Gość: Taka sprawiedliwos IP: 213.155.168.* 02.01.04, 18:26 Dlaczego nazwiska tych kanalii z SB sa utajnione? Czyzby one brzmialy tez z niemiecka choc hmmm ... do religijnych inaczej nalezaly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: henio56 Re: Sprawa Kirchendienst Ost IP: *.comnet.krakow.pl 16.01.04, 10:26 Należy współczuć ludziom żyjącym w tamtym okresie. Wojna, okres powojenny, faszyzm, kOmuna, to jedna wielka udręka ludzi różnego wieku, pochodzenia, wykształcenia, wyznania, narodowości.Chcę być jak najszybciej obywatelem Europy aby nigdy moje dzieci nie były prześladowane przez jakichkolwiek fanatyków politycznych i religijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Sprawa Kirchendienst Ost IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 13:00 heniu,przecież ty właśnie jesteś fanatykiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: Sprawa Kirchendienst Ost IP: *.comnet.krakow.pl 16.01.04, 14:03 fanatykiem ? wolności, piwa i golonki. Swoje już przeżyłem, i wszystko raczej mam w ..... .Ana, ty nie jesteś fanatykiem tylko obiektywną zwolenniczką pewnych tematów. Mam dziś chandrę, mieszaja mi się wątki,idę na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Sprawa Kirchendienst Ost IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 14:07 mieszają ci się,to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś