as9943 15.06.09, 14:59 fajni sa ci wyborcy PO wprowadzili do EP dwie hibner i jeszcze marcinkiewicza a drugim wynikiem w okręgu obdarzyli zulu-gulę. Co o nich sądzicie oczywiście o wyborcach PO czy nie są dziecinni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anamar Re: Zulu gula euroPOsłem za hubner 15.06.09, 15:10 tak są dziecinni,bo nie chcą mieć do czynienia z pisem.w swym zdziecinnieniu nie głosowali na najlepszego pisowskiego kandydata-gabriela janowskiego,który dla odmiany słynie z powagi i opanowania.dziecinada całkowita... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Zulu gula euroPOsłem za hubner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 21:08 janowski został europosłem to jakas nowość. Janowski był min rolnictwa a kim był zulu gula.nIEZŁYM PUSTAKIEM TRZEBA BYĆ głosować na hibner 2 aż dziw bierze że europosłem z PO nie jest jakiś znonimowy kubica czy małysz pewnie wyborcy PO też by to kupili wszak nieraz udowodnili że są pusci. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Zulu gula euroPOsłem za hubner 16.06.09, 11:12 a kto napisał,że gabriel janowski został europosłem?chodzi właśnie o to,że ten doskonały pisowski kandydat nim nie został...a co do nieumiejętnego głosowania,to od dawna wiadomo,że pis to wspaniała partia,z doskonałymi kandydatami,tylko ci kretyni wyborcy nie wiedzą jak głosować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Zulu gula euroPOsłem za hubner IP: *.chello.pl 16.06.09, 11:30 Też tak uważam , dlatego myślę ,że za szybko zrezygnowaliśmy z Majdana. Atamańczuk nie daj się , to ludzie na ciebie głosowali, bo jesteś najlepszy . Widzimy cię w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED jacek i placek IP: *.ipspace.xilinx.com 18.06.09, 23:02 jeden zostal prezydentem, drugi premierem. ci wyborcy to faktycznie idioci musza byc. :) a ross byl kilka lat radnym i poslem. ale trudno oczekiwac by prosci ludzie na forum rozumieli roznice miedzy slowami aktor i satyryk a blazen. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Zulu gula euroPOsłem za hubner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 12:19 jak nie został wybrany to znaczy że wyborcy pis wybierają raczej z głową . I dlatego pomocnik tapicera tusk , majdan, hołowczyc który nie ma czasu na posiedzenia ,plejada marcinkiewiczów , zwiefka i najlepszy z senatorów olech, zawsze moga liczyć na głos tępych wyborców PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Zulu gula euroPOsłem za hubner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 13:17 anamar dlaczego poparłeś olecha na senatora czym cię zafascynował olech Odpowiedz Link Zgłoś
anamar reszta się zgadza! 16.06.09, 13:51 Gość portalu: as napisał(a): > anamar dlaczego poparłeś olecha na senatora czym cię zafascynował > olech twój post,jak zwykle:jedno zdanie,kilka kłamstw:po pierwsze:nie "poparłeś"- tylko "poparłaś". po drugie: nigdy nie popierałam olecha.po trzecie: nigdy mnie nie fascynował.reszta się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: reszta się zgadza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 13:54 głosowałeś na olecha i nie mów że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: reszta się zgadza! 16.06.09, 14:03 poęcia nie masz na kogo głosowałam.nie bardzo też mam ochotę ci się z tego zwierzać.zrozumiał czy wytłumaczyć jeszcze raz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: reszta się zgadza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 14:19 też bym się wstydził za olecha ale nie martw sie takich jak ty było ze 100 tysięcy.W końcu nie wygrał 1 twoim głosem. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: reszta się zgadza! 16.06.09, 14:23 kurde,nie chce mi się jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Zulu gula euroPOsłem za hubner 18.06.09, 23:32 anamar napisała: to od dawna wiadomo,że pis to wspaniała partia,z doskonałymi > kandydatami,tylko ci kretyni wyborcy nie wiedzą jak głosować... bo pis jest z AK a reszta narodu z ZOMO , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as donek się zorientował zulu gula to wstyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 13:15 do ep i pozostanie posłem .Gdyby nie zulu gula hubner miałaby szanse na komisarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Wszystko ściema IP: 195.72.91.* 17.06.09, 14:00 Czyli o łykaniu kitu przez erektorat platformy :) Huebner przed wyborami: Kiedy Danuta Huebner została „1” PO w Warszawie, jednym z jej największych atutów podkreślanym przez prominentnych polityków PO z premierem na czele było to, iż sprawowała funkcję Komisarza UE. To jej doświadczenie, jak zapewniał sztab PO, oraz jej doskonałe kwalifikacje do reprezentowania polskiego interesu w UE, były przyczyną umieszczenia jej z numerem 1 na liście PO. Huebner po wyborach: Sonik z PO zauważył, że Huebner "chyba nigdy na forum PE nie zabrała głosu po polsku", a Lewandowski jest poza tym "o wiele bardziej wrażliwy na interesy gospodarcze Polski" niż obecna komisarz”. Były(?) peowiec Jana Rokita jest surowszy: Po pięcioleciu pani komisarz nie pozostaje żaden testament. Huebner nie okazała się ani ekspertem, który stworzyłby model, ani politykiem, który o przyjętą przez siebie wizję chciałby walczyć. To, że pani Danuta Huebner jest miłą, inteligentną i towarzyską osobą nie powinno uniemożliwiać przyznania prostej prawdy, że jej pięciolecie w Komisji nie było przydatne ani dla Unii, ani dla Polski. No i tak... Danuta Huebner zrobiona w bambuko i chyba jej przykro... Wyborcy PO zrobieni w bambuko - ale nawet tego nie zauważyli :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anamar co na to żona? 17.06.09, 14:22 Gość portalu: Plazzek napisał(a): > Czyli o łykaniu kitu przez erektorat platformy :) chyba placku miałeś erekcję,gdy to pisałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: co na to żona? IP: 195.72.91.* 18.06.09, 17:20 Zero niespodzianek. Elektorat PO reaguje na erekcję, a nie reaguje no to, że robią z nich durni. Odpowiedz Link Zgłoś