natasz75 19.01.09, 10:38 Czy ktoś wie w jaki sposób skontaktować się z p.doktor?Jej telefon milczy jak zaklęty...A może wiecie w jakie dni i godziny przyjmuje na ul.Ispektorowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olci.a343 Re: dr Czaja-Bulsa 22.01.09, 17:08 niestety mam ten sam problem-komórka wolny sygnał, stacjonarny - nie ma takiego numeru. Od znajomego lekarza dowiedziałam się, że nie jestem pierwsza, która ma taki problem... Odpowiedz Link Zgłoś
natasz75 Re: dr Czaja-Bulsa 23.01.09, 13:58 Może ma już tyle pacjentów,że nowych nie przyjmuje....ja zapisałam synka do dr Szymanowicz.Termin oczekiwania-miesiąc :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
olci.a343 Re: dr Czaja-Bulsa 23.01.09, 16:35 mi też udało się dziś dodzwonić do rejestracji dr Szymanowicz. Wcześniej próbowałam ale bez rezultatów. Mam wizytę na 25 lutego no ale to zawsze lepiej niż połowa kwietnia (taki termin miałam mieć w przychodni na wojciecha). Trudno, zapłacę, ale będzie szybciej. A Twój synuś duży? Odpowiedz Link Zgłoś
natasz75 Re: dr Czaja-Bulsa 23.01.09, 21:09 Mały ma 14 miesięcy i "coś" na policzkach.Nasza pani pediatra uparcie twierdzi,że to nie alergia-chyba nie chce wypisać nam skierowania do alergologa.Nie mam zamiaru się prosić ani dłużej czekać więc idziemy prywatnie.Zobaczymy jak będzie.Wizytę mamy na 12 lutego.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
rlaskowska Re: dr Czaja-Bulsa 24.01.09, 09:21 Osobiście chodziliśmy z moją córeczką do obu lekarek i z całym przekonaniem mogę powiedzieć, że dr Szymanowicz jest o niebo skuteczniejsza i konkretna. po pierwszej wizycie dostaliśmy skierowanie do szpitala na badania i wyszła nietolerancja laktozy i alergia na gluten, o której nie wiedzieliśmy. Dr Bulsa próbuje wyciągnąć jak najwięcej kasy. Była bardzo niezadowolona, że przyszliśmy na wizytę z całym zestawem badań, bo straciła przez to kasę za co najmniej jedną wizytę... Gorąco polecam dr Szymanowicz! Pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
olci.a343 Re: dr Czaja-Bulsa 24.01.09, 15:10 A ja już od roku chodzę do rodzinnego i do pediatry z bólami brzucha mojej 7-letniej córci. Dziecko coraz bardziej cierpi a oni tylko wypisują kolejne skierowania na lamblie i usg brzucha i rozkładają ręce. Boję się tej wizyty ale mam nadzieję, że pomoże małej. Trzymam kciuki i pozdrawiam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
agataiimama Re: dr Czaja-Bulsa 28.01.09, 13:11 Hej, zdecydowanie także nie polecam tej Pani. Niestety Pani jest bardziej zafrasowana pieniędzmi niż pacjentem - tak przynajmniej było w moim przypadku,gdy byłam z Córeczką... bardzo było niemiło i strasznie drogo ; 100 zł za wizytę!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka1907 Re: dr Czaja-Bulsa 28.01.09, 14:04 To ja dla przeciwwagi wyraże bardzo pozytywną opinię o dr Bulsie. Leczy mojego syna od 2 lat, szybko go zdiagnozowała, szybko miał zrobione badania w szpitalu na Wojciecha (dostaliśmy od niej skierowanie), więc o wyciąganiu pieniędzy nie było mowy. Teraz na wizyty jadę do niej tylko wtedy gdy coś się zaczyna dziać a recepty (syn bierze ciągle leki) wypisuje nam po uzgodnieniu telefonicznym i odbieramy je na Inspektowej (oczywiście bez opłacania wizyty). Wyciągnęła mi dzieciaka z naprawdę poważnego stanu... Odpowiedz Link Zgłoś