albert_c 08.06.09, 11:00 przewidzialem frekwencje na 20% tak wiec pomylilem sie tylko o 0,8% Zakaldalem ze PO otrzyma w naszym okregu 240 000 glosow - widac za bardzo ich docenilem. Czekam tylko na info czy dobrze ustrzelilem wynik Nitrasa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx zareba zniszczyl sie politycznie IP: *.internet.szczecin.pl 08.06.09, 11:12 nic mu nie pomoglo jego odejscie i caly czas gadaniu o stoczniach. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: zareba zniszczyl sie politycznie 08.06.09, 11:13 a ile glsoow w Szczecinie dostal Zaremba? - tylko wynik na poziomie 20 tys nie bedzie dla niego porazka - ale zakladam ze tylu to tu nie wzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Libertas IP: *.chello.pl 08.06.09, 11:27 przez 1,5 roku będzie się wygodnie bujał na diecie senatorskiej , a tam dużo nie ma do roboty. Trudno tu mówić o jakiejś porażce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nie porażka IP: *.chello.pl 08.06.09, 11:39 Popatrz na to, drogi dziki, z innej perspektywy (tak dialektycznie, po marksistowsku, jak to uwielbiał robic Zaremba-dziadek): Gość portalu: dziki napisał(a): > przez 1,5 roku będzie się wygodnie bujał na diecie senatorskiej , Ale co POTEM?! Przecież ten człowiek nic nie umie robić (poza skupowaniem na kredyt starych fiatów i rozwodzeniem się z kolejnymi żonami), w życiu nie skalał się uczciwą pracą przez godzinę! Bycie senatorem się skończy, Partia Oszustów nie da wygodnej posadki renegatowi ze swych szeregów, na prezydenturę w Szczecinie nie ma co liczyć (a i tak musiałby samodzielnie zorganizować sobie kampanie - przecież PO go nie wystawi jako swojego kandydata). Natomiast w PE też by dalej nic nie robił (to mu najlepiej wychodzi), ale przez pięć lat miałby święty spokój i spłacał kredyty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED ostatnia kadencja IP: *.mysmart.ie 08.06.09, 14:57 niestety tak wybral i taka go za to spotkala nagroda. to juz ostatnia kadencja na wiejskiej a nazwisko dziadka pomoglo tylko do tego miejsca. jedyny ratunek dla niego to wstapienie do PiS, o ile jacyna i brudzinski bedzie chciali miec zdrajce w swoich szeregach, ktory nie wiadomo kiedy i ich zacznie kiwac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: ostatnia kadencja IP: *.mysmart.ie 08.06.09, 14:58 a nie, zapomnialem, moze starac sie podczepic pod SzczecinXXI ale jesli sie na to zgodza to sami podetna sobie nogi i oslabia swoje szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ostatnia kadencja 08.06.09, 15:02 Mnie tam cieszy taki wynik Zaremby - to wyjatkowy ciec jest. Zaczal konczyc sie jako polityk kiedy poparl Nitrasa na szefa PO w Szczecinie - dla mnie to bylo oczywiste, ze wystawiajac do wiatru Litwinskiego strzelil sobie w leb - tylko ta agonia bedzie jeszcze troche trwala. Trzeba byc Zaremba zeby upasc z 200 000 tys glsowo do niecalych 10 000 w 2 lata. Nitrasowi w tym czasie uroslo glosow w wyborach (choc w swoim okregu dawne woj szczecinskie wypadl duzo slabiej Nitras niz 2 lata temu, a w Szczecinie prawie ze beznadziejnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanek Re: zareba zniszczyl sie politycznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 14:23 Ten facet, to chyba nie ma rozumu? Jak można uważać, że ludzie są ciemni? Sam jest winny stojego narcyzmu, i ma tego wynik. Dno, i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elorado PiS tyle co SLD? IP: 79.175.253.* 08.06.09, 11:37 Największą porażką okazał się PiS. Może kurdupel wyciągnie z tego wnioski i przestanie nam podrzucać spadochroniarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: PiS tyle co SLD? 08.06.09, 11:46 jezeli Nitras wzial w okregu 120 000 tys glosow to szczerze przyznaje ze to dla mnie niespodzinka. Nie spodziewalem sie tego ze sondaze (20% glosow na liste dla Nitrasa) tak bardzo rozjada sie z wynikami wyborow (60% na liste PO dla Nitrasa) - to moze byc symptom jak kiedys Somoobrona miala - ze ludzie sie wstydza mowic ze zaglsouja na Nitarsa ankieterom, a pozniej z tajniaka oddaja na niego glos. Taki wynik to juz jest spory mandat dla Nitrasa. te 70 tys dla Liberadzkiego jak mowia wstepne wyniki to tez lepiej niz zakladalem - zakaldalem taki wynik dla Nitarsa w wersji bardzo optymistycznej dla niego. Coz tu sie pomylilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elorado Re: PiS tyle co SLD? IP: 79.175.253.* 08.06.09, 11:54 Może wiele osób nie czyta gazet i nie wie jaki z niego człowiek? Jak zwykle zagłosowali na twarz z bilbordów i telewizorni? :/. Jak już pisałem - zakładam się o Starkę, że Krzystek wygra wybory :/. Teraz wiem to na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: PiS tyle co SLD? 08.06.09, 23:36 Gość portalu: Elorado napisał(a): > Jak już pisałem - zakładam się o Starkę, że Krzystek wygra wybory :/. Teraz wiem to na 100%. ..................... wygra w cuglach , o ile będzie miał zamiar kandydować,a tego na 100% nikt nie może być pewien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as taki jest elektorat PO zapatrzony w obrazki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 11:58 kupili nitrasa jako produkt lepiej opakowany taki puty wybór.Plakat mówiacy o kandydacie gdzie go szukac na liscie i nic więcej to takie przesłanie oddaj na mnie głos i spierda............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aston Re: PiS tyle co SLD? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 12:40 To całkowita wina Brudzińskiego że przyniósł w teczce takie zero jak Gróbarczyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Okręg 13: 200 tys. głosów na PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 12:32 najlepiej zaglosowac na tego ktory nawet jednego plakaciku nie wywiesil... ty baranie chyba dalej tkwisz w prlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śledźiowa pyra PiS-owi już dziękujemy... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.09, 12:44 ...i oby wszystkie kolejne wybory tak się dla nich kończyły (albo i jeszcze gorzej). PiSiorki najpierw przyczyniły się do syfu w Stoczni, a potem w świętym oburzeniu i "najprawdziwszej" trosce zarzucały PO jej rozwalenie. Całe szczęście ludzie mają lepszą pamięć niż się Kaczorkom wydaje i nie dali się zwieść ich medialnym zaklęciom i propagandowym sztuczkom. W szczecinie to PiS dostał żółtą kartkę, oby kolejna była czerwona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aston buuuuuuuu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 12:49 podziękujcie dupki z PIS niejakiemu Brodzińskiemu.To on przyniósl wam w teczce Grabarczyka i sam powinien zapakować się do tej teczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adar Masłowskiej już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 12:54 będzie miał teraz babon czas by zrywać swoje nielegalne plakaty Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Masłowskiej już podziękujemy 08.06.09, 12:56 Akurat jej plakaty byly legale - jej sztab podpsial stosowna umowe z Ene - w przeciwienstwie do sztabu Nitrasa. Na szczescie te plakaty jej nie pomogly ani nikomu z PISu. Gość portalu: Adar napisał(a): > będzie miał teraz babon czas by zrywać swoje nielegalne plakaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adar Re: Masłowskiej już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 13:03 a to przepraszam, byłem przekonany że duecik działał nielegalnie. tak czy siak, zastanawia mnie jak długo jeszcze będą straszyć ze słupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aston Nitrasa goń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 13:05 ma kasę to niech szybko zdejmuje.Mam nadzieję że PIS porobił inwentaryzację jego bilbordów i rozliczą go z kampanii Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Nitrasa goń 08.06.09, 13:17 bez jaj - plakaty zostana sprzatniete przez ZDiTM ;-) Gość portalu: aston napisał(a): > ma kasę to niech szybko zdejmuje.Mam nadzieję że PIS porobił > inwentaryzację jego bilbordów i rozliczą go z kampanii Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 koniec PiS coraz bliższy 08.06.09, 23:44 a najbardziej cieszy,że sami się niszczą, ich wódz-specjalista od leninizmu - tow. Jarosław pozbył się rozsądnych ludzi i niedługo w PiSdzie pozostaną Kaczyńscy, Gosiewski i Alik Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Masłowskiej już podziękujemy 08.06.09, 13:16 Bo tak to bylo przedstawiane w mediach przez kilka dni - pozniej sztab Maslowskiej zwolala konferencje i pokazal umowe z Enea w ktorej bylo zapsiane ze juz w kwietniu zapalcili Enei za zajecie ich slupow. Nitras poszedl na wydre i za darmi sie wpeiprzyl na slupy - Maslowska etraz powinan sie zwrocic do enei i zwrot kasy, bo plakaty pacynki Nitrasa zniweczyly efekt jej plakatow (jak juz pisalem dla mnie to nawet ok). Gość portalu: Adar napisał(a): > a to przepraszam, byłem przekonany że duecik działał nielegalnie. > tak czy siak, zastanawia mnie jak długo jeszcze będą straszyć ze słupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elorado Re: Masłowskiej już podziękujemy IP: 79.175.253.* 08.06.09, 13:05 Ale nie podpisała z ZDiTM. Trzymajmy się faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Masłowskiej już podziękujemy 08.06.09, 13:18 Miala zgode wlasciciela (Enei) na powieszenie plakatow. Nitras takiej zgody nie mial - wywiesil swoj pacynkowy modrotwor nielegalnie. Gość portalu: Elorado napisał(a): > Ale nie podpisała z ZDiTM. Trzymajmy się faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Masłowskiej już podziękujemy 08.06.09, 15:04 To kiedy zaczyna się Wielkie Czyszczenie Naszego Ukochanego Miasta? Co ze służbami? Sztabami rozlepiaczo-zdejmowaczy? Czy też może p. Nitrasowi trzeba podesłać mopa i wiaderko do domciu osobiście? Razem z łopatką do robienia babek z pisku na plaży w Ostendzie? Na razie "mordotwory" wiszą w najlepsze - wybory skończyły się prawie dobę temu, a bilboardy z uśmiechniętym Mr. Downem nadal straszą w całym centrum miasta, np. przy rondzie Giedroycia... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Masłowskiej już podziękujemy 08.06.09, 15:07 maja 30 dni na uprzatniecie tych materialow wyborczych - z tego co pamietam tak wlasnie jest, tak wiec troche cierpliwosci prosze okazac kandydatom ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: Masłowskiej już podziękujemy IP: *.mysmart.ie 08.06.09, 15:01 to nie o Enee chodzilo a o zgode ZDiTM. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Masłowskiej już podziękujemy 08.06.09, 15:04 o Enea tez chodzilo bo to ich slupy sa - majac zgode ZDiTM tez nie moglby wywiesic tych reklam bez zgody Enei. Maslowska przynajmniej o tyle sie postarala ze miala zgode wlasciciela na wywieszenie reklam. Nitras nawet tej zgody nie mial. Gość portalu: ZED napisał(a): > to nie o Enee chodzilo a o zgode ZDiTM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Re: Masłowskiej już podziękujemy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.09, 19:46 Zgoda powinna być i z Enei (to właściciel słupów, ale uwaga! tylko oświetleniowych, bo widziałem, że oboje wisieli również na nienależących do Enei słupach trakcyjnych) i z ZDiTM (bo to zarządca drogi - co jest konieczne na mocy Ustawy o drogach publicznych). Obydwa sztaby nie dopełniły formalności, więc tłumaczenie ludzi od p. Masłowskiej to tylko część prawdy. Swoją drogą jej wynik to chyba największa "wtopa" tych wyborów biorąc pod uwagę poniesione nakłady... Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Masłowskiej już podziękujemy 08.06.09, 19:50 i to jest powód do świętowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Okręg 13: 200 tys. głosów na PO IP: *.range86-172.btcentralplus.com 08.06.09, 19:47 Panie Atamańczuk nie bądż pan frajer to jest ostatnia szansa aby sie nachapać juz nigdy wiecej taka okazja sie nie powtórzy a że palił pan trawkę za dwa lata wszyscy zapomną poza tym Clinton palił, Tusk popalał, dziadek Kenedy-ego przemycał wóde za Kanady kto o tym dzisiaj pamieta. A jak będziesz pan medialny jak Richard henri czarnecki to jeszcze zawsze zostaje samoobrona oni biorą kazdego a w nastepnych wyborach do sejmu maja szanse zwiekszyc wprowadzić paru posłów... głowa do góry honor do kieszeni i... twierdzic że to deszcz pada (a nie ludzie plują) ilu takich było i jeszcze bedzie. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Nitras IP: *.szczecin.mm.pl 08.06.09, 21:03 pozbyli sie niewygodnego Nitrasa ,odsune;li go umiejetnie od Szczecina i PO Odpowiedz Link Zgłoś
cajmero Okręg 13: 200 tys. głosów na PO 08.06.09, 21:54 a jak tam Telekomunikacja Kolejowa? są zwolnienia czy jakieś plany uzdrowieniowe. NITRAS, LIBERADZKI, zajdźcie tam i pogońcie towarzyszy do pracy, bo nic się nie dzieje. Ps: tu trza zacząć....... Odpowiedz Link Zgłoś