Dodaj do ulubionych

panna szuka drugiej połówki po 30

28.07.09, 12:22

szukam drugiej połowy bezdzietnego kawalera 32-38 lat powyzej 175 cm
chętnie domatora z min.średnim wykształceniem z zach-
pom.,pomorskiego,północy kraju .mój mail:stokrotka188@onet.eu
Obserwuj wątek
    • amator.szczecin Re: panna szuka drugiej połówki po 30 28.07.09, 12:23
      Może tu coś znajdziesz:

ogloszenia.szczecin.pl/towarzyskie
    • Gość: tytus Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 13:08
      ty masz jedną połówkę, ja mam drugą połówkę
      razem mamy LITRA :))
      • ziege77 Re: panna szuka drugiej połówki po 30 28.07.09, 15:33
        no to siup!!!
        na zdrowie:)
    • Gość: Mat Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.infolan.net.pl 28.07.09, 22:17
      Witaj,

mój szwagier ma 37 lat wiec chyba się mieści.
      Jest bezdzietny ale potrzebuje kobiety, która go poskromi bo dla
      mnie jeast już starym kawalerem. Ogólnie bez nałogów, pracowity,
      jedyny problem (o ile to problem) to nadwaga,

pozdrawiam
      M
    • Gość: XYZ Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 23:49
      Z facetami, jak z miejscami parkingowymi. Jak dobre to zajęte albo dla
      niepełnosprawnych.
      Szczęścia jednak życzę.
      • Gość: jasio Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 22:36
        i tu sie mylisz
        • Gość: Vlad.H. nie badz nekrofilem IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 28.05.13, 00:16
          ten watek ma 4 lata...
          • Gość: aqq Re: nie badz nekrofilem IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.13, 12:07
            Gość portalu: Vlad.H. napisał(a):

> ten watek ma 4 lata...

bo sie gupi Jaś obudził :))
    • Gość: Vlad.H. Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.cable.quicknet.nl 28.07.09, 23:54
      zalozmy ze spelniam wszystkie kryteria i pewnie duzo wiecej - na dodatek jestem
      wiecej niz pelnosprawny - ja nigdzie nie widze co w zamian oferuje autorka
      watku... wiec albo rybki albo wungiel
      • andreas.007 Re: panna szuka drugiej połówki po 30 28.07.09, 23:56
        Niestety nie spełniam wymogów bardzo rygorystycznych...
        ;)
        • Gość: XYZ Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 23:58
          Ja nie spełniam żadnych:)
          • andreas.007 Re: panna szuka drugiej połówki po 30 29.07.09, 00:08
            Kłamiesz XYZ... ;)

"min.średnim wykształceniem z zach- pom."
            • Gość: XYZ Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 08:57
              Wiesz przecie, że przybiłem swój dypłom gwoździem nad kiblem. To już tylko
              papier... Ale fakt, mieszczę się w widełkach wieku i jestem z Zachodniopomorskiego.
              • andreas.007 Re: panna szuka drugiej połówki po 30 29.07.09, 11:07
                gotujesz dobre zupy podobno - a wiec DOMATOR!

