Dodaj do ulubionych

WYBORY WÓJTA

21.02.13, 20:25
Ma ktoś pomysł na dobrego wójta, ten obecny to myśli, że UG ma przez zasiedzenie.
Obserwuj wątek
    • basia_1975 Re: WYBORY WÓJTA 21.02.13, 22:15
      osieciny7 napisał:

> Ma ktoś pomysł na dobrego wójta, ten obecny to myśli, że UG ma przez zasiedzeni
      > e.
      To fakt ale kogo by tu wybrać?
      • pietrek58 Re: WYBORY WÓJTA 22.02.13, 11:03
        Nie tylko Wójtowi dupsko do fotela przyrosło,podoba mi się nasz Przewodniczący Rady Gminy- przed wyborami ,każdego potencjalnego wyborce w domu odwiedził.Chyba całą diete radnego wydał na upominki dla nich.naobiecywał ,że cudów z Wójtem dokonają ale niestety ,cudów nie ma i nie będzie.A teraz Pan radny jak kogoś spotka na ulicy,to jak szczur na drugą strone ''ulicy'' ucieka.I tu apel do kierowców-uważajcie na uciekającego Błaszczyka nie rozjedzcie go!
        • lop70 Re: WYBORY WÓJTA 23.02.13, 17:29
          A ja chciałbym podziękować Jaśnie Nam Panującemu Panu Wójtowi za tak prześlicznie zabetonowany skwerek.Naprawdę jest prześlicznie. Brakuje tam jeszcze tylko betonowego odlewu naszej kochanej gminnej władzy....
          • basia_1975 Re: WYBORY WÓJTA 23.02.13, 23:51
            A może i popiersia NASZEGO SZANOWNEGO WÓJTA się doczekamy na tym "pięknym" zabetonowanym skwerku a obok popiersie Pani Anny Ś.-B., która zaciekle broniła tych zabytkowych drzewek.
          • kasia1.111 Re: WYBORY WÓJTA 25.02.13, 16:45
            Niedługo zaczną zamykać skwerek na noc jak park, który w testamencie zapisany jest mieszkańcom Osiecin, ale niektórzy traktują jak teren prywatny. Nie rozumiem juz co się dzieje w naszych Osięcinach. Korupcja i kumaterstwo kwitna i trzeba coś z tym zrobić. To kiedy te wybory??? :)
      • j13131276 Re: WYBORY WÓJTA 27.02.13, 21:21
        u nas jest podobnie albo i gorzej.MY MAMY KOGO WYBRAĆ człowiek sprawdzony wieloletni działacz [pomaga ludziom]i nie zależy mu na rozgłosie.RADA GMINY nie lubi jak pojawiają się mieszkańcy na sesjach i nie daj boże zabierają głos.Osobiście tego doznałem.I najgorsze jak masz racje.
    • osieciny7 Re: WYBORY WÓJTA 24.02.13, 17:11
      Popiersie to pikuś, może mosiężny pomnik, tak ze 4 metry wysokości.
      WÓJCIE Mieszkańcy dziękują za betonowy skwerek, a część mieszkańców nadal pije POMARAŃCZOWĄ wodę za naszej AZBESTOWEJ sieci wodociągowej.
      Tą sprawę kieruję do mediów, zobaczymy jak będzie się tłumaczył przed TVN ???????????????
      • basia_1975 Re: WYBORY WÓJTA 24.02.13, 19:40
        "osieciny7" Ty to wiesz, gdzie uderzyć! Życzę powodzenia z tym TVN-em; oni tylko na to czekają!
        • pietrek58 Re: WYBORY WÓJTA 24.02.13, 19:58
          -osięciny7 -jak złapiesz z nimi kontakt ,daj znać na forum - dożucimy do pieca ,a jest co.............
          • basia_1975 Re: WYBORY WÓJTA 26.02.13, 12:28
            Masz rację "pietrek58": by się dorzuciło coś o pracownikach w GOPS-ie, coś o naszym PROBOSZCZU, coś o naszym gimnazjum i coś o naszej podstawówce. Jest pełen wachlarz możliwości; niby Osięciny to taka większa wioska ale się w niej dzieje, oj się dzieje...
            • pietrek58 Re: WYBORY WÓJTA 27.02.13, 20:13
              Ostatnio chyba mało się dzieje -bo zawiało nudą na forum........
              • basia_1975 Re: WYBORY WÓJTA 28.02.13, 12:25
                "-bo zawiało nudą na forum........" powiadasz? A co powiesz na dowcip?
                Idzie ksiądz przez pustynię i napotkał głodnego lwa. Pada na ziemię i zaczyna się modlić:
                - Boże, spraw, aby to stworzenie miało choć trochę chrześcijańskich uczuć!
                Lew nagle klęka i również zaczyna się modlić. Ksiądz woła:
                - Dzięki Ci, Panie!
                Lew na to:
                - Pobłogosław Panie ten posiłek...
                • pietrek58 Re: WYBORY WÓJTA 28.02.13, 16:13
                  Pogrzeb.Trumna spoczeła w grobie,rodzina i znajomi rzucają kwiaty.Nagle COŚ uderza w wieko.Facet ,który rzucił coś ciężkiego zmieszany mówi : Przepraszam bardzo kwiaciarnia była już zamknięta ... więc kupiłem bombonierkę :)
                  • pietrek58 Re: WYBORY WÓJTA 28.02.13, 17:16
                    -dlaczego Wójt chodzi koło komputera?-bo szuka wejścia do internetu -jakie plany Wójt omawia z architektem? Plany stworzenia "getta" dla formułowiczów internetowych -kiedy Sokrates stwierdził: " wiem , że nic nie wiem?'' -po pierwszej rozmowie z Wójtem -czym się Wójt obecnie zajmuje? -wpisuje w Google nasze ''nicki'' z forum i ma nadzieje ,że znajdzie nasze nazwiska :)
                  • basia_1975 Re: WYBORY WÓJTA 28.02.13, 21:14
                    Pogrzeb. Wokół trumny z ciałem zgromadzili się żałobnicy; nagle do ciała podchodzi Heniek: tuli się do policzków, czoła, dłoni... Do Heńka podchodzi Franek:
                    - Ty Heniek, całe życie kłóciłeś się z teściową czyżbyś się z nią pogodził z nią krótko przed śmiercią?
                    - Nie to nie to. Jak trzy dni temu dowiedziałem się, że teściowa zmarła to z radości piłem całe dnie i noce; i teraz tak mnie boli głowa... a ona jest taaka zimniutka :)
    • mic_koza Re: WYBORY WÓJTA 30.06.13, 20:06
      nie ma lepszego kandydata. Wójt jest dobrym gospodarzem w porównaniu do innych Gmin....może warto pomyśleć nad wymianą radnych a nie Wójta.
      • basia_1975 Re: WYBORY WÓJTA 01.07.13, 09:09
        A może by tak wymienić i Wójta i Radnych?
    • kasia1.111 Re: WYBORY WÓJTA 01.07.13, 22:10
      Wójtem powinna zostac osoba nie z Osięcin, ze świeżym spojrzeniem. Radni tez juz na emeryturę. Młodzi niech w końcu wygrają. Nasze centrum jest tragiczne, fontanna wyglada jakby w go.... zapałkę włożył. A ta na placu zabaw to niby po co? Deptak bez drzew, ulice jak ser szwajcarski, brak chodników. Panie wojcie, Panu juz podziękujemy! Radnym też of Course!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka