 300 metrowe wieże, Majchrowski halę, szybkie tramwaje itp. Jak widać większych różnic nie ma nawet kłamstwa są z tego samego serialu. Nie chodzi mi o to, zeby pisać, że jest idealnie tylko to, że w skali kraju i tak się wybijamy na plus. Już kiedyś to pisałem każdy Prezydent ma u mnie 2 lata (sam wiem, że jak ktos mówi, że mozna zmiany przeprowadzić szybciej to po prostu kłamie). Te dwa lata właśnie mijają i czas na pierwsze podsumawania; oceniać będzie można po całej kadencji. Czy Andreas nie zauważasz, ze to forum stało się miejscem dowalania sobie PO i PiS. Jedni wszystko chwalą drudzy wszystko krytykują. Świat jednak nie jest czarno biały i nawet ten Prezydent ma sukcesy i totalne porażki. Chodzi tylko o to, żeby to dostrzec, a nie pisać jak szef kazał. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Szczecin ma wszystko, czego ludziom trzeba 23.10.08, 00:51 Wybacz, nie obchodzi mnie, ze PO czy PiS czy SLD sobie dowalaja, ja dowalam bez wzgledu na opcje, a jestem na tyle samodzielny, powiem nawet dorosly, ze potrafie odroznic co jest tylko partyjniacka zagrywka i potrafie nie czytac jak nie chce! A jak ktos ma konkretne argumenty, to mnie nie interesuja jego intencje skoro wytyka slusznie, to nawet przytakne. To ze w innych miastach prezydenci klamia, to mnie malo interesuje, NO JA NIE CHCE BYC OKLAMYWANY DLATEGO, niech inni klamia, niech im glupcy przyklaskuja - ja nie bede! Biuro Promocji Miasta, a i sami prezydenci mowia, ze jest idealnie i nie widze potrzeby bym im przytakiwac zreszta skoro mam watpliwosci, a nawet lapie ich na klamstwie! A juz zupelnie nie widze powodu do powtarzania tych klamstw! Nie mam zastrzezen, ze w Szczecinie nie ma.... choc wolalbym zeby było, ale mam powody zeby wytykac skoro obiecuja, a nie spelniaja, a moze nawet do czego pan Nitras sie przyznal - świadomie kłamia, oklamuja wyborcow! Wybacz, ale mowienie, ze w przyszlym roku miasto da 100 mln, a pan prezydent wbije łopate na budowie aquaparku, zas za dwa lata 200 mln i bedzie hala - uwazam za klamstwo! Dodam, ze do 2012 stadion za 200 mln, a za kilka lat 350 mln i szybki tramwaj... wszystko z wlasnych srodkow miasta! Powinienes juz wiedziec, ze ukrywanie prawdy, klamanie nie prowadzi do zadnych sukcesow, ale raczej do zalamania spolecznego zaangazowania w polityke... JA NIE CHODZE JUZ NA WYBORY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Na co nas stać? IP: *.cable.smsnet.pl 23.10.08, 01:05 Terminy z przedwyborczych obietnic są już nieralne, ale "zas za dwa lata 200 mln i bedzie hala - uwazam za klamstwo! Dodam, ze do 2012 stadion za 200 mln, a za kilka lat 350 mln i szybki tramwaj... wszystko z wlasnych srodkow miasta!" to niewiele więcej niż stadion w Gdańsku (oprócz tego mają inne wydatki idące w setkach milionach). Mamy podobne budżety i? Dlaczego piszesz, że się nie da?:), skąd ta pewność? Andre, da się to udowodnić? No nie wydaje mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Na co nas stać? 23.10.08, 01:25 Dlatego, ze czeka nas dwa lata kryzysu wiele inwestycji stanie. W bankach niedlugo prywtne osoby nie beda mogly wybrac swoich pieniedzy, co juz sie dzieje.... Jak stana budowy domow, to ludzie straca prace podwykonawcy, producenci... materialow budowalnych, wyposazenia... Nadto moze Szczecin straci Stocznie - kolejny problem. Moge sie mylic, ale w czasach prosperity - pan Krzystek miał dwa lata na glupie siezki rowerowe, ktore obiecal a nie zrobil... na boiska na dzielnicach, a mowil, ze to male koszty... W lutym zeszlego roku wrocil z Cannes ze slowami na ustach, ze odniosl tam Sukces, ze byl oblegany przez inwestorow, a niedawno wrocil pan Nowak z Monachium z targow nieruchomosci, gdzie oferowano te same oferty, co w Cannes... to jaki to byl sukces w Cannes? Z takich powodow mam watpliwosci... a nie mamy jak Regate 50 mln do wydania, bo wisi jeszcze nad nami pan Gondor. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Na co nas stać? 23.10.08, 01:32 wyborcza.pl/1,76842,5812021,Kryzys__Szkola_przetrwania.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Na co nas stać? IP: *.GtokyoFL72.vectant.ne.jp 23.10.08, 04:54 > W lutym zeszlego roku krzystek wrocil z Cannes ze slowami na ustach, > ze odniosl tam Sukces, ze byl oblegany przez inwestorow, > a niedawno wrocil pan Nowak z Monachium z targow nieruchomosci, > gdzie oferowano te same oferty, co w Cannes... > to jaki to byl sukces w Cannes? No to dosc proste.. jusz wrtedy pisalem ze Krzystek to w rzeczywistosci cienki bolek.. ludzie bronili go wlasno piersiom prawie :))) tak siem zagotowalo na forum jak sie wowczas cos na krzystka napisalo.. A ze to klamca, to widac po tym wlasnie cannes... poltora roku minelo i co i d..pa blada, czyli nic.. no i Nowak oferuje nieruchomosci te same :))) Ale mnie to nie dziwi. Szczecin choc moglby, to nie jest atrakcyjny, z powodu idiotycznej wladzy ktora nie potrafi nic stworzyc. A jak juz cos zrobi to w taki sposob, ze lepiej, gdyby rzeczywiscie nic nie robila... Swoja droga dlaczego miasto nie sprzeda tych nieruchomosci ludziom ze Szczecina??? Inwestorzy tzn. jacy inwestorzy? Hiszpanie??? Ci to dopiero kombinuja i czesto sa bankrutami u siebie, bo tam balon inwestycyjny dawno sie rozlecial i pelno torreadoruf szuka teraz w dawbyn bloku wscodnim frajeruf.. widac w Szczecinie nie tak trudno ich znalezc.. Ogolnie Szczecin ma do tylu Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Na co nas stać? 23.10.08, 18:52 Szczecin ma jakieghos pecha... Bo naprawde był na topie za czasow pana Jurczyka, rozmawialem z bankowcami z Kanady, Anglii twierdzili wtedy, ze Szczecin najszybciej sie rozwija, ze najlepiej rokuje, zreszta w Szczecinie wlasnie ulokowali Polsko-Kanadyjskie fundacje... ale jakos pan Jurczyk nie potrafil tego wykorzystac, a teraz pan Krzystek najpierw spodziewal sie "deszczu pieniedzy unijnych" nawet mowilo sie w kregach zblizonych, ze nie musi nic robic, a bedzie na druga kadencje - deszczu nie bylo i nie ma, a teraz jeszcze ten kryzys i Stocznia... Bedzie ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Na co nas stać? IP: *.GtokyoFL72.vectant.ne.jp 25.10.08, 17:09 ".... żeby uprawiać politykę, trzeba dbać przede wszystkim o tzw. zaplecze....nie możemy doczekać się rozwiązania problemów zwykłych ludzi (bałaganu estetycznego i urbanistycznego w miastach, brudnych ulic, połamanych chodników, korupcji urzędników, przewlekłości procesów sądowych, niewydolności służby zdrowia itd., itp.). Politycy, zamiast zajmować się tymi sprawami, budują swoją pozycję w partii. Rozdają posady kolegom, ustawiają przetargi, zwalczają miasta, w których nie rządzą ich poplecznicy. Słowem - zabiegają o poparcie sił, które mają realny wpływ na ich sytuację. Dla jednych są to tzw. partyjne doły, dla innych może to być np. hierarchia kościelna" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=86377852&wv.x=2&v=2&s=0 To w taki zawoalowany sposob o Szczecinie.... szczegolnie koncowka po ostatnim obdarzeniu Opus Dei fajnym placem 0,5 h na Pogodnie :))) Ten kolo co napisal na zamowienie artykul o tym jak mu dobrze w Sz. to byl chyba z Opus Dei i mu kuzyn, czyli Krzystek robi dobrze, lub kreci mu loda!!! O boze a moze to prawda co napisalem?!!!! Bu ha ha ha ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fotek Re: Szczecin ma wszystko, czego wadzy trzeba IP: *.chello.pl 23.10.08, 19:20 Tylko dlaczego Korzystek leży a nie siedzi?! www.malopolskie.pl/Img/Wydarzenia/2008/duze2/az_221008_konwent_6780_s.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Szczecin ma wszystko, czego wadzy trzeba 23.10.08, 19:29 bo on wie, ze to jego FIRMA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek67 Szczecin ma wszystko, czego ludziom trzeba IP: *.cable.smsnet.pl 25.10.08, 15:45 Wybacz mu Panie albowiem ten czlowiek nie wie co mowi.Szczecin ma wszystko;a ja pytam gdzie jest hala widowiskowa przynajmiejna10 000 widzow gdzie jest zoo gdzie jest basen gdzie obiekty sportowe to jest miasto wojewodzkie? szczecin to dziura totalna miasto gminne a wojewodztwo to jest w Poznaniu.W tym niegdys miescie bylo duzo firm ktore przeniesiono do Poznania.Szczecin jest wojewodztwem fikcyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Szczecin ma wszystko, czego ludziom trzeba IP: *.cable.smsnet.pl 25.10.08, 17:09 Facet przestań cukrzyć, wyczytaliśmy co Ci się śniło może najwyższy czas się obudzić z tego pięknego snu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Ha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 17:29 Jakiś tam, który mówi, że odkąd nastał Kzystek z Nitrasem to wszystko jest bez kłamstwa, pisze tak: Ogromne gratulacje należą się miastu za nowy wizerunek marketingowy. Panie, czyli mówiąc o wykształconych i odwarznych masz Pan na myśli właśnie tych odwarznych w tym wykształconego prawnika Kżystka, kturego szefc załatwił na szaro. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ha! 25.10.08, 20:33 a ptasie mleczko jest juz darmowe, w dowolnych ilosciach dla kazdego? Odpowiedz Link Zgłoś