wioska.z.tramwajami 02.09.09, 09:00 ha ha ha! Żeby takie zabudkowo jeszcze żądało kasy za parking pod gołym niebem? I to tyle co w "Galaxy"? Komuś ostro odbiło najwyraźniej! Życzymy miłego zwijania interesów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrus1 Re: Parking pod "Falą" też już płatny 02.09.09, 11:13 tu akurat jest bardziej wesoła sprawa. kilka miesięcy wcześniej zlikwidowano dojazd od strony Wyszyńskiego (od strony przejść podziemnych) mieszkańcom wieżowca znajdującego się przy "fali" pozostawiając wjazd właśnie przez parking centrum. obecnie praktycznie, z dnia na dzień, zarządca terenu wprowadził opłaty za parkowanie na placu nie informując mieszkańców (co jest zresztą zgodne z prawem - co nie, dalej) w geście dobrej woli zarząd zaproponował karnety powalające na dojazd pod posesję, której właścicielem jest spółdzielnia. niby wszystko gra ALE... nie wszyscy są właścicielami mieszkań i wielu jest wynajmujących którzy teraz muszą (lub będą musieli - bo zaczyna to obowiązywać jakoś na dniach) płacić za PARKOWANIE. (znam sytuację kiedy właścicielem mieszkanie jest MATKA - mieszka tam córka a w domu nikt nie jest zameldowany) teraz moje pytanie jak bardzo zarządca łamie prawo kiedy rości zapłatę za godziny kiedy tak naprawdę mieszkańcy wieżowca stoją na terenie spółdzielni? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxitrolas Re: Parking pod "Falą" też już płatny IP: 62.69.217.* 02.09.09, 11:15 Od Wyszyńskiego powiadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Parking pod "Falą" też już płatny 02.09.09, 11:16 palnąłem - pomyliłem ulicę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Parking pod "Falą" też już płatny? IP: 62.69.220.* 02.09.09, 11:38 eeeeeeee, jaja sobie robicie! serio???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camil Re: Parking pod "Falą" też już płatny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 13:43 Parking pod Falą jest obwarowany taśmami uniemożliwiającymi wjazd od innej strony niż centralnie.Naliczyłam tam 3 panów obsługi. Śmiech... już niedługo rynki będą niały płatne parkingi lub miejsca postojowe. Fala się wygłupia... Ale pewnie się boją,że klienci Galaxy będą za darmochę blokować im parking! To już lekka przesada! Czy to jest zgodne z prawem? Czy płacony jest od tego podatek dochodowy? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Parking pod "Falą" też już płatny 02.09.09, 13:49 No to jeszcze Carrefoury i Tesco zostały jeszcze. Nie spać, nie spać, kasować. Siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
red.kazik Fali życzymy 03.09.09, 13:28 szybkiej plajty - gdy przyjda rozbierac na wiosnę szkieletora Dany rozbiora i ta budę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liluś Re: Parking pod "Falą" też już płatny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 12:55 wczoraj byłam w Fali wypisali mi bilet ale przy wyjeździe nie było komu zapłacić, padało i nie chcialo mi się szukać nikigo. Komu to sie placi?? Odpowiedz Link Zgłoś