MOZE MASZ SZANSE JEDNAK...
                tylko nie wiem co na to małzonka, z sie licytujesz?
                ;)
                • Gość: Maya do Vlada.H IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 18:19
                  Vlad - uświadamiam Waści, że dla kobitek po 30-tce - z klasa i kasą -
                  bardziej imponuje stan uzębienia niż stan posiadania.
                  Oczywiście mowa o prawdziwej klasie i majętności zyskanej przy
                  użyciu mózgu, nie zaś czterech liter.To ostatnie inną ma kategorię i
                  zaszeregowanie. Totez, jesli odpowiadasz na anons bliżej Ci nie
                  znanej Niezapominajki czy tam Stokrotki - nie pisz, ze ona gorsza od
                  Ciebie. Bo jednakowoż - ani ona ani Ty weryfikacji poprzez neta nie
                  dokona. Dyć megaloman z Waści.
                  • andreas.007 Re: do Vlada.H 29.07.09, 19:48
                    chyba meloman...
                    ;)
                  • Gość: Vlad.H. Re: do Vlada.H IP: *.cable.quicknet.nl 30.07.09, 19:57
                    ekhm... odnosze niepokojace wrazenie ze masz problem z rozumieniem dosc prostego
                    tekstu pisanego - co do kobitek z kasa i klasa po 30... no ja tego nie widzialem
                    we wspomnianym anonsie... nie pisze ze ktos jest gorszy, pisze jedynie ze
                    spelniam wiekszosc jesli nie wszystkie wspomniane kryteria i jak mysle rowniez
                    kilka innych o ktorych autorka nie wspomniala - natomiast interesuje mnie co
                    autorka ma do zaoferowania bo wymagania dosc jasno okreslone wiec jak rozumiem
                    potrafi rowniez dosc przystepnie opisac swoje zalety w taki to sposob anons
                    zyskuje znacznie na atrakcyjnosci - wydaje i sie ze taki efekt synergicznosci
                    pozwolilby na odsianie potencjalnych kandydatow np niezainteresowanych partnerka
                    bez "kasy i klasy" (to tylko przyklad z TWOJEGO fragmentu myslenia bo jak mi sie
                    wydaje to jednak kobiety czesciej kieruja sie kasa a mezczyzni jakoscia
                    materialu genetycznego niezbyt szczesliwie utozsamianego z powierzchowna
                    atrakcyjnoscia fizyczna)

A jednak zachecam do wstpenej weryfikacji przez net - to jednak moze zadzialac i
                    zaoszczedzic tak czasu jak ewentualnych rozczarowan (w koncu propozycja dosc
                    rzeczowa)

megaloman... no coz nie wstydze sie przyznac ze blisi memu sercu jes
                    noeromantyzm niemiecki ale zaraz megaloman - jak mi sie wydajedosc trzezwo
                    stapam po ziemi i raczej jestem surowym sedzia dla samego siebie (niektorzy
                    uwazaja ze zbyt surowym) ale jak rozumiem cala twoja wypowiedz ma na celu
                    wylacznie dolozenie samcowi - tak czy siak potraktowalem cie powaznie jak tylko
                    sie dalo i staralem odniesc do tej wypowiedzi...
                    • exman Re: do Vlada.H 30.07.09, 20:03
                      megaloman... no coz nie wstydze sie przyznac ze blisi memu sercu jes
                      noeromantyzm niemiecki ale zaraz megaloman - jak mi sie wydajedosc trzezwo
                      stapam po ziemi i raczej jestem surowym sedzia dla samego siebie (niektorzy
                      uwazaja ze zbyt surowym) ale jak rozumiem cala twoja wypowiedz ma na celu
                      wylacznie dolozenie samcowi - tak czy siak potraktowalem cie powaznie jak tylko
                      sie dalo i staralem odniesc do tej wypowiedzi...

ależ mi się to spodobało, swój chłop jesteś Vlad :)
                      • Gość: Maya Re: do Vlada.H IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.09, 07:25
                        oższszsz Vlad! jestem zaskoczona Twoim poważnym tonem i nad wyraz uprzejmym,
                        mimo domniemania modliszkowatego ataku.....Nie, bynajmniej nie chcę nikomu
                        dokopać, relacje z samcami mam uregulowane - lubię ich.
                        Tyle, że śmieszy mnie formuła zaczepki owej panny, która wygląda mi już po paru
                        dniach na tanią prowokację i Twoja - skądinąd trzeżwa reakcja. Patrzcie -
                        spełniam kryteria!!!! Jestem boski bo jeszcze umiem inne rzeczy.....nie no,
                        fajnie jest! 99,9% portali randkowych to ściemka na maksa, ale próbuj, jeśli
                        szukasz szczęścia. Powodzenia.
                        • Gość: Vlad.H. Re: do Vlada.H IP: *.cable.quicknet.nl 31.07.09, 08:35
                          Hahaha - szukam szczescia? w takim razie prosze o definicje szczescia - czymze
                          to owo szczescie jest, jak je rozpoznac no i kiedy wiedziec ze szczescie sie
                          znalazlo a potem gdzies zgubilo...
                          Powazny ton - raczej konkretny - podobnie odnioslbym sie do sytuacji gdyby ktos
                          tu szukal telewizora albo samochodu - interesujaca bylaby reakcja autorki watku
                          - szuka tego i tamtego, jeszcze cos tam - co w zamian - napsialem ze spelniam
                          kryteria i pewnie cos ponadto by uzyskac rzetelna odpowiedz

portale randkowe? a co to jest? przepraszam ze pytam ale nie wiem

Powodzenia rowneiz zycze

PS
                          od siebie dodam ze nie mamy (my ludzie) obowiazku byc szczesliwymi - dziwi mnie
                          troche na sile zmuszanie by byc szczesliwym mimo ze jak mi sie wydaje samo
                          poejcie szczescia jest niedefiniowalne ale co tam, moze bedziesz potrafila je
                          zdefiniowac i zaskoczyc mnie?

PS1
                          z tym zaskoczyc to ja troche prowokuje bo czymze mozesz mnie zaskoczyc?
                          • Gość: Maya Re: do Vlada.H IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.09, 20:28
                            może i Ciebie zdołam zaskoczyć...szczęście to według mnie stan permanentnej
                            pewności, że jesteśmy w odpowiednim czasie na odpowiednim miejscu. Chodzi rzecz
                            jasna o całokształt.
                            Inna sprawa, że ludzie boją się być sami ze sobą, szukają luster lub bratnich
                            dusz aby przekonać się czy w końcu są w dobrym miejscu, czy inni nie dostrzegają
                            jakichś braków, czy odpowiedni image pokrywa właśnie ów brak pewności.
                            Co do portali randkowych - ta Stokrotka czy tam Margerytka napisała coś na
                            kształt anonsu. Litości Vlad! nie wciskaj uczciwym ludziom ciemnoty, żeś
                            niewiniątko co to nie wie nic o sieci. Wszak nie twierdzę, żeś zasilił klientelę
                            jakiegoś portaliku ( bo i po co ?).
                            Taki silny facet a od razu się broni.
                            Luzik! Idż na Bruna - gwarantowana uciecha z głupoty bliżnich. Oj, Lubimy....

• Gość: Vlad.H. Re: do Vlada.H IP: *.cable.quicknet.nl 31.07.09, 21:36
                              permanetna pewnosc? przedziwna kombinacja... moglbym prosic o rozwiniecie - w
                              jakiejs bardziej przystepnej formie?

Ja sie sam ze soba byc nie boje - czego sie mam obawiac?

No nie wiem co to sa portale randkowe - moge sobie wyobrazic ale nie wiem bo nie
                              korzystalem - dlatego nie ukrywam swej niewiedzy - moze sie czegos dowiem od
                              tych ktorzy korzystaja - czlowiek sie uczyc cale zycie a i ja lubie sie uczyc.

Nie rozumiem skad ta sila i gdzie bronie? - jak chce kupic tv to szukam czegos
                              okonkretnych funkcjachjednoczesnie dopasowujac do psiadanego budzetu - ktos
                              szuka tv i mowi - mam do wydania 2500zl - wiec ja sie zapytalem o budzet i tyle
                              - gdzie tu obrona, sila itd?

co do bruna... ekhm... jakos nie chce mi sie tluc do amsterdamu
                              • Gość: Maya Re: do Vlada.H IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.09, 23:10
                                Oto wykład męskiej logiki....fakt, kupując tv żądasz parametrów i podajesz górną
                                granicę ceny, jaką jesteś w stanie zapłacić. Poznając kogoś, załóżmy, że kobietę
                                - porównujesz ją do w/w sprzętu domowego, a więc sprawdzasz parametry ( jakie?
                                cielesne, intelektualne, ogólnorozwojowe, sportowe - do wyboru ) i sprawdzasz
                                czy Cię na nią stać. A jak za prę lat wypuszczą nowy model? to co - zamiana? Bo
                                jak tak robię z telewizorami. Zastanów się czy to porównanie nie uwłacza przede
                                wszystkim Tobie, na Stokrotkę spuśćmy zasłonę milczenia - jakoś mi wychodzi
                                pewna kategoria osoby.
                                Co do permanentnej pewności to śpieszę wyjaśnić - taka niczym nie zmącona faza
                                spokoju, że dobrnęliśmy do celu poszukiwań. Dobranoc.
                                • Gość: Vlad.H. Re: do Vlada.H IP: *.cable.quicknet.nl 01.08.09, 12:34
                                  zalozycielka watku oraz ty zaprezentowalyscie identyczna logike - ja wiec
                                  wylacznie dostosowalem sie do tej logiki - no ale teraz cala debata nie ma sensu
                                  bo Ty zdaje sie jestes wyjatkowo na mnie cieta (odrzucilem Twoje zaloty i to
                                  dlatego? - ja sobie tego nie potrafie przypomniec takiego zdarzenia) - tak czy
                                  siak obawiam sie ze nie mamy wiekszych szans na wzajamne zrozumienie - proponuje
                                  zakonczmy te dyspute, niech tam sobie autorka watku znajdzie swoja polowke jesli
                                  bedzie trzeba nawet w lodowce - smacznego.
                                  milego dnia zycze

PS
                                  mam nieodmienne wrazenie ze dalej nie potrafisz wylozyc mi definicji szczescia
                                  brniesz jedynie w opisy typu "niezmacona faza spokoju ze dobrnelismy do celu
                                  poszukiwan" - z mojego punktu widzenia a takze paru systemow mistycznych to
                                  definicja smierci ale domyslam sie ze nie utozsamiasz smierci ze szczesciem
                                  • Gość: Stryj siekierka Re: do Vlada.H IP: *.ias.bredband.telia.com 01.08.09, 12:55
                                    tu masz definicje szczescia. Kolejna
                                    www.sciaga.pl/tekst/33225-34-tatarkiewicz_o_szczesciu_streszczenie_ksiazki_moje_wnioski
                                    • Gość: Vlad.H. Re: do Vlada.H IP: *.cable.quicknet.nl 01.08.09, 13:11
                                      no i w tym problem - kolejna definicja a najgorsze ze chyba nie o to chodzilo
                                      walczacej z samcem o nicku Vlad Mayi

dzieki Stryjku za wysilek
      • niebieskooka1976 Re: panna szuka drugiej połówki po 30 01.08.09, 21:02

żaden wungiel,duzo emocji wywołało ogłoszenie zwykłej spokojnej
        panny po studiach ,a co oferuje autorka watku :wiernośc ,miłosc i
        trwały zwiazek :)
        • Gość: Vlad.H. Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.cable.quicknet.nl 01.08.09, 21:55
          emocji? ja spokojnie poprosilem o uzupelnienie oferty - emocje dopadly jaks
          zazdrosna i blizej mi nieznana Maye - nie wiem zreszta czemu...

W kazdym razie nie mialem zlych zamiarow i zyczliwe odnioslem sie do anonsu jako
          takiego.

"wiernosc, milosc i trwaly zwiazek" - brzmi imponujaco (mowie serio)- zycze w
          takim razie powodzenia i spelnienia marzen
    • Gość: . Wiadomo - dwa półdupki to jedna dupa IP: *.cust.tele2.pl 29.07.09, 18:34
      ale dwa półgłówki to nie będzie jedna głowa.
    • Gość: s. Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 23:26
      pisz coś
      s.
    • Gość: franek rolnik Re: panna szuka drugiej połówki po 30 IP: *.40.7.254.threembb.co.uk 02.05.14, 16:48
      ty wez juz zbastuj bo to jest jaks zenada, kilka lat te samo ogloszenie?? ty jakas nie normalna jestes chyba, albo totalna desperatka, albo ku... po prostu
      • Gość: spoko Rolniku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.14, 18:26
        wyluzuj
        ktoś wrzuca stare wątki z czasów , kiedy na tym forum nieźle bawiła się parę osób
        pamiętacie Mike'ya , Burego, Grogrega czy Skutera? a z dziewczyn Sttetiner i Mika
        ja tam nadal dobrze się bawię czytając te stare dyrdymały

a już taki watek był na Humorum o babce co nie umiała sobie OB wyciągnąć :)))))))))
        • Gość: gość Re: Rolniku! IP: *.static.chello.pl 09.05.14, 19:20
          To se ne vrati, niestety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka