Dodaj do ulubionych

Maciej Kuron :(

25.12.08, 17:53
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6099478,Maciej_Kuron_nie_zyje.html
[']
Obserwuj wątek
    • exman Re: Maciej Kuron :( 25.12.08, 17:57
      Maciek, gotuj dla nas, kolejka do niebieskiej stołówki rośnie.
      • wedrowiec2 Re: Maciej Kuron :( 25.12.08, 18:34
        :(
    • andreas.007 Re: Maciej Kuron :( 25.12.08, 22:06
      W mojej pamieci z nim wiaze sie worek zeberek z grilla,
      były pyszne, a i psy sie pozywiły...

To był cały wór wielki.
      • Gość: mazzy Re: Maciej Kuron :( IP: *.chello.pl 25.12.08, 22:23
        Tak coś czuje ,że w niebie razem z rodzicami organizuje opozycję i latające
        uniwersytety, zaraz Maciek usłyszy pukanie do drzwi .
        • beatrix13 Re: Maciej Kuron :( 25.12.08, 22:47
          RIP
        • Gość: gość Maciej Kuron IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.08, 23:00
          Wspaniały kucharz, człowiek i dzienikarz... szkoda, że juz go nie
          będzie, tak jak do tej pory...
    • Gość: cook expert Kult jedzenia IP: 217.10.246.* 26.12.08, 00:26
      zwany w Polsce świętem bożonarodzeniowym, w Izraelu chanuka, zbiera swoje żniwa
      i ofiary
      • Gość: Vlad.H. przemawia przez ciebie IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.08, 00:43
        zwykly polski antysemityzam, jestes brudnym zapitym polaczkiem-zydozerca!
        • Gość: Plastek Vlad mówił Ci któś , że jesteś idiotą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 01:36
          a Ty Vlad jesteś idiotą.Nie dość, że wywołujesz agresję w wątku "ku czci.." to
          jeszcze obrażasz Polaków pisząc polaczki.Poza tym ten gość ma rację.Kult
          jedzenia występuje i jest szkodliwy.Polacy i żydzi jedzą niezdrowo.Tłusto!
          • Gość: Vlad.H. Re: Vlad mówił Ci któś , że jesteś idiotą? IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.08, 01:56
            srednio mnie obchodzi co mowi taka nacjonalistyczna mameja jak ty - mozesz na
            mnie mowic jak chcesz - nie mozesz mnie obrazic bo jestem ponad twoje plugawe
            komentarze ty antysemito i zydozerco!
            • Gość: Plastek Re: Vlad kompletny idiota. Który wpis pacanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 07:28
              Nie będę się tłumaczył bo znam tę sytuację, w której często innych stawiają
              umysłowo upośledzone pacany ale bardzo jestem ciekaw który mój wpis pozwolił Ci
              cymbale stwierdzić, że jestem antysemitą. Zacytuj proszę.
              Ponadto skąd u Ciebie ta nienawiść do Polaków (polaczki) ?
              Natomiast to,że się nie przejmujesz czyimiś opiniami to typowe dla trolli, które
              nie uszanują wątku nawet o czyjejś śmierci.
              • Gość: Vlad.H. Re: Vlad kompletny idiota. Który wpis pacanie? IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.08, 13:41
                po pierwsze - popatrz na tematy watkow - tylko w twoich wpisach pojawiaja sie
                tam epitety - od razu po wejsciu do tematu widac jakim jestes czlowiekim i jak
                dbasz o powage watku - tylko twoje wpisy sa obrazliwe juz w temacie (i dalej
                rowniez).

po drugie - powiem ci dlaczego uzylem takich sformulowan a nie innych nie
                dlatego ze sie tlumacze ale po to by obnazyc twoj antysemityzm o ktorym jak
                widze nie wiesz (lub co raczej bardziej prawdopodobne nie chcesz wiedziec)

wsparles swoja wypowiedzia, wypowiedz czlowieka ktory zasugerowal ze kuchnia w
                Polsce i Izraelu to kuchnia niezdrowa - stwierdzenia tego dokonal w watku o
                osobie ktora zmarla i ktora kilkukrotnie (ona sama i osoby z jej kregu
                towrzyskiego) podnosily kwestie POLSKIEGO ANTYSEMITYZMU, PRZESLADOWAN ZYDOW W
                POLSCE I ODPOWIEDZIALNOSCI ZA TO POLAKOW.

Moim zdaniem wypowiedz ta byla nieprawdziwa (sugerowana niezdrowosc kuchni
                narodowej nie znajduje oparcia w zadnych dostepnych mi rzetelnych opracowaniach
                naukowych - jesli znasz takowe to podaj je) - wymienione zostaly tylko dwie
                kuchnie (Polski i Izraela) jak mi sie wydaje nieprzypadkowo (nieprzypadkowo ze
                wzgledu na poglady gloszone przez zmarlego i Jego rowniez niezyjacego ojca)

Dla mnie wypowiedz do ktorej sie odnioslem byla wypowiedzia jawnie antysemicka
                (bo wplatajaca w sposob nieuzasadniony watki kuchni narodowej, pogladow
                niezyjacego, sugerowanego pochodzenia)

Wyrazilem swoje oburzenie, brak przywolenia i zdecydowany sprzeciw wobec
                wypwoiedzi o tak jawnie antysemickim charakterze - ty zas w iscie skundlony
                sposob zaczales mnie obszczekiwac ujawniajac w ten sposob swoj nader watly
                aparat myslowy...

A co do trollowania - kpisz sobie z tragedi ktora po raz kolejny w tak krotkim
                czasie dopadla Polske - odeszla kolejna osoba zasluzona dla Polski i Polakow a
                TY sobie robisz z tego zarty...

Twoje zachowanie budzi we mnie odraze i smutek - za takich jak TY sie
                najzwyczajniej wstydze...
    • Gość: Plastek Re: Maciej Kuron :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 01:27
      Maciek w dojrzałej już młodości doznał dobrodziejstw i łask organizacji
      Kwaśniewskiego- Socjalistycznego Związku Studentów Polskich, mając możliwość być
      obecnym przy biciu Ojca i ubliżaniu matce przez działaczy tej organizacji, do
      której właśnie należał Kwaśniewski.
    • Gość: Gapiszon Re: Maciej Kuron :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 02:26
      jest wiele książek kucharskich. Od paru lat przed Świętami korzystam tylko z
      Jego przepisów. Mimo, że znam je prawie na pamięć, książka zawsze jest po ręką
      (na wszelki wypadek). Tak było jeszcze w Wigilię rano. W zamieszaniu nie
      odłożyłem jej na półkę. Została na stole. I teraz patrzy na mnie Jego zdjęciem...
      • exman Re: Maciej Kuron :( 26.12.08, 07:27
        gapiszon, kurt vonnegut miał jednak rację. Pozdrawiam.
        • Gość: wujek dobra rada Re: Maciej Kuron :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 08:27
          Vlad, ty jestes niedorozwój, z pyska ci jedzie zamist słowa kiblem
          nie nazywaj nikogo Polakiem bo bedziesz s.....antypolonistą śmieciu
          edit.diapozytyw.pl/en/site/temat/singer_program
          • Gość: Vlad.H. Re: Maciej Kuron :( IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.08, 13:45
            kolejny polaczek - antysemita - zazenowanie, smutek, zal i obrzydzenie - tylko
            to potrafie czuc do takich jak ty...

btw jestes naprawde ciezko zarydzyjniony skoro nie potrafisz wpisac uwagi pod
            moim adresem we wlasciwym watku...
            ale rozumiem ze swoja "polskosc" manifestujesz spozyciem trunkow
            wysokoprocentowych i stad ta niedyspozycja...
            • Gość: salceson Re: Maciej Kuron :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 15:48
              ty coś rozumiesz ? to wykluczone
              najprostszej rzeczy nie wiesz, co to jest antysemityzm,
              potrafisz tylko pluć i ubliżać Polakom,
              • Gość: mazzy Re: Maciej Kuron :( IP: *.chello.pl 26.12.08, 17:21
                Jedliście taka potrawę Karp po hiszpańsku? No właśnie ten idiotyzm i maniakalna
                poprawność polityczna doprowadziła do absurdu wszystkie dziedziny życia. Że
                boję się napisać o mojej ulubionej potrawie wigilijnej w dawnej nazwie z uwagi o
                posądzenie.
                • Gość: Vlad.H. Re: Maciej Kuron :( IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.08, 18:27
                  nie dramtyzuj - zwyczajnie oburzylo mnie oskarzanie dwoch konkretnych kuchni
                  narodowych o smierc Macka i tyle - osoba ktora to zrobila nieprzypadkowo
                  powiazala Macka i kuchnie Izraela oraz Polski... to klasyczny przejaw
                  antysemityzmu nie wyrazonego poprzez bezposrednia krytyke narodowsci ale poprzez
                  krytyke sposobu odzywania - zlego z definicji i odpwoiedzialnego za smierc ludzi...
                  Moim zdaniem zestawienie nieprzypadkowe i pisze o swoim oburzeniu ze ktos
                  osmielil sie dopuscic takiego wybyruku - co gorsza znajduje poplecznikow -
                  nasladowcow ktorzy nie maja dosc wstydu by w tak wazne dla Polakow Swieta
                  chwalic sie swoimi antyhumanistycznymi pogladami...
                  • Gość: XYZ Re: Maciej Kuron :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 16:04
                    Z całym szacunkiem dla zmarłego, należy jednak przyjąć do wiadomości, że zabiła
                    go zła dieta. Polska kuchnia, która jest smaczna, jest bardzo niezdrowa. To
                    fakt. Zdawało mi się jednak, że Żydzi jadają zdrowiej. Nie jedzą wieprzowiny. No
                    i to kuchnia śródziemnomorska. Toteż przyznaję Vladowi, że może mieć podstawy do
                    oskarżeń o antysemityzm. Jaki to ma jednak sens? Olać nienawistników i nie
                    podbijać wątków...
              • Gość: Vlad.H. Re: Maciej Kuron :( IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.08, 18:22
                po co zadajesz pytanie na ktore nie chcesz uzyskac odpowiedzi?
                dla mnie antysemityzmem jest mieszanie dwoch konkretnych kuchni narodowych (w
                sposob calkowicie nieuprawniony merytorycznie) do smierci Macka - zwlaszcza w
                sytuacji gdy w kolko kochani rodacy antysemici probowali rozgrywac rzekoma
                "zdrade" Kuroniow wynikajaca z tego ze nie byli dosc "polscy" - to nie ja pluje
                i ublizam Polakom ale czynia to wlasnie tacy jak ty - nicki salceson, kaszanka,
                zagrycha, pijaczek... to wlasnie wy wystawiacie swiadectwo przasnosci i
                zydozerstwa - tego swoistego smrodku tak cieplo rozchadzacego sie w okolicach
                gaci i lat skutecznie uderzajacego wam do glow...
                A ja lubie kuchnie Polski i Izraela - nie uwazam jej za niebezpieczna i jestem
                zdrowy - na zlosc wam - antysemitom!
                • Gość: Plastek Re: Maciej Kuron :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 18:24
                  Jesteś kompletnym idiotą.Największym na forum.
                  > dla mnie antysemityzmem jest mieszanie dwoch konkretnych kuchni
                  narodowych (w
                  > sposob calkowicie nieuprawniony merytorycznie)
                  • Gość: Vlad.H. Re: Maciej Kuron :( IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.08, 18:32
                    i co w ten sposob chcesz udowodnic? ze jako antysemita nie zawahasz sie obrazac
                    ludzi i wyzywac ich w swieta? mnie nie obrazisz, Macka tez nie jestes w stanie
                    obrazic - mozesz jedynie obrazic siebie samego jako czlowieka, swoja rodzine i
                    robisz to skutecznie Panie kaszanka vel salceson vel Plastek - wstydz sie Pan i
                    zastanow troche!

btw "polskosc" manifestujesz po pijacku... brawo - wystawiasz sobie laurke
                    "pierwsza" klasa...
                    • Gość: rety Re: Maciej Kuron :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 20:45
                      wyciete wpisy, wszystko jasne
                    • Gość: bb Re: Maciej Kuron :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 08:26
                      opanuj się absztyfikant. Wszyscy umierają Polacy Żydzi Niemcy
                      Palestyńczycy i nie jest to powód żeby toczyć wojnę chyba że jedni
                      zabijają drugich
                      • Gość: Plastek Re: Maciej Kuron :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 08:43
                        Troll forumowy zawsze pozostanie trollem.Oszołom zawsze pozostanie
                        oszołomem.Jest od tego uzależniony.
    • piotr33k2 Re: Maciej Kuron :( 26.12.08, 23:20
      maciej kuroń -przemiły sympatyczny dobry i szalchetny człowiek, oraz
      wspaniały kucharz pasjonat. czuje głeboki i szczery żal po jego
      nagłej niespodziewanej śmierci.
    • absztyfikant wymioty 27.12.08, 05:30
      Zbiera mnie na mdlosci na widok tego, co zli, mali i podli ludzie zrobili z tym
      watkiem. Zaluje, ze go w ogole zalozylem. Niczego nie uszanuja...
      • sobiepan1 Re: Proszę pani... proszę pana... 27.12.08, 09:20
        tak nie wolno. Wylewanie na siebie pomyj w tym wątku, nie powinno mieć miejsca.

Sobiepan
        ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem...
      • Gość: malpa.w.czerwonym a co tu uszanować? IP: *.chello.pl 27.12.08, 10:09
        to jest tak że jak się nie szanuje czegoś czy kogoś innego to to wraca w
        najmniej nieoczekiwanym momencie.
        To jest tak, jak się propaguje pewną kulturę wyższości i tymi "mniej
        wartościowymi" się pomiata.
        tak, tak
        nie przeczę że M.K. był ok,ale nie dziw się jak wychodzą z nor uśpione
        potwory,ktoś je hodował, ktoś je tuczył.
        Ot,weźmy piotra33k,pisze że MK to człek szlachetny był.
        nie że lubiany,sympatyczny itd., szlachetny
        a o ilu ludziach się wypowiedział o tym,o których nie pieją media?
        tak sam z siebie?
        np. o rotmistrzu pileckim? ani słowa
        albo o tej kossakszczuckiej co o niej tyle pisze teraz GW
        no pomagała żydom,ale czy szlachetna?
        codziennie umiera bardzo wielu porządnych i przyzwoitych ludzi,którzy dla polski
        i dla ludzi zrobili więcej niż gotowanie barszczu,o nich nikt się nie upomina.
        Nikt nie pisze o ich porządności czy szlachetności mimo że przeszli gehennę
        okupacji i przez cały prl nie dali wiary temu oszustwu.
        o nich się milczy a to im powinny płonąć wszystkie znicze cmentarzy.
        pomyśl o tym w ten sposób zanim wyrzygasz, bo w sumie rzygasz też na MK
        • Gość: Plazzek Re: a co tu uszanować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 12:56
          Szlachetność MK wg Piotreka też mnie uderzyła. Mniemam, że znał on
          MK osobiście i wie o tym, a nie po prostu zmyśla.

Co do wejścia smoka by Vlad.H - mamy tu piękny przykład
          ucieleśnienia powiedzenia - kto mieczem wojuje, od miecza ginie.
          Vlad.H uchodził tu za dyżurnego antysemite, teraz tą samą bronią
          atakuje sam. Absurd jego wypowiedzi - z punktu widzenia politycznej
          poprawności będącej bez zarzutu - obnaża absurd oskarżeń o
          antysemityzm w ogóle.
          • swantevit Re: a co tu uszanować? 27.12.08, 13:20
            Vlad sobie jaja robi, raz lepiej raz gorzej, a wy wszystko osobiscie, jak dzieci..
            :-)
            • Gość: W. Re: a co tu uszanować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 14:58
              na tych forach to głównie żydzi piszą ?
              jednych nie wolno opisywać a innych jak Prezydenta Polski , PiS,
              Kościół wkazane jest opluwać, i wtedy taki gość nie protestuje
              • Gość: Plazzek Re: a co tu uszanować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 15:20
                Vlad - oprócz tego, że antysyjonista - jest jeszcze wojującym ateistą, więc nie
                będzie protestować przeciw opluwaniu Kościoła. A, jak sądzę, polityka dla niego
                to "w krysztale pomyje". Prezydenta za to bronię inne osoby.

A propos antysemitów i antykatolików, to z powyższej charakterystyki Vlada H
                wynika, że jest on tożsamy ze Swantevitem ;-)
                • Gość: Vlad.H. Re: a co tu uszanować? IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.08, 18:16
                  Napisze tylko raz bo nie bede bil piany - jedni przypisuja mi tu antysemityzm
                  inni ateizm, jeszcze inni nazwali mnie idiota - napisalem zas jednak nie o
                  wojnie z kosciolem czy wojnie z Bogiem (Bogiem przypominam tu wszystkim
                  Zydowskim, Chrystus byl Zydem - czy to sie komus podoba czy nie) ani nie o
                  Zydach jako takich ale o tym ze przedziwnym trafem w watku poswieconym Mackowi i
                  jego smierci (wlascwie wyrazeniu zalu z powodu przedwczesnego zgonu i realnej
                  straty postaci przeciez pozytywnie medialnej jaka niewatpliwie byl Maciek)
                  znalazla sie wypowiedz w ktorej o zgrozo przeczytalem jakoby wine za smierc
                  Macka ponosi "niezdrowa" kuchnia Polski i Izraela - ni z gruszki ni z pietruszki
                  w sytuacji gdy wielu sympatykow jedynie slusznej wizji panstwa oskarzalo
                  Kuroniow o zdrade Polski i Polakow - o rzekome "ZYDOSTWO" ktore mialo byc
                  koronnym zdaniem wielu dowodem nielojalnosci Ojca i Syna wobec Ojczyzny -
                  twierdzenie rzecz jasna z gruntu nieuprawnione i co gorsza w kolejnej wypowiedzi
                  tej samej osoby mamy juz jawnie antysemickie wypowiedzi. nie mnie oceniac co
                  powodowalo autorami wszystkich niezyczliwych Mackowi wypowiedzi - wiem ze sa one
                  nie na miejscu...

I deklaruje jasno - bede zawsze antysemityzm nazywal antysemityzmem - nie jestem
                  antysemita (mimo ze niektore osoby nieco ociezale intelektualnie staraly sie mi
                  taka etykietke przykleic) - sprzeciwiam sie kazdej formie rasizmu.
        • piotr33k2 Re: a co tu uszanować? 27.12.08, 23:36
          Gość portalu: malpa.w.czerwonym napisał(a):

> to jest tak że jak się nie szanuje czegoś czy kogoś innego to to
          wraca w
          > najmniej nieoczekiwanym momencie.
          > To jest tak, jak się propaguje pewną kulturę wyższości i
          tymi "mniej
          > wartościowymi" się pomiata.
          > tak, tak
          > nie przeczę że M.K. był ok,ale nie dziw się jak wychodzą z nor
          uśpione
          > potwory,ktoś je hodował, ktoś je tuczył.
          > Ot,weźmy piotra33k,pisze że MK to człek szlachetny był.
          > nie że lubiany,sympatyczny itd., szlachetny
          > a o ilu ludziach się wypowiedział o tym,o których nie pieją media?
          > tak sam z siebie?
          > np. o rotmistrzu pileckim? ani słowa
          >
          pomijając twoje głupawe wypociny nie wiedziałem że rotmistrz pilecki
          też dwa dni temu nagle niespodziewane zmarł, he he.
      • hanka41 Re: wymioty 27.12.08, 17:09
        Ab, nie badz pierwszy naiwny, popatrz co zrobili z calego forum
        Sz.Dawne czasy swietnosci tego forum minely bezpowrotnie.Skoro cala
        Polska , wlacznie z najwyzsza wladza jest sklocona to czego wymagasz
        od maluczkich?
        Pozdrawiam poswiatecznie
        • absztyfikant Re: wymioty 27.12.08, 18:40
          Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twoich bliskich Haniu. Oby ten Nowy Rok byl
          lepszy. Milo Cie widziec, jak zawsze zreszta:)
          • Gość: . Re: :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 20:31
            Myślę o obcych i o przyjaciołach których nie wskrzeszę
            Żal mi Nie mam słów
            Nie odpowiadam nie mogę schwytać powietrza
            Wieniec drzew wokół
            Aleja zacieniona
            Patrzę w pustą odległość
            Słyszę za oknem szelest przechodzący w hałas
            zamykam okno jestem w strzeżonej ciszy
            otwieram okno Lekkość-ruch odchodzący-
            może tam gdzieś zastąpił im drogę wysoki ogród
            niegdyś gdzie może zostawili cień na piasku
            który zasypał ich tak że trudno
            otworzyć oczy na to czego nie ma.

• andreas.007 Absztyf co Ty zrobiłeś? 27.12.08, 22:49
            Absztyf, a Twoje zyczenia i noworoczne dla Hani
            w tym watku, to juz naprawde gwóźdź do...

Jestesmy siebie warci!
            • hanka41 Re: Absztyf co Ty zrobiłeś? 28.12.08, 05:08
              Andre, czy Ty czasem nie przesadzasz ? sadzisz , ze zyczenia sa
              bardziej niestosowne w tym watku niz niektore inne wypowiedzi ?
              Tu juz byl taki stos niestosownosci i to jakich !!!Sadze, ze MK nie
              wezmie akurat nam za zle troche zyczliwosci.
              pozdrawiam
      • anamar Re: wymioty 29.12.08, 12:13
        grupa debili zszargała ten wątek poświęcony pamięci wspaniałego
        człowieka...zszargali tak samo, jak zrobili to z jego ojcem.skąd się na forum
        tacy ludzie biorą?
        • piotr33k2 Re: wymioty 30.12.08, 01:13
          anamar napisała:

> grupa debili zszargała ten wątek poświęcony pamięci wspaniałego
          > człowieka...zszargali tak samo, jak zrobili to z jego ojcem.skąd
          się na forum
          > tacy ludzie biorą?
          z radia maryja i pis-u
    • Gość: Autor Przedawkował Warzywko :( IP: *.chello.pl 27.12.08, 22:40
      ech, zgubny nałóg
    • Gość: zona.pijaka absztyfikant! nadal aktualne! IP: 74.125.112.* 28.12.08, 08:48
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=67145465&a=67187208
      • Gość: TATA oto co z wątku MK uczyły bydlaki vlad i piotr33, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 08:51
        żadnej kultury, żadnej pokory wobec śmierci, to cecha śmieci,
        • Gość: Vlad.H. Re: oto co z wątku MK uczyły bydlaki vlad i piotr IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.08, 10:49
          salceson juz wytrzezwiales?, nie lam sie bedziesz mogl przypolaczyc juz za
          niedlugo - kilka dni picia i zygania, moze nawet zdefekujesz w wlasne gacie i
          bedziesz smierdziec - i tak poznamy sol tej ziemi...
          • Gość: rycho Re: oto co z wątku MK uczyły bydlaki vlad i piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 11:06
            soli u nas pod dostatek, jestem abstynentem, mam dwa wolne miecze
            • Gość: Vlad.H. Re: oto co z wątku MK uczyły bydlaki vlad i piotr IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.08, 13:57
              ciekawe... - to jakies oswiadczyny? jesli tak to mam nadzieje ze zrozumiesz ale
              jestem heteroseksualny i nie jestem nia zainteresowany...
              • Gość: malpa.w.czerwonym Re: oto co z wątku MK uczyły bydlaki vlad i piotr IP: *.chello.pl 28.12.08, 14:08
                trzeba dopaść watahę w jej mateczniku i naostrzonymi maczetami dorżnąć watahę
                dzisiaj TV jutro reszta
                • Gość: W. Re: oto co z wątku MK uczyły bydlaki vlad i piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 14:56
                  to dla ciebie watahhhho tnij.org/clmn
                  • Gość: ? Co ten wątek ma wspólnego ze Szczecinem? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.08, 15:12
                    Znowu troll absztyfikant narobił smierdzącej kupy a reszta błaznów wykonała
                    wokół niej rytualny taniec.
                    Co Kuroń miał wspólnego ze Szczecinem? Możesz na tym swoim forum absztyfikant
                    wychwalać swoich ziomków, tutaj nie jest na to miejsce.
                    • Gość: obsryfikant śmieć chciał zaistnieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 18:24
                      Chciał zaistnieć.Zaistnieć każdym kosztem nawet kosztem czyjejś
                      pamięci.Taki juz jest ten śmieć.
                      • Gość: Vlad.H. Re: śmieć chciał zaistnieć IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.08, 19:26
                        czy nie mozecie pojsc gdzie indziej z tymi antysmickimi uwagami - ich gloszenie
                        zadnemu inteligetnemu czlowiekowi chluby nie przynosi...

Przez wzglad na osobe zmarlego (nie polityka ale propagatora smacznej kuchni)
                        prosze - zalozcie sobie jakis watek i tam obrzucajcie tym polskim gowienkiem
                        • Gość: mechaniczny Re: śmieć chciał zaistnieć IP: *.image.search.sk1.yahoo.com 28.12.08, 19:32
                          Gość portalu: Vlad.H. napisał(a):

> czy nie mozecie pojsc gdzie indziej z tymi antysmickimi uwagami - ich gloszenie
                          > zadnemu inteligetnemu czlowiekowi chluby nie przynosi...
                          > Przez wzglad na osobe zmarlego (nie polityka ale propagatora smacznej kuchni)
                          > prosze - zalozcie sobie jakis watek i tam obrzucajcie tym polskim gowienkiem

Ty techniczny moglbys zalozyc wlasne forum i przestac zasrywac swoimi
                          pseudo-madrosciami to miejskie forum.
                          • andreas.007 Re: śmieć chciał zaistnieć 28.12.08, 22:03
                            Vlad, mamy na pienku, ale wiem ze jestes inteligentny,
                            daj spokój... w tym watku.
                            • piotr33k2 Re: dzicz 28.12.08, 22:59
                              daj spokój w tym watku bo widzisz że ta pisowsko-rydzykowa dzicz po
                              prostu cieszy ze smerci maciej akuronia tak jak cieszyła sie ze
                              smierci jego ojca czy profesora geremka .
                              • andreas.007 Re: dzicz 28.12.08, 23:01
                                Mozna sie z kims niezgadzac, mozna miec inne poglady,
                                ale przeciez to nie znaczy od razu nienawisci...
                                • piotr33k2 Re: dzicz 28.12.08, 23:07
                                  andreas.007 napisał:

> Mozna sie z kims niezgadzac, mozna miec inne poglady,
                                  > ale przeciez to nie znaczy od razu nienawisci...
                                  >
                                  >
                                  niestey dla tej dziczy to znaczy , przesledż posty sam widzisz.
                              • Gość: malpa.w.czerwonym Re: dzicz IP: *.chello.pl 28.12.08, 23:02
                                cieszyła się ?
                                to nie ci co się cieszyli ze śmierci Jana Pawła II?
                                to nie ci sami, ta dzicz?
                              • Gość: W. Re: dzicz to piotr 33 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 23:03
                                kazdy mierzy swoją miarą
                          • Gość: Vlad.H. Re: śmieć chciał zaistnieć IP: *.upc-i.chello.nl 31.12.08, 00:19
                            widze ze nawet nie potrafisz poprawnie zwatkowac albo myslisz ze jestem kim nie
                            jestem... w przeciwienstwie do takich wielonickowcow jak ty ja pisuje pod jednym
                            nickiem - ale rozumiem ze mozesz w to nie wierzyc - w koncu kreci cie
                            wielonickowosc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka