Dodaj do ulubionych

Policjant potrącony na Bramie Portowej

15.06.09, 14:37
Jeden jechał Wyszyńskiego, drugi Wyzwolenia (?) a spotkali się na
Bramie Portowej:) Za topografie miasta WIELKIE BRAWA DLA REDAKTORA :)
Obserwuj wątek
    • iroquai Re: Policjant potrącony na Bramie Portowej 15.06.09, 15:49
      Piękna sprawa. Próbuję sobie to wyobrazić. I nijak nie potrafię.
      Hahahahahaha
      Ciekawe czy ten lapsus pojawi się też w papierowym wydaniu.
    • e.liszewska Ciekawe?!! 15.06.09, 18:06
      Jak można tak naciągnąć mapę???Gdzie łączy się Brama Portowa z al. Wyzwolenia????Zapraszam autora do zapoznania się z topografią miasta!!
    • Gość: Alfa Re: Policjant potrącony na Bramie Portowej IP: *.chello.pl 15.06.09, 18:07
      Myślę, że redaktor 'Mur' jest zaocznym studentem polonistyki US lub
      dziennikarstwa na jakiejś prywatniej uczelni i który w Szczecinie bywa tylko w
      weekendy, gdzie dorabia na stażu w GW. Ul. Wyzwolenia kojarzy mu się tylko i
      wyłącznie z C.H Galaxy i do tego wie, że Brama Portowa jest prosto jak się idzie
      na PKP, więc w sumie to nawet jest logiczne, że Brama Portowa jest skrzyżowaniem
      Wyzwolenia i Wyszyńskiego :)
    • Gość: alger Re: Policjant potrącony na Bramie Portowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 18:15
      Żeby było jeszcze śmieszniej:
      ten sam tekst powtórzony został przed momentem w "Kronice" na antenie TVP Szczecin.
      • exman Re: Policjant potrącony na Bramie Portowej 15.06.09, 19:17
        Znaczy w TVP też pracują najemnicy z prowincji.
    • Gość: Vlad.H. Jakbyscie nie byli ze Szczecina to tez byscie sie IP: *.cable.quicknet.nl 15.06.09, 19:41
      mylili - wielkie mi mecyje a wiecie cos o skrzyzowaniu Walczaka i Pomorskiej? -
      nie - to ryje w kubel...

Cwaniacy cholera, madrusie szczecinskie.... na kazdym kroku wypominaja ze
      Szczecinem rzadza nie-Szczecinianie - jak jestescie barany to sami sobie
      jestescie winni - frajer to ten co sie daje dymac ot co!
      • Gość: mariner Re: Jakbyscie nie byli ze Szczecina to tez byscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 08:42

Slyszales moze cos o rzetelnosci dziennikarskiej i
        profesjonalizmie ? Prywatne to sie mozesz mylic do woli ale jesli
        cos oficjalnie publikujesz to Twoim psim obowiazkiem jest sprawdzic.
        Nasze szczecinskie miernoty dziennikarskie i nie tylko tak sa
        zadufane ze nawet cos takiego do ich pustych łbow nie przyjdzie.
        • Gość: Vlad.H. Re: Jakbyscie nie byli ze Szczecina to tez byscie IP: *.cable.quicknet.nl 16.06.09, 20:53
          o! kolejny madrus ze Szczecina sie odezwal - jakbys popil ze szwagrem na
          wiejskim weselu, wrocil w nocy na kacu a rano naczelny zawracal dupe ze trzeba
          cos napisac to tez bys sie jebnal

rzetelnosc dziennikarska - moze jeszcze zacznij mnie skrecac na etos gornika
          albo kodeks honorowy prostytutki - dzieciaki chca na gre do peesa, corka mowi ze
          jak nie dostanie ipoda nowego to mi sie sku... a ten mi wyjezdza z rzetelnoscia
          dziennikarska - rzetelnoscia dziennikarska to ja nawet dupy nie podetre a co
          dopiero splacic dom i samochod w kredycie... cwaniaczek...
          • Gość: gosc A ja sie zastanawialem, gdzie podziali sie IP: *.dip.t-dialin.net 16.06.09, 22:21
            ci wszyscy spod malej Kaskady (po jej rozebraniu). A oni tutaj... :)
    • Gość: nj Re: Policjant potrącony na Bramie Portowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 20:14
      Właśnie jest podobna sytuacja Małkowskiego, a Królowej Jadwigi - są
      ranni.
      Dlaczego na tak wąskiej ulicy jest taki duży ruch? Czy wszyscy muszą
      tutaj przejeżdżać/
    • Gość: . Kierowcy samochodów dostawczych to zmora IP: *.cust.tele2.pl 16.06.09, 20:58
      polskich dróg.
      • Gość: Gość Re: Kierowcy samochodów dostawczych to zmora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 17:04
        Kierowcy samochodów dostawczych to bydło drogowe; aroganckie,
        agresywne półgłówki.
        • exman Re: Kierowcy samochodów dostawczych to zmora 31.08.09, 18:35
          Podobnie jak wszelkiej maści przedstawiciele firm czyli wyżelowane dupki. To
          wszy łonowe polskich dróg.
          • Gość: SromotnikBezwstydn Motocykliści to też zmora !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 15:15
            To,że był to motocyklista w mundurze,niczego nie zmienia.
            Te fanfarony jezdżą w/g własnego widzimisię!
            Wyprzedzają z prawej strony,podwójna linia ciagła -ich nie obowiazuje.
            Ci bez kierunkowskazów nie widzą że kierunek skrętu mają podać ręka.
            Policja nie reaguje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka