Dodaj do ulubionych

Prezydent Torunia walczy o TV

IP: *.torun.mm.pl 07.03.05, 20:55
To co wyprawiaja w tej Bydgoszczy to jest wielki skandal. Prosimy patrzec im
na rece, Panie Prezydencie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bang! Re: Prezydent Torunia walczy o TV ... IP: 129.81.192.* 07.03.05, 21:12
      To juz przewielebny Ojciec Rydzyk, jego
      odzialy "rozowych beretow" oraz telewizja
      "Trwam" Toruniowi nie wystarczy???
    • Gość: OddanyKibicApatora Re: Prezydent Torunia walczy o TV IP: *.petrus.com.pl 07.03.05, 21:45
      Wiadomości z Torunia nadawane w TVB to po prostu kpina! Ich poziom jest
      żenujący, a większość wydarzeń jest przedstawiana w stylu wczesnego PRLu.
      Oglądając ten program można dojść do wniosku, że Toruń to miasto szczęśliwych,
      żyjących sobie beztrosko ludzi.
    • Gość: maciej Re: Prezydent Torunia walczy o TV IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 07.03.05, 23:37
      www.bydgoszcz.ordynacka.org.pl/czlonkowie.html
      pozycja 7!
      www.torun.ordynacka.org.pl/czlonkowie.htm pozycja 100 i 107!!!
      ps. panowie jestescie naprawde smieszni!!!
      Teraz widać kto rzadzi w toruniu!!!
      • Gość: Www Re: Prezydent Torunia walczy o TV IP: 195.117.253.* 08.03.05, 14:27
        A Bydzie od czerwonych wyzywają mimo, że u nas czerwienni nie rządzą
      • Gość: polityk cienia Re: Prezydent Torunia walczy o TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 07:13
        Dawno,dawno temu nijaki staśkiewicz UD - ecja zmarnował 100% szanse
        na "regionalną"Pan Prezydencie nie ma Pan najmniejszych szans na TV,mając
        takich nieudaczników zarażających "dotykiem"jak 89i109 na liście.Na tle
        tańczących dziewczynek wypadł Pan nieżle
      • reduta.slowa Re: Prezydent Torunia walczy o TV 17.05.05, 18:42
        po co walczy
        • Gość: gasso Re: Prezydent Torunia walczy o TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:45
          Nie dla ciebie, wy juz macie. Ale innych blokujecie.
    • torunianin1 bardzo dobrze, ze prezydent wzial sie za to! 08.03.05, 08:27
      bardzo dobrze, ze prezydent wzial sie za to!
      nie wybaczylibysmy mu, gdyby to zaprzepascil...
      • Gość: maciej Re: bardzo dobrze, ze prezydent wzial sie za to! IP: 62.244.137.* 08.03.05, 08:58
        Nie rozumiesz, ze to juz kampania wyborcza. Zaleski w tej kwestii nie ma nic do
        powiedzenia, moze tylko monitowac, nic wiecej. Decyzja i tak zapadnie w Wawie i
        Bydgoszczy!
        ps. o elektorat juz teraz trzeba zabiegac!
    • Gość: ad najwyższy czas !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 08:41
      najwyższy czas !!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: śmiejący się koń Re: Prezydent Torunia walczy o TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 08:57
      Ha ha ha ha!!!!
      Hi hi hi hi!!!!
      Iiiihahaaaaaaa!!!
      • qq1110 Prezydent zwraca sie pod zły adres 08.03.05, 09:09
        Prezydent zwraca sie pod zły adres - przeciez wiadomo, ze Bydgoszcz blokuje i
        opoznia jak moze. Wczoraj Rada Programowa TV Bydgoszcz powiedziala, ze do
        nastepnej swej rady za dwa miesiace 9 maja 2005 "rozpatrzy torunskie postulaty".
        Tak rozumujac mozna studio uruchamiac rok!
        Trzeba uderzac tylko do Warszawy!

Bydgoszczanie! Nie wstyd wam za Brodowskiego??? Jak teraz jest odbierana cala
        Bydgoszcz?
    • qq1110 Czyli juz kręca 3 miesiace, a teraz dalsze dwa. 08.03.05, 09:11
      Czyli juz kręca 3 miesiace, a teraz dalsze dwa.
    • qq1110 pozostaje pisac do Warszawy! 08.03.05, 09:16
      pozostaje pisac do Warszawy!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=19867242
    • qq1110 Re: Prezydent Torunia walczy o TV 08.03.05, 09:19
      Torun załątwił w Warszawie zgode na samodzielne studio, na montaz, 2 ekipy
      dziennikarskie, własny dziennik!
      Tylko teraz wykonuje te ustalenia ... Brodowski. Ale spoko - zdejma faceta i
      sie skończy.
    • Gość: stefan zTorunia Prezydent Torunia walczy z wiatrakami ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:27
      Okazało sie,jak ,ze wyjazd do bydgoszczy to marnowanie czasu.Trzeba miec troche
      honoru.Albo sie te sprawy zalatwia w Wawie.Albo zbiera sponsorow i samemu cos
      robi.Lepiej zrobilby,gdyby spotkal siez mieszkancami TORUNIA.
      • Gość: darek TVP w Toruniu to nie sprawa honoru lecz rozwoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:16
        Gość portalu: stefan z Torunia napisał(a):
        > Okazało sie,ze wyjazd do bydgoszczy to marnowanie czasu. Trzeba miec
        > troche honoru. Albo sie te sprawy zalatwia w Wawie.

TVP w Toruniu to nie sprawa honoru lecz rozwoju miasta, ale tez uwazam, ze
        znacznie wiecej by załatwił w Warszawie niz z Bydgoszczy. Widac z Warszawy
        blizej do grodu Kopernika niz z Bydgoszczy....
        Warto tez rozwazyc, zeby inny oddział (nie bydgoski) organizował studio - moze
        Gdansk?
    • Gość: doll wszystkie gazety torunskie na pierwszych stronach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:28
      wszystkie gazety torunskie na pierwszych stronach krzycza dzis:
      "Zaleski walczy o studio TVP!"
      "Co rada na takie "Zblizenia"?"

czy Brodowski tego nie widzi???? Usunąć faceta!
      On łamie ustalenia i sabotuje działania Prezydenta Torunia!
    • Gość: ania Nigdy sie nie dogadamy i nie pojednamy, jeśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:05
      Nigdy sie nie dogadamy i nie pojednamy, jeśli w instytucjach publicznych będą
      siedzieć osoby pokroju Brodowskiego. On działa przeciwko interesom nie tylko
      TVP, ale i przeciwko pojednaniu i dogadaniu mieszkańców. Tak naprawdę działa
      również na szkodę wizerunku Bydgoszczy i chyba coraz więcej osób to widzi.

Jego misją publiczna jest wykazać, że Toruń nie zasługuje na samodzielny
      ośrodek TV, choc zarząd TVP jest innego zdania, a Brodowskiego nikt o to nie
      pyta! On ma wykonać polecenia z Warszawy, stworzyc stduio, łacza, ekipę i
      dziennik. To mi przypomina wywiezienie Rozgłośni Polskiego Radia w 1948 roku z
      Torunia. Argumenty i metody TE SAME. Tyle, że Brodowski nie ma już zaplecza
      PZPR, o czym chyba zapomina.
    • siwy51 po raz pierwszy jestem dumny z mojego Prezydenta 08.03.05, 10:26
      po raz pierwszy jestem dumny z mojego Prezydenta - nie mozna zawsze tak
      wyraziściej?
    • qq1110 podoba mi sie, co dzis napisał Jacek Hołub: 08.03.05, 10:51
      podoba mi sie, co dzis napisał Jacek Hołub:
      "Prezydent nie powinien prosic TVB o studio i przypominac o złozonych
      obietnicach. Powinien huknąć pięścią w stół!"

Kiedys Pana nie lubiłam, ale to mija. Brawo Hołub!!!
      • Gość: caca Re: podoba mi sie, co dzis napisał Jacek Hołub: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 13:14
        qq1110 napisał:

> podoba mi sie, co dzis napisał Jacek Hołub:
        > "Prezydent nie powinien prosic TVB o studio i przypominac o złozonych
        > obietnicach. Powinien huknąć pięścią w stół!"
        > Kiedys Pana nie lubiłam, ale to mija. Brawo Hołub!!!

Jestem przeciwko takim metodom, ale widac, że z Brodowski inaczej nie można -
        jak on śle donosy, wysyłajmy i my informacje do Warszawy, że łamie ustalenia
        Prezesa TVP i prowadzi własną antytoruńską politykę.

• Gość: basia Re: podoba mi sie, co dzis napisał Jacek Hołub: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 13:18
          a nie lepiej spokojnie rozmawiac???
          zamiast walic pięściami w stół?
    • bajobongo2 Może rzeczywiscie skierować prośbe do Warszawy, by 08.03.05, 12:03
      Może rzeczywiscie skierować prośbe do Warszawy, by toruński ośrodek organizował
      Gdańsk?
      • jakub_lauder Re: Może rzeczywiscie skierować prośbe do Warszaw 08.03.05, 12:43
        Tak zawsze nalatwiej huknac piescia w stol gdy sie nie potrafi czegosc
        zalatwic. Czy hukanie piescia w stol cos zalatwi?
        • Gość: caca Re: Może rzeczywiscie skierować prośbe do Warszaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 13:05
          moze zalatwi realizacje ustaleń?
    • Gość: Www Re: Prezydent Torunia walczy o TV IP: 195.117.253.* 08.03.05, 13:25
      dlaczego właściwie Prez. Torunia ma patrzeć na ręce Bydgoszczanom? Co to jest?
      NIK czy co?
    • Gość: toruniak Re: Prezydent Torunia walczy o TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 13:35
      Gość portalu: BYD napisał(a):
      > NO TO W TAKIM RAZIE JAK TEN powiat torunsi chce tv to naklo,barcin,przysiek
      > tez..gdzie to bydlo sie pcha?przeciez tylko MIASTA MAJA TV-POZNAN,BYDGOSZCZ,K-
      > W,W-WA,GDANSK...A gdzie takie buraki z tymi ku..kimi pogladami chca do tv?
      > zalewski wez ciagnij sie frajerze!jestes z wiochy i na wioche wy...dalaj...
      > albo pisz do gdanska oszolomie pierd...lony.tak chcieliescie do gdanska to
      > wypie..c tam buraki...a nie zasmiecac nasze MIASTO!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=21003106&a=21425558
      "bydło"
      "wiocha"
      "ku**wskie poglądy"
      "wy**rdalaj"
      "oszołom pie*dolony"
      "buraki"

- poziom argumentacji niezły!
      Brodowski rozpoczął budowę "świetnego" wizerunku miasta nad Brdą. Brawo...
      • Gość: louis Re: Prezydent Torunia walczy o TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:12
        Jestem z Bydzi zatem przepraszam was gorąco za tego co się podpisuje BYD. Nikt z
        nas przecież tak nie mysli! Walczcie dalej o TV! Kibicuję wam!
    • Gość: bartosz Brodowskiego należy upić albo nafaszerować procham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:03
      Brodowskiego należy upić albo nafaszerować prochami, a wtedy dac do podpisu
      umowy na światłowód i lokal - szybciej i taniej.
    • Gość: caca są jeszcze uczciwi i przychylni Toruniowi mieszkań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:43
      są jeszcze uczciwi i przychylni Toruniowi mieszkańcy Bydgoszczy:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=21428747
      Dziękuję im za to. Gloryfikujmy takie myślenie, a odsuwajmy takich pokroju
      Brodowskiego.
      • Gość: bydgoszczanin protest w sprawie TVP!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:55
        ja uwazam ze Zblizenia Torunskie nalezy nadawac o 19 30 na TVP1,
        bo to skandal ze najwieksze i najpiekniejsze miasto w Polsce posiada jako
        jedyne ze wszystkich miAST SWOJ PROGRAM INFORMACYJNY

• Gość: polityk cienia Re: Telewizja sama przyjdzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 04:42
      Piszesz piszesz xxxx....i nic z tego nie wynika DNIEzisiaj ja piszę.Zalewski
      Oleradzka już się określili.Niech odjdą z godnością szmak im na dragę.
    • maaax1 to jak blokuje TVB studio turunskie, to kpina! 19.05.05, 06:32
      Przylacze sie: to jak blokuje TVB studio turunskie, to kpina!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka