b_a_c_k_u_p 12.11.02, 15:18 SWOŁOCZ usprawiedliwiona czyli o nazywaniu rzeczy po imieniu. Czy świnia obraziłaby śię gdyby ją nazwać świnią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamii Re: SWOŁOCZ usprawiedliwiona 12.11.02, 15:28 b_a_c_k_u_p napisał: > SWOŁOCZ usprawiedliwiona czyli o nazywaniu rzeczy po imieniu. > > Czy świnia obraziłaby śię gdyby ją nazwać świnią. jestem tu po raz pierwszy. i o dziwo!!!!!!! to głupie forum w przeciwieństwie do forum np. z Bydgoszczy czy Poznania polega wyłącznie na wzajemnym rzucaniu obelgami jeden w drugiego. gratuluję osobnikom takim jak powyższy backup, paweł, gallager czy brave blonde kultury. wiecie kim jesteście? bandą głupich torunskich fiutów i cip którzy napierdalają w siebie bez zastanowienia... do Bydgoszczy głupie kutasy na nauki a nie wypisywać te dyrdymały. i na tym polega wyższość innych miast wy debile głupie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: SWOŁOCZ usprawiedliwiona IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 21:08 b_a_c_k_u_p napisał: > SWOŁOCZ usprawiedliwiona czyli o nazywaniu rzeczy po imieniu. > > Czy świnia obraziłaby śię gdyby ją nazwać świnią. Dobre backup , dobre bo mocne , no i logika żelazna. Ale będąc taki logiczny powinieneś zmienić nick na "skurwysyn" , bo czyż nie jest nim ktoś kto nie wie z kim go własna matka zrobiła z uwagi na to że film jej się urwał. P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: SWOŁOCZ usprawiedliwiona IP: 64.119.104.* 12.11.02, 21:20 swolocz znowu szczeka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: SWOŁOCZ usprawiedliwiona IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 21:23 Gość portalu: ? napisał(a): > swolocz znowu szczeka? Ja nie szczekam w realu , ale czy beckup ,nie jestem pewien , w końcu rzeczona impreza z urwanym filmem była ponoć bardzo rozrywkowa. P Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_k_u_p Re: SWOŁOCZ usprawiedliwiona 13.11.02, 11:45 uderz w stół a nożyce się odezwą chciało by się rzec i kto poczuł się wywołany do tablicy... chłoptasiu malutki, czy ty jakiś kompleks masz; czy może jakieś głosy każą ci robić z siebie kretyna; dzieciństwo nieszczęśliwe miałeś czy co??? w realu na pewno nie był byś taki mocny; nawet w gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
gallagher do fuckupa 13.11.02, 12:49 > w realu na pewno nie był byś taki mocny; nawet w gębie. w Realu palancie to grają piłkarze, ale Madryd. A jak chcesz się przekonać czy jestem mocny, to podaj na siebie namiary. Możemy się spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_a_c_k_u_p Re: do fuckupa IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 13:02 oki podaj m-ce i czas do akceptacji Odpowiedz Link Zgłoś
gallagher Re: do fuckupa 13.11.02, 13:11 Gość portalu: b_a_c_k_u_p napisał(a): > oki > podaj m-ce i czas > do akceptacji śmierdzący tchórz Odpowiedz Link Zgłoś
gallagher b_a_c_k_u_p - f_u_c_k_u_p 13.11.02, 09:41 b_a_c_k_u_p napisał: > SWOŁOCZ usprawiedliwiona czyli o nazywaniu rzeczy po imieniu. > > Czy świnia obraziłaby śię gdyby ją nazwać świnią. No cóż, skoro używasz w stosunku do kogoś słów swołocz (choć jesteś zbyt głupi żeby zrozumieć co to znaczy) i świnia, to i ja zniżę się do twojego poziomu i nazwę cię gnijącym ścierwem. Paweł określił twój nick zbyt łagodnie. Powinieneś nazywać się f_u_c_k_u_p. W to że twoja matka była dziwką, nie wątpię. A ojciec (zresztą czy ty go znasz skoro matkę przerżnął cały batalion piechoty) dawał ci do polizania swojego śmierdzącego knota zwanego cukierkiem. Nie lubiłeś tego prawda? No ale on cie zmuszał - co miałeś robić? Teraz z pyska jedzie ci tanim żarciem i jesteś zawistny że innym udało się coś w życiu. A tobie co się udało? Jeszcze nie wszystko stracone jednak. Daj się wykastrować żebyś nie robił podobnych śmieci jakim ty jesteś lachociągu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech do 'dyskutantów' IP: 217.97.134.* 13.11.02, 11:38 ej, Panowie, idźcie sobie z tą swoją dyskusją na czata albo gdziekolwiek badź - gnój robicie kolektywnie i całe to przepychanie się, kto bardziej gnoi nie ma sensu. mówiąc po waszemu: spierdalajcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: do 'dyskutantów' IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 09:57 gallagher ,czy to jest ta Twoja kreatywność ? Mówisz ,ze ktoś zazdrości Ci sukcesu ? Ty o sukcesie tylko piszesz .Mam już swoje lata i wiem ,ze słowom (przechwałkom ) należy wierzyć tak sobie.Zachowujesz się jak frustrat i zakompleksiony ,ujadajacy na większych, ratlerek .Ratlerek ujadając ma przy tym takie wywalone oczy jakby prosił : Kopnij mnie ,kopnij .Rozumiem ,ze to cię bawi .Bycie kopanym ?? Choc cie zupełnie nie znam i nawet nie zamieniłem zdania z toba nazwałeś mnie obszczymurkiem . Ty wymagasz kultury ????? Do tego nakłamałeś cudacznie interpretując moje intencje (kompleksy ). Zostałeś potraktowany dokładnie tak jak na to zasługujesz .Bez względu na to co robisz ,kim jesteś i gdzie mieszkasz. Zyczę większych sukcesów ,które wynagrodzą stres i frustracje mój ty wyrobiony intelektualnie : ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gallagher Re: do 'dyskutantów' 14.11.02, 10:18 Kolego sympatyczny, nie zaczynaj proszę znowu kolejnych awantur. Przeczytaj sobie wczorajszy post autorstwa davoo - "APEL". Jeśli chcesz koniecznie się kłocić - kłóć się na własnym forum, w Bydgoszczy. Pozdrawiam i życzę miłego dnia, gallagher Odpowiedz Link Zgłoś
sas5 Re: b_a_c_k_u_p - f_u_c_k_u_p 22.11.02, 19:10 gallagher napisał: > b_a_c_k_u_p napisał: > > > SWOŁOCZ usprawiedliwiona czyli o nazywaniu rzeczy po imieniu. > > > > Czy świnia obraziłaby śię gdyby ją nazwać świnią. > > > No cóż, skoro używasz w stosunku do kogoś słów swołocz (choć jesteś zbyt głupi > żeby zrozumieć co to znaczy) i świnia, to i ja zniżę się do twojego poziomu i > nazwę cię gnijącym ścierwem. Paweł określił twój nick zbyt łagodnie. Powinieneś > > nazywać się f_u_c_k_u_p. W to że twoja matka była dziwką, nie wątpię. A ojciec > (zresztą czy ty go znasz skoro matkę przerżnął cały batalion piechoty) dawał ci > > do polizania swojego śmierdzącego knota zwanego cukierkiem. Nie lubiłeś tego > prawda? No ale on cie zmuszał - co miałeś robić? Teraz z pyska jedzie ci tanim > żarciem i jesteś zawistny że innym udało się coś w życiu. A tobie co się udało? > > Jeszcze nie wszystko stracone jednak. Daj się wykastrować żebyś nie robił > podobnych śmieci jakim ty jesteś lachociągu. O Matko kochana !!!! To było aż tak ciekawie?? Dlaczego ja tak póżno dołączyłam? Pomogłabym Ci ! Mam nadzieję, że przeczytasz to w poniedziałek. Czy to naprawdę gallagher ze swoją nienaganną polszczyzną ? Odpowiedz Link Zgłoś
sas5 Re: b_a_c_k_u_p - f_u_c_k_u_ /c.d./ 22.11.02, 20:32 Oczywiście przy wyrazie - ciekawie - powinien być cudzysłów. Wiecie co ? Byliście dziś tak sympatyczni, że postanowiłam przejrzeć strony forum i poczytać o czym to sobie gawędziliście. Nasunął mi się właściwie jeden pozytywny wniosek.Nie zawiosła mnie intuicja , że gallagher coś w sobie ma intrygującego. Bardzo zgorszona jestem tym ostatnim tekstem, no ale musieli wkurzyć go do białości,/czerwoności ?/.Nie będę wypowiadała się na temet czerwonej swołoczy, bo wydaje się, zakopaliście topór wojenny więc po co jątrzyć od nowa. Jedno tylko muszę powiedzieć , że tej Brave Blonde czy jak jej tam, to mi bardzo , bardzo żal. Wspominanie "bakupa" jest poniżej majej godności. -SAS- Odpowiedz Link Zgłoś
gallagher Re: b_a_c_k_u_p - f_u_c_k_u_p 25.11.02, 11:25 SAS, nie zauważyłem że dołączyłaś się do dyskusji. Co do tego wątku, to mnie trochę rzeczywiście poniosło. Sama jednak widzisz, że nie jestem nudny i nie włączam się tylko do rozmów na tematy kapsli, myjni i dealerów... A tak na poważnie, to w życiu też czasem trzeba kogoś opier....jeśli nie chcesz żeby Ci na głowę wchodzili. Odpowiedz Link Zgłoś