Gość: ewcia IP: *.torun.mm.pl 01.09.04, 21:04 Zapewne niektóre kobitki wiedza jakie perełki można wyszukac w tanim ciuszku. Może w Toruniu też jest taki lumpeks gdzie mozna znależć fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ahnija Re: lumpeksy 01.09.04, 22:25 Ja bardzo lubię "Szweda",taki w Bumarze, z odzieżą ze skandynawii.. Można znaleźć naprawdę fajne ciuszki Miłego poszukiwania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: lumpeksy IP: *.torun.mm.pl 02.09.04, 12:49 Kurcze troche ode mnie daleko do bumaru, ale dzięki za opowiedź jak będę w pobliżu to napewno wstąpię. A może ktos jeszcze ma namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: lumpeksy IP: *.torun.mm.pl 04.09.04, 11:05 Ehh chyba nikt więcej niekupuje w ciuchlandach, a może jednak ktos sie jeszcze odezwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: lumpeksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 14:44 takich miejsc się nie zdradza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: lumpeksy IP: *.torun.mm.pl 05.09.04, 22:13 hehe no ale chociaz jedno zróbcie to dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: lumpeksy IP: *.petrus.com.pl 05.09.04, 22:28 a czy jest jakiś, gdziem można kupic rzeczy ze skóry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mushroom Re: lumpeksy IP: *.petrus.com.pl 07.09.04, 00:29 na nowym rynku jest jeden i to spory Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: lumpeksy 07.09.04, 02:08 Przejdź się na Mickiewicza. Tam jest ich naprawdę całkiem sporo. I wszystkie fajne, chociaz mam jeden ulubiony: za ryneczkiem i Biedronką, naprzeciwko banku. Tylko musisz trafić na dzień dostawy. Powodzenia od ciuchlandowej wyjadaczki:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: lumpeksy IP: *.torun.mm.pl 07.09.04, 21:10 Dzieki dziewczyny, niedługo będe na starówce to sie przejdę, a jak będzie czas to bumar i mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
thistle1 Re: lumpeksy 08.09.04, 19:09 jestem zagorzałą szperaczką.najczęściej chodze do bumaru.ceny:w poniedziałek 50 zł i codziennie obnizka o 10 zł.za kilogram.w sobotę 10zł za kg. fajne ciuszki można znaleźć na Kościuszki niedaleko bumaru.teraz jest obniżka od 1zł.nowa dostawa co 15 dni. na Nowym Rynku jest duży sklep.w sobotę cena obniżana do 50% również chodzę na Mickiewicza,jest tam kilka lumpeksów. Odpowiedz Link Zgłoś
amiga2 Re: lumpeksy 08.09.04, 21:32 bumar <skandynawski>>> fajne poniedzialki, mega kram na mazowieckiej <wielka hala hurtownia jakby, duzo szmat, ale tez czasem cos fajnego>, rynek kolo uniwersamu <duzo szperania i przebierania w szmatach, ale czasem cos fajnego i taniego, mozna sie targowac>, mickiwicza < szmaty szmaty szmaty>, nic ciekawego jeszcze tam nie kupilam :/, rubinkowo w blizniaku na jedynce mozna fajne bluzy u gory w kartonie metalowym na pietrze :D, w miescie nic fajnego z lumpow, totalnie odradzam :/. Odpowiedz Link Zgłoś