jolka05 02.01.04, 17:00 bede wdzieczna za namiary! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankawis Re: dobry ALERGOLOG - SZCZECIN,pilne! 06.01.04, 21:53 Jolu, moim zdaniem najlepszym alergologiem dla Twojego dziecka możesz być Ty sama. Coś wiem na ten temat bo mam syna (ponoć) alergika. Teraz już nie mam takich problemów.Emilek ma już 14 miesięcy. Nadal karmię go piersią i jeszcze nie próbowałam dawać mu mlecznych przetworów. W niemowlęctwie miał silne wysypki. Chodziłam do alergologa w zdrojach. Uważam, że alergolog niewiele pomoże. Tylko tyle co wypisze maści sterydowe i ewentualnie zrobi testy. Jeżeli dziecko jest małe testy są niemiarodajne. Leczenie alergii to przede wszystkim obserwacja, unikanie alergenów. Nie wiem w czym problem. Ale słyszłam o dobrym homeopacie, który leczy alergie. Prywatny. Nie mam na niego namiarów, ale wiem, że przyjmuje gdzieś w okolicach Teatru Polskiego, może Kapitańska. Miałam namiary ale zgubiłam. Mam nadzieję, że Cię nie zanudziłam i życzę wytrwałości. Wszystko minie. Odpowiedz Link Zgłoś