Gość: paco IP: *.torun.mm.pl 07.03.05, 20:55 To co wyprawiaja w tej Bydgoszczy to jest wielki skandal. Prosimy patrzec im na rece, Panie Prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bang! Re: Prezydent Torunia walczy o TV ... IP: 129.81.192.* 07.03.05, 21:12 To juz przewielebny Ojciec Rydzyk, jego odzialy "rozowych beretow" oraz telewizja "Trwam" Toruniowi nie wystarczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OddanyKibicApatora Re: Prezydent Torunia walczy o TV IP: *.petrus.com.pl 07.03.05, 21:45 Wiadomości z Torunia nadawane w TVB to po prostu kpina! Ich poziom jest żenujący, a większość wydarzeń jest przedstawiana w stylu wczesnego PRLu. Oglądając ten program można dojść do wniosku, że Toruń to miasto szczęśliwych, żyjących sobie beztrosko ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Prezydent Torunia walczy o TV IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 07.03.05, 23:37 www.bydgoszcz.ordynacka.org.pl/czlonkowie.html pozycja 7! www.torun.ordynacka.org.pl/czlonkowie.htm pozycja 100 i 107!!! ps. panowie jestescie naprawde smieszni!!! Teraz widać kto rzadzi w toruniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Www Re: Prezydent Torunia walczy o TV IP: 195.117.253.* 08.03.05, 14:27 A Bydzie od czerwonych wyzywają mimo, że u nas czerwienni nie rządzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polityk cienia Re: Prezydent Torunia walczy o TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 07:13 Dawno,dawno temu nijaki staśkiewicz UD - ecja zmarnował 100% szanse na "regionalną"Pan Prezydencie nie ma Pan najmniejszych szans na TV,mając takich nieudaczników zarażających "dotykiem"jak 89i109 na liście.Na tle tańczących dziewczynek wypadł Pan nieżle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gasso Re: Prezydent Torunia walczy o TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:45 Nie dla ciebie, wy juz macie. Ale innych blokujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
torunianin1 bardzo dobrze, ze prezydent wzial sie za to! 08.03.05, 08:27 bardzo dobrze, ze prezydent wzial sie za to! nie wybaczylibysmy mu, gdyby to zaprzepascil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: bardzo dobrze, ze prezydent wzial sie za to! IP: 62.244.137.* 08.03.05, 08:58 Nie rozumiesz, ze to juz kampania wyborcza. Zaleski w tej kwestii nie ma nic do powiedzenia, moze tylko monitowac, nic wiecej. Decyzja i tak zapadnie w Wawie i Bydgoszczy! ps. o elektorat juz teraz trzeba zabiegac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad najwyższy czas !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 08:41 najwyższy czas !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiejący się koń Re: Prezydent Torunia walczy o TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 08:57 Ha ha ha ha!!!! Hi hi hi hi!!!! Iiiihahaaaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qq1110 Prezydent zwraca sie pod zły adres 08.03.05, 09:09 Prezydent zwraca sie pod zły adres - przeciez wiadomo, ze Bydgoszcz blokuje i opoznia jak moze. Wczoraj Rada Programowa TV Bydgoszcz powiedziala, ze do nastepnej swej rady za dwa miesiace 9 maja 2005 "rozpatrzy torunskie postulaty". Tak rozumujac mozna studio uruchamiac rok! Trzeba uderzac tylko do Warszawy! Bydgoszczanie! Nie wstyd wam za Brodowskiego??? Jak teraz jest odbierana cala Bydgoszcz? Odpowiedz Link Zgłoś
qq1110 Czyli juz kręca 3 miesiace, a teraz dalsze dwa. 08.03.05, 09:11 Czyli juz kręca 3 miesiace, a teraz dalsze dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
qq1110 pozostaje pisac do Warszawy! 08.03.05, 09:16 pozostaje pisac do Warszawy! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=19867242 Odpowiedz Link Zgłoś
qq1110 Re: Prezydent Torunia walczy o TV 08.03.05, 09:19 Torun załątwił w Warszawie zgode na samodzielne studio, na montaz, 2 ekipy dziennikarskie, własny dziennik! Tylko teraz wykonuje te ustalenia ... Brodowski. Ale spoko - zdejma faceta i sie skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan zTorunia Prezydent Torunia walczy z wiatrakami ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:27 Okazało sie,jak ,ze wyjazd do bydgoszczy to marnowanie czasu.Trzeba miec troche honoru.Albo sie te sprawy zalatwia w Wawie.Albo zbiera sponsorow i samemu cos robi.Lepiej zrobilby,gdyby spotkal siez mieszkancami TORUNIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek TVP w Toruniu to nie sprawa honoru lecz rozwoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:16 Gość portalu: stefan z Torunia napisał(a): > Okazało sie,ze wyjazd do bydgoszczy to marnowanie czasu. Trzeba miec > troche honoru. Albo sie te sprawy zalatwia w Wawie. TVP w Toruniu to nie sprawa honoru lecz rozwoju miasta, ale tez uwazam, ze znacznie wiecej by załatwił w Warszawie niz z Bydgoszczy. Widac z Warszawy blizej do grodu Kopernika niz z Bydgoszczy.... Warto tez rozwazyc, zeby inny oddział (nie bydgoski) organizował studio - moze Gdansk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doll wszystkie gazety torunskie na pierwszych stronach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:28 wszystkie gazety torunskie na pierwszych stronach krzycza dzis: "Zaleski walczy o studio TVP!" "Co rada na takie "Zblizenia"?" czy Brodowski tego nie widzi???? Usunąć faceta! On łamie ustalenia i sabotuje działania Prezydenta Torunia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Nigdy sie nie dogadamy i nie pojednamy, jeśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:05 Nigdy sie nie dogadamy i nie pojednamy, jeśli w instytucjach publicznych będą siedzieć osoby pokroju Brodowskiego. On działa przeciwko interesom nie tylko TVP, ale i przeciwko pojednaniu i dogadaniu mieszkańców. Tak naprawdę działa również na szkodę wizerunku Bydgoszczy i chyba coraz więcej osób to widzi. Jego misją publiczna jest wykazać, że Toruń nie zasługuje na samodzielny ośrodek TV, choc zarząd TVP jest innego zdania, a Brodowskiego nikt o to nie pyta! On ma wykonać polecenia z Warszawy, stworzyc stduio, łacza, ekipę i dziennik. To mi przypomina wywiezienie Rozgłośni Polskiego Radia w 1948 roku z Torunia. Argumenty i metody TE SAME. Tyle, że Brodowski nie ma już zaplecza PZPR, o czym chyba zapomina. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy51 po raz pierwszy jestem dumny z mojego Prezydenta 08.03.05, 10:26 po raz pierwszy jestem dumny z mojego Prezydenta - nie mozna zawsze tak wyraziściej? Odpowiedz Link Zgłoś
qq1110 podoba mi sie, co dzis napisał Jacek Hołub: 08.03.05, 10:51 podoba mi sie, co dzis napisał Jacek Hołub: "Prezydent nie powinien prosic TVB o studio i przypominac o złozonych obietnicach. Powinien huknąć pięścią w stół!" Kiedys Pana nie lubiłam, ale to mija. Brawo Hołub!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caca Re: podoba mi sie, co dzis napisał Jacek Hołub: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 13:14 qq1110 napisał: > podoba mi sie, co dzis napisał Jacek Hołub: > "Prezydent nie powinien prosic TVB o studio i przypominac o złozonych > obietnicach. Powinien huknąć pięścią w stół!" > Kiedys Pana nie lubiłam, ale to mija. Brawo Hołub!!! Jestem przeciwko takim metodom, ale widac, że z Brodowski inaczej nie można - jak on śle donosy, wysyłajmy i my informacje do Warszawy, że łamie ustalenia Prezesa TVP i prowadzi własną antytoruńską politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: podoba mi sie, co dzis napisał Jacek Hołub: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 13:18 a nie lepiej spokojnie rozmawiac??? zamiast walic pięściami w stół? Odpowiedz Link Zgłoś
bajobongo2 Może rzeczywiscie skierować prośbe do Warszawy, by 08.03.05, 12:03 Może rzeczywiscie skierować prośbe do Warszawy, by toruński ośrodek organizował Gdańsk? Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: Może rzeczywiscie skierować prośbe do Warszaw 08.03.05, 12:43 Tak zawsze nalatwiej huknac piescia w stol gdy sie nie potrafi czegosc zalatwic. Czy hukanie piescia w stol cos zalatwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caca Re: Może rzeczywiscie skierować prośbe do Warszaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 13:05 moze zalatwi realizacje ustaleń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Www Re: Prezydent Torunia walczy o TV IP: 195.117.253.* 08.03.05, 13:25 dlaczego właściwie Prez. Torunia ma patrzeć na ręce Bydgoszczanom? Co to jest? NIK czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toruniak Re: Prezydent Torunia walczy o TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 13:35 Gość portalu: BYD napisał(a): > NO TO W TAKIM RAZIE JAK TEN powiat torunsi chce tv to naklo,barcin,przysiek > tez..gdzie to bydlo sie pcha?przeciez tylko MIASTA MAJA TV-POZNAN,BYDGOSZCZ,K- > W,W-WA,GDANSK...A gdzie takie buraki z tymi ku..kimi pogladami chca do tv? > zalewski wez ciagnij sie frajerze!jestes z wiochy i na wioche wy...dalaj... > albo pisz do gdanska oszolomie pierd...lony.tak chcieliescie do gdanska to > wypie..c tam buraki...a nie zasmiecac nasze MIASTO! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=21003106&a=21425558 "bydło" "wiocha" "ku**wskie poglądy" "wy**rdalaj" "oszołom pie*dolony" "buraki" - poziom argumentacji niezły! Brodowski rozpoczął budowę "świetnego" wizerunku miasta nad Brdą. Brawo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: louis Re: Prezydent Torunia walczy o TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:12 Jestem z Bydzi zatem przepraszam was gorąco za tego co się podpisuje BYD. Nikt z nas przecież tak nie mysli! Walczcie dalej o TV! Kibicuję wam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Brodowskiego należy upić albo nafaszerować procham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:03 Brodowskiego należy upić albo nafaszerować prochami, a wtedy dac do podpisu umowy na światłowód i lokal - szybciej i taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caca są jeszcze uczciwi i przychylni Toruniowi mieszkań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:43 są jeszcze uczciwi i przychylni Toruniowi mieszkańcy Bydgoszczy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=21428747 Dziękuję im za to. Gloryfikujmy takie myślenie, a odsuwajmy takich pokroju Brodowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin protest w sprawie TVP!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:55 ja uwazam ze Zblizenia Torunskie nalezy nadawac o 19 30 na TVP1, bo to skandal ze najwieksze i najpiekniejsze miasto w Polsce posiada jako jedyne ze wszystkich miAST SWOJ PROGRAM INFORMACYJNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polityk cienia Re: Telewizja sama przyjdzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 04:42 Piszesz piszesz xxxx....i nic z tego nie wynika DNIEzisiaj ja piszę.Zalewski Oleradzka już się określili.Niech odjdą z godnością szmak im na dragę. Odpowiedz Link Zgłoś
maaax1 to jak blokuje TVB studio turunskie, to kpina! 19.05.05, 06:32 Przylacze sie: to jak blokuje TVB studio turunskie, to kpina! Odpowiedz Link Zgłoś