niebieskooka1976 28.07.09, 12:22 szukam drugiej połowy bezdzietnego kawalera 32-38 lat powyzej 175 cm chętnie domatora z min.średnim wykształceniem z zach- pom.,pomorskiego,północy kraju .mój mail:stokrotka188@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amator.szczecin Re: panna szuka drugiej połówki po 30 28.07.09, 12:23 Może tu coś znajdziesz: ogloszenia.szczecin.pl/towarzyskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 13:08 ty masz jedną połówkę, ja mam drugą połówkę razem mamy LITRA :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: panna szuka drugiej połówki po 30 28.07.09, 15:33 no to siup!!! na zdrowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.infolan.net.pl 28.07.09, 22:17 Witaj, mój szwagier ma 37 lat wiec chyba się mieści. Jest bezdzietny ale potrzebuje kobiety, która go poskromi bo dla mnie jeast już starym kawalerem. Ogólnie bez nałogów, pracowity, jedyny problem (o ile to problem) to nadwaga, pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 23:49 Z facetami, jak z miejscami parkingowymi. Jak dobre to zajęte albo dla niepełnosprawnych. Szczęścia jednak życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 22:36 i tu sie mylisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. nie badz nekrofilem IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 28.05.13, 00:16 ten watek ma 4 lata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: nie badz nekrofilem IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.13, 12:07 Gość portalu: Vlad.H. napisał(a): > ten watek ma 4 lata... bo sie gupi Jaś obudził :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.cable.quicknet.nl 28.07.09, 23:54 zalozmy ze spelniam wszystkie kryteria i pewnie duzo wiecej - na dodatek jestem wiecej niz pelnosprawny - ja nigdzie nie widze co w zamian oferuje autorka watku... wiec albo rybki albo wungiel Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: panna szuka drugiej połówki po 30 28.07.09, 23:56 Niestety nie spełniam wymogów bardzo rygorystycznych... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 23:58 Ja nie spełniam żadnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: panna szuka drugiej połówki po 30 29.07.09, 00:08 Kłamiesz XYZ... ;) "min.średnim wykształceniem z zach- pom." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 08:57 Wiesz przecie, że przybiłem swój dypłom gwoździem nad kiblem. To już tylko papier... Ale fakt, mieszczę się w widełkach wieku i jestem z Zachodniopomorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: panna szuka drugiej połówki po 30 29.07.09, 11:07 gotujesz dobre zupy podobno - a wiec DOMATOR! MOZE MASZ SZANSE JEDNAK... tylko nie wiem co na to małzonka, z sie licytujesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya do Vlada.H IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 18:19 Vlad - uświadamiam Waści, że dla kobitek po 30-tce - z klasa i kasą - bardziej imponuje stan uzębienia niż stan posiadania. Oczywiście mowa o prawdziwej klasie i majętności zyskanej przy użyciu mózgu, nie zaś czterech liter.To ostatnie inną ma kategorię i zaszeregowanie. Totez, jesli odpowiadasz na anons bliżej Ci nie znanej Niezapominajki czy tam Stokrotki - nie pisz, ze ona gorsza od Ciebie. Bo jednakowoż - ani ona ani Ty weryfikacji poprzez neta nie dokona. Dyć megaloman z Waści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: do Vlada.H IP: *.cable.quicknet.nl 30.07.09, 19:57 ekhm... odnosze niepokojace wrazenie ze masz problem z rozumieniem dosc prostego tekstu pisanego - co do kobitek z kasa i klasa po 30... no ja tego nie widzialem we wspomnianym anonsie... nie pisze ze ktos jest gorszy, pisze jedynie ze spelniam wiekszosc jesli nie wszystkie wspomniane kryteria i jak mysle rowniez kilka innych o ktorych autorka nie wspomniala - natomiast interesuje mnie co autorka ma do zaoferowania bo wymagania dosc jasno okreslone wiec jak rozumiem potrafi rowniez dosc przystepnie opisac swoje zalety w taki to sposob anons zyskuje znacznie na atrakcyjnosci - wydaje i sie ze taki efekt synergicznosci pozwolilby na odsianie potencjalnych kandydatow np niezainteresowanych partnerka bez "kasy i klasy" (to tylko przyklad z TWOJEGO fragmentu myslenia bo jak mi sie wydaje to jednak kobiety czesciej kieruja sie kasa a mezczyzni jakoscia materialu genetycznego niezbyt szczesliwie utozsamianego z powierzchowna atrakcyjnoscia fizyczna) A jednak zachecam do wstpenej weryfikacji przez net - to jednak moze zadzialac i zaoszczedzic tak czasu jak ewentualnych rozczarowan (w koncu propozycja dosc rzeczowa) megaloman... no coz nie wstydze sie przyznac ze blisi memu sercu jes noeromantyzm niemiecki ale zaraz megaloman - jak mi sie wydajedosc trzezwo stapam po ziemi i raczej jestem surowym sedzia dla samego siebie (niektorzy uwazaja ze zbyt surowym) ale jak rozumiem cala twoja wypowiedz ma na celu wylacznie dolozenie samcowi - tak czy siak potraktowalem cie powaznie jak tylko sie dalo i staralem odniesc do tej wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: do Vlada.H 30.07.09, 20:03 megaloman... no coz nie wstydze sie przyznac ze blisi memu sercu jes noeromantyzm niemiecki ale zaraz megaloman - jak mi sie wydajedosc trzezwo stapam po ziemi i raczej jestem surowym sedzia dla samego siebie (niektorzy uwazaja ze zbyt surowym) ale jak rozumiem cala twoja wypowiedz ma na celu wylacznie dolozenie samcowi - tak czy siak potraktowalem cie powaznie jak tylko sie dalo i staralem odniesc do tej wypowiedzi... ależ mi się to spodobało, swój chłop jesteś Vlad :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya Re: do Vlada.H IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.09, 07:25 oższszsz Vlad! jestem zaskoczona Twoim poważnym tonem i nad wyraz uprzejmym, mimo domniemania modliszkowatego ataku.....Nie, bynajmniej nie chcę nikomu dokopać, relacje z samcami mam uregulowane - lubię ich. Tyle, że śmieszy mnie formuła zaczepki owej panny, która wygląda mi już po paru dniach na tanią prowokację i Twoja - skądinąd trzeżwa reakcja. Patrzcie - spełniam kryteria!!!! Jestem boski bo jeszcze umiem inne rzeczy.....nie no, fajnie jest! 99,9% portali randkowych to ściemka na maksa, ale próbuj, jeśli szukasz szczęścia. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: do Vlada.H IP: *.cable.quicknet.nl 31.07.09, 08:35 Hahaha - szukam szczescia? w takim razie prosze o definicje szczescia - czymze to owo szczescie jest, jak je rozpoznac no i kiedy wiedziec ze szczescie sie znalazlo a potem gdzies zgubilo... Powazny ton - raczej konkretny - podobnie odnioslbym sie do sytuacji gdyby ktos tu szukal telewizora albo samochodu - interesujaca bylaby reakcja autorki watku - szuka tego i tamtego, jeszcze cos tam - co w zamian - napsialem ze spelniam kryteria i pewnie cos ponadto by uzyskac rzetelna odpowiedz portale randkowe? a co to jest? przepraszam ze pytam ale nie wiem Powodzenia rowneiz zycze PS od siebie dodam ze nie mamy (my ludzie) obowiazku byc szczesliwymi - dziwi mnie troche na sile zmuszanie by byc szczesliwym mimo ze jak mi sie wydaje samo poejcie szczescia jest niedefiniowalne ale co tam, moze bedziesz potrafila je zdefiniowac i zaskoczyc mnie? PS1 z tym zaskoczyc to ja troche prowokuje bo czymze mozesz mnie zaskoczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya Re: do Vlada.H IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.09, 20:28 może i Ciebie zdołam zaskoczyć...szczęście to według mnie stan permanentnej pewności, że jesteśmy w odpowiednim czasie na odpowiednim miejscu. Chodzi rzecz jasna o całokształt. Inna sprawa, że ludzie boją się być sami ze sobą, szukają luster lub bratnich dusz aby przekonać się czy w końcu są w dobrym miejscu, czy inni nie dostrzegają jakichś braków, czy odpowiedni image pokrywa właśnie ów brak pewności. Co do portali randkowych - ta Stokrotka czy tam Margerytka napisała coś na kształt anonsu. Litości Vlad! nie wciskaj uczciwym ludziom ciemnoty, żeś niewiniątko co to nie wie nic o sieci. Wszak nie twierdzę, żeś zasilił klientelę jakiegoś portaliku ( bo i po co ?). Taki silny facet a od razu się broni. Luzik! Idż na Bruna - gwarantowana uciecha z głupoty bliżnich. Oj, Lubimy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: do Vlada.H IP: *.cable.quicknet.nl 31.07.09, 21:36 permanetna pewnosc? przedziwna kombinacja... moglbym prosic o rozwiniecie - w jakiejs bardziej przystepnej formie? Ja sie sam ze soba byc nie boje - czego sie mam obawiac? No nie wiem co to sa portale randkowe - moge sobie wyobrazic ale nie wiem bo nie korzystalem - dlatego nie ukrywam swej niewiedzy - moze sie czegos dowiem od tych ktorzy korzystaja - czlowiek sie uczyc cale zycie a i ja lubie sie uczyc. Nie rozumiem skad ta sila i gdzie bronie? - jak chce kupic tv to szukam czegos okonkretnych funkcjachjednoczesnie dopasowujac do psiadanego budzetu - ktos szuka tv i mowi - mam do wydania 2500zl - wiec ja sie zapytalem o budzet i tyle - gdzie tu obrona, sila itd? co do bruna... ekhm... jakos nie chce mi sie tluc do amsterdamu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya Re: do Vlada.H IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.09, 23:10 Oto wykład męskiej logiki....fakt, kupując tv żądasz parametrów i podajesz górną granicę ceny, jaką jesteś w stanie zapłacić. Poznając kogoś, załóżmy, że kobietę - porównujesz ją do w/w sprzętu domowego, a więc sprawdzasz parametry ( jakie? cielesne, intelektualne, ogólnorozwojowe, sportowe - do wyboru ) i sprawdzasz czy Cię na nią stać. A jak za prę lat wypuszczą nowy model? to co - zamiana? Bo jak tak robię z telewizorami. Zastanów się czy to porównanie nie uwłacza przede wszystkim Tobie, na Stokrotkę spuśćmy zasłonę milczenia - jakoś mi wychodzi pewna kategoria osoby. Co do permanentnej pewności to śpieszę wyjaśnić - taka niczym nie zmącona faza spokoju, że dobrnęliśmy do celu poszukiwań. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: do Vlada.H IP: *.cable.quicknet.nl 01.08.09, 12:34 zalozycielka watku oraz ty zaprezentowalyscie identyczna logike - ja wiec wylacznie dostosowalem sie do tej logiki - no ale teraz cala debata nie ma sensu bo Ty zdaje sie jestes wyjatkowo na mnie cieta (odrzucilem Twoje zaloty i to dlatego? - ja sobie tego nie potrafie przypomniec takiego zdarzenia) - tak czy siak obawiam sie ze nie mamy wiekszych szans na wzajamne zrozumienie - proponuje zakonczmy te dyspute, niech tam sobie autorka watku znajdzie swoja polowke jesli bedzie trzeba nawet w lodowce - smacznego. milego dnia zycze PS mam nieodmienne wrazenie ze dalej nie potrafisz wylozyc mi definicji szczescia brniesz jedynie w opisy typu "niezmacona faza spokoju ze dobrnelismy do celu poszukiwan" - z mojego punktu widzenia a takze paru systemow mistycznych to definicja smierci ale domyslam sie ze nie utozsamiasz smierci ze szczesciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stryj siekierka Re: do Vlada.H IP: *.ias.bredband.telia.com 01.08.09, 12:55 tu masz definicje szczescia. Kolejna www.sciaga.pl/tekst/33225-34-tatarkiewicz_o_szczesciu_streszczenie_ksiazki_moje_wnioski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: do Vlada.H IP: *.cable.quicknet.nl 01.08.09, 13:11 no i w tym problem - kolejna definicja a najgorsze ze chyba nie o to chodzilo walczacej z samcem o nicku Vlad Mayi dzieki Stryjku za wysilek Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka1976 Re: panna szuka drugiej połówki po 30 01.08.09, 21:02 żaden wungiel,duzo emocji wywołało ogłoszenie zwykłej spokojnej panny po studiach ,a co oferuje autorka watku :wiernośc ,miłosc i trwały zwiazek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.cable.quicknet.nl 01.08.09, 21:55 emocji? ja spokojnie poprosilem o uzupelnienie oferty - emocje dopadly jaks zazdrosna i blizej mi nieznana Maye - nie wiem zreszta czemu... W kazdym razie nie mialem zlych zamiarow i zyczliwe odnioslem sie do anonsu jako takiego. "wiernosc, milosc i trwaly zwiazek" - brzmi imponujaco (mowie serio)- zycze w takim razie powodzenia i spelnienia marzen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Wiadomo - dwa półdupki to jedna dupa IP: *.cust.tele2.pl 29.07.09, 18:34 ale dwa półgłówki to nie będzie jedna głowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 23:26 pisz coś s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek rolnik Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.40.7.254.threembb.co.uk 02.05.14, 16:48 ty wez juz zbastuj bo to jest jaks zenada, kilka lat te samo ogloszenie?? ty jakas nie normalna jestes chyba, albo totalna desperatka, albo ku... po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Rolniku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.14, 18:26 wyluzuj ktoś wrzuca stare wątki z czasów , kiedy na tym forum nieźle bawiła się parę osób pamiętacie Mike'ya , Burego, Grogrega czy Skutera? a z dziewczyn Sttetiner i Mika ja tam nadal dobrze się bawię czytając te stare dyrdymały a już taki watek był na Humorum o babce co nie umiała sobie OB wyciągnąć :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rolniku! IP: *.static.chello.pl 09.05.14, 19:20 To se ne vrati, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś