Gość: b3ut Re: Żal mi tamtych nocy IP: 4.2.* / *.torun.mm.pl 04.01.03, 12:30 w sumie dobra noc nie jest zła Odpowiedz Link Zgłoś
awronia Re: Żal mi tamtych nocy 06.01.03, 13:20 Po pierwsze primo: co Ty Beut wiesz o dobrych nocach? (trochę zmieniony cytat tego słynnego) po drugie primo: oni tu zawsze gadają metnie i nie wiadomo o co chodzi, ale akurat w tym przypadku wiem, ale nie powiem. Po trzecie: Humanior, mam pytanie (kulturalne, nie czepam się, chcę tylko zaspokoić kobiecą ciekawość): czy ty wstajesz rano z zamiarem czepnięcia się kogoś? Pozdrawiam. Tylko się mnie czepiaj, please. Odpowiedz Link Zgłoś
awronia Re: Żal mi tamtych nocy 06.01.03, 13:53 Beut, a w tej drugiej to tak: "może pewności, że kiedy zniknę, nie będziesz czekał u bram". Może coś pokręciłam, ale to coś na podobie chyba. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: Żal mi tamtych nocy 06.01.03, 19:35 Kobieto!! Nawet nie próbuj kompromisować mnie na forum (tym że słucham Beaty K. i jej wielkiego bi... talentu do piosenek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Żal mi tamtych nocy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 19:42 To powinno byc "kiedy sie stane plama na scianie" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: Żal mi tamtych nocy 13.01.03, 21:12 wszystkich nie. Tylko bufona B3ut - a który kreuje sie tutaj na mędrca, a pięter w wieżowcu koło OBI nie potrafi policzyć. On twierdzi i to jest przekomicznie śmieszne, że ich jest tam 15. Śmich i tyle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Żal mi tamtych nocy IP: 217.97.134.* 14.01.03, 08:59 humanior napisał: > wszystkich nie. Tylko bufona B3ut - a który kreuje sie tutaj na mędrca, a > pięter w wieżowcu koło OBI nie potrafi policzyć. On twierdzi i to jest > przekomicznie śmieszne, że ich jest tam 15. Śmich i tyle. > > Pozdrawiam ...a wiesz-li, że budunek ten ma inną liczbę pięter 'po bokach' i inną 'po środku'?... zalecam wycieczkę krajoznawczą na Rubinkowo, zanim znowu komuś bedziesz wciskał, że jest nieukiem, lepiej sam się doucz... a tak na marginesie - tak Twoim zdaniem, to ile ich tam jest??... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Żal mi tamtych nocy IP: 212.122.201.* 11.01.03, 17:49 Spiewa Beata Kozidrak Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Żal mi tamtych nocy 11.01.03, 23:57 A potem będzie "Czekam i wiem, że jeszcze kiedyś Cię zobaczę (...)Miłość jest tak wielką siłą, nauczyłam się Jej barw, odkąd we mnie dwa serca biją" ;P Awroniu, Ty tylko uważaj ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
awronia Re: Żal mi tamtych nocy 12.01.03, 13:11 lisiczkaa napisała: > A potem będzie "Czekam i wiem, że jeszcze kiedyś Cię zobaczę (...)Miłość jest > tak wielką siłą, nauczyłam się Jej barw, odkąd we mnie dwa serca biją" ;P > > Awroniu, Ty tylko uważaj ;) > Pozdrawiam @ll O Boszsz!!! Dlaczego ja mam uważać??? Co Ci o mnie naopowiadali, że tak się martwisz :-)))? Ale dziekuje za troskę. chociaż nie mam pojęcia dlaczego do mnie są kierowane słowa o uważaniu. Proszę Cię, Lisiczko o wyjasnienie. Pozdrawiam cały Bajm. Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Żal mi tamtych nocy 12.01.03, 14:50 No ... ja po prostu lubię Bajm i Beat Kozidrak ;) A a'propos "uważania", Awroniu, to po prostu pasował mi do kontekstu fragment piosenki pt."Lato było, jak ze snu" ;) Kto zna ten kawalek - zrozumie. W telegraficznym skrócie - wakacyjna miłośc, On, Ona i nie wiadomo skąd ;P- trzecie serduszko sobie bić zaczyna. A On sobie znika, Ona czeka i zyje nadzieją ... etc. Eh, zitie ... Ale to tak bez żadnych personalnych podtekstów. Ot, takie wolne skojarzenie ;) Awroniu, nic bój nic. Ja plotek nie słucham ;) Pozdrawiam serdecznie z Bydgoszczy ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
awronia Re: Żal mi tamtych nocy 14.01.03, 12:26 Ufff... A juz sie obawiałam, że to osobiste przytyki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Żal mi tamtych nocy 14.01.03, 14:44 Ja również ;) Pozdrawiam @ll z Bydzi Odpowiedz Link Zgłoś