Dodaj do ulubionych

W Szczecinie zima nie trzyma

24.01.09, 02:20
> Ten billboard to ewidentna pomyłka firmy BP
> która kilka dni temu przykleiła
> niewłaściwy plakat. Poprosiłem, żeby go zdjęto. - wyjaśnia Wachowicz.

Czemu Wachowicz kłamie? Jechałam tam w grudniu (około 20) i ten plakat wisiał, także stwierdzenie "kilka dni" mija się z prawdą o kilometr.
Obserwuj wątek
    • Gość: odp Re: W Szczecinie zima nie trzyma IP: 194.246.124.* 24.01.09, 02:28
      amanar napisała:
      > Czemu Wachowicz kłamie?

Bo tak POtrzeba.
    • Gość: Buczynka Szastają kasą IP: 83.168.106.* 24.01.09, 09:48
      Uważam ze te bilbordy to tylko strata pieniedzy podatników. Skoro panowie z biura chcą promować nasze miasto to niech te pieniądze zainwestują w mariny i toalety na Wałach Chrobrego, doprowadzą do porzadku dworzec głowny miasta Szczecin, bo jest koszmarny. Mnie nie interesuje wizja pływajacych ogrodów 2050, bo wiem że w tym czasie podniesie się poziom oceanów i naszego miasta może już nie być, albo zamieni się w Wenecje. Odsyłam do Natchional geographic film "Topnieją lodowce". To w tym filmie podana jest data 2050 jako czas powiekszania się powierzchni wód. Interesuje mnie terazniejszość. Mojego syna, który jest uczniem gimnazjum interesuje najbliższe 10-lecie, co miasto ma do zaoferowania dla tych młodych ludzi, bo chyba nie cynki. Nas mieszkańców Szczecina ta promocja miasta już zaczyna męczyć, a moja rodzina ktora mieszka w łodzi i Wrocławiu śmieja się z tych plakatów i pytają co za durnie rządzą tym miastem. Łudzie, którzy odwiedzają nasze miasto mówia że mamy ładne miejsca, tylko trzeba o nie bardziej zadbać, a tak jedyne co pamietają z tego miasta to są obskurne dworce kolejowe, brudne przystaniki, pijaki zaczepiające na ulicy i pełno śmieci, oraz puste Wały Chrobrego. Panowie od promocji miasta obudzic sie i brać ostro do pracy, macie wysokie pensje a regaty dawno sie skończyły. Koniec świętowania sukcesu, ktory nie należy tylko do Krzystka i jego świty, ale do wszystkich szczecinian i poprzedniej nie lepszej ekipy rządzącej.
    • Gość: ktos W Szczecinie zima nie trzyma IP: *.szczecin.mm.pl 24.01.09, 13:12
      może i pomyłka, może niedopatrzenie...ale jaki efekt!! Reklamy komentowane są
      nie tylko przez szczecinian. O cynkach czyta się nawet w ogólnopolskich
      portalach. Może o to autorowi chodziło?
    • Gość: zefir Re: W Szczecinie zima nie trzyma IP: *.chello.pl 25.01.09, 06:53
      W tym mieście nic się nie trzyma!
    • Gość: krzysiek o jejku jaki strrrraszne wydarzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 12:57
      na prawdę jestem pod wrażeniem wstrząsającego artykułu, bo w trakcie
      przyklejania kampanii pojawił się wcześniejszy plakat, woow,
      najlepiej nic nie robić usiąść i płakać :-]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka