Dodaj do ulubionych

piwna propozycja Beat i Awroni

IP: *.jeremi.pl 07.01.03, 16:00
Jako,że nasza szanowna kolezanka została odcięta od świata, zostałam
wytypowana do przekazania Wam Jej pomysłu.
PIWKO W WEEKEND ZA 2 TYGODNIE (DOKŁADNIE ZA 1,5). Godzina i miejsce do
ustalenia. Ktoś się pisze??? Wszyscy mile widziani.
Póki co lista zawiera dwie osoby płci zdecydowanie piękniejszej
1) Beat
2) Awronia

Pozdr.
Wrona
Obserwuj wątek
    • sdb Re: piwna propozycja Beat i Awroni 08.01.03, 07:40
      A kiedy to jest za 2 tygodnie albo nawet za 1,5?
      • lisiczkaa Re: piwna propozycja Beat i Awroni 08.01.03, 14:38
        Dobre pytanie, SDB ;)
        Czy Bydziaki też "mile widziane" ;P

Pozdrawiam @ll
      • robert_wl Re: piwna propozycja Beat i Awroni 08.01.03, 15:35
        sdb napisał:

> A kiedy to jest za 2 tygodnie albo nawet za 1,5?

No właśnie! Ja podejrzewam, że te "dwie osoby płci zdecydowanie piękniejszej" i
        ta która sam pomysł poczęła, coś kombinują. Ja na razie na nic się nie piszę.
        Poczekam sobie cierpliwie na rozwój wypadków.
        • b3ut Re: piwna propozycja Beat i Awroni 08.01.03, 19:16
          nie ten wikend tylko next. Ja sie zapisuje z numerem 3.
          • Gość: SDB Re: piwna propozycja Beat i Awroni IP: 158.75.197.* 09.01.03, 08:54
            Ja to jeszcze zobacze bo tera nie wiem :( a co z Davoo? Bydziaki mile
            widziane :) Lisiczka pszyjeć :) i wez ze sobom wiecej Bydziakuf
            • Gość: awronia Re: piwna propozycja Beat i Awroni IP: *.jeremi.pl 09.01.03, 11:20
              Tak jak napisał nasz forumowy medrzeć Beut, chodzi o następny weekend. A Beat i
              ja nic nie kombinujemy, tylko mamy ochotę na piwo w dobrym towarzystwie.
              Bydziaki jak najbardziej mile widziane. Davoo pisał do mnie sesemesa i o
              wszystkim wie- niech tylko spróbuje nie dotrzeć. Wiech gdzieś przepadł- mam
              nadzieję,że się odnajdzie.
              Jeśli chodzi o mnie,to wszystko mi jedno jaki dzień łykenda. Jak ktoś z Was ma
              jakieś preferencje, to proszę śmiało proponować terminy i miejsca. SDB, tylko
              nie forty- zostawimy je na wiosnę.
              Buziaki
              W.
              • b3ut Re: piwna propozycja Beat i Awroni 09.01.03, 11:27
                może Bulwar?
                • Gość: wronisko Re: piwna propozycja Beat i Awroni IP: *.jeremi.pl 09.01.03, 11:33
                  Jo, na forty jest za zimno, ale na bulwar w sam raz- szanuję Cię za Twoje
                  poczucie humoru, Beut:-))). OdNowa chyba odpada, bo koncert jest w sobotę (tak
                  mi sie wydaje). Chyba, że umówimy sie na piątek.
                  • b3ut Re: piwna propozycja Beat i Awroni 09.01.03, 11:35
                    w piątek to można iść do ON na 15-tki i 14-tków
                    • awronia Re: piwna propozycja Beat i Awroni 09.01.03, 11:38
                      No!!! To chyba coś dla Ciebie. Jak Ci nie pasuje, to umówmy się w innym
                      miejscu. Zaproponuj coś, mędrcu!!!
                      • b3ut Re: piwna propozycja Beat i Awroni 09.01.03, 11:44
                        Balcerowicz musi odejść
                        • awronia Re: piwna propozycja Beat i Awroni 09.01.03, 11:50
                          O Boszsz!!! Niech ktoś zabroni temu facetowi korzystania z Internetu! Beucina,
                          trzeba przekazać Beat info troche wcześniej, więc trza nam się sprężyć i coś
                          postanowić. Tradycyjnie Krzywa wieża???
                          • lisiczkaa Re: piwna propozycja Beat i Awroni 09.01.03, 14:59
                            SDB,Bydziaki zapadły w coś w rodzaju zimowego snu ;( Jakieś depresje, nowe
                            dzieci ;P, wirusiska jakieś tam (vide: taka lisiczka ;( Davoo, a Ty jak się
                            czujesz??? ;))
                            Wyqruję się do tego czasu, a wtedy spróbuję kogoś ściągnąć z tych stron. Może
                            naszą Blondie?! Wasza będzie? Tak w ogóle to pozdroofka gorące, BB ;)

Pozdrawiam @ll
                            • Gość: SDB Re: piwna propozycja Beat i Awroni IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 15:38
                              Moze KroTieGo? albo atmoskich i tedzikow :) no i Fore i Basie! i hmmmm paru
                              innych ludzi ktorych zapomnialem
                              • Gość: SDB Re: piwna propozycja Beat i Awroni IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 15:40
                                Aha moze w koncu zajrzymy do Vesuvio? ino tam pifko podrozalo i kosztuje 6
                                zyli :( ale bez roznicy czy zywiec czy hajneken
                              • lisiczkaa Re: piwna propozycja Beat i Awroni 10.01.03, 07:58
                                Gość portalu: SDB napisał(a):

> Moze KroTieGo? albo atmoskich i tedzikow :) no i Fore i Basie! i hmmmm paru
                                > innych ludzi ktorych zapomnialem

Zobaczę, co da się zrobić. Z KroTim dziś będę się słyszeć, więc wybadam
                                gruncik. Atom teraz żyje zupełnie czymś innym (czyt. miłością rodzinną), dla
                                Fore za zimno, Tedzik pewnie znów będzie obchodził urodziny ;P ( i pewnie po
                                raz kolejny 25. ;)), Basi zostawimy info na foroom. Zapomniałeś o Kasi,
                                backoff'ie, Soni, Blondynce i jeszcze paru innych, co nie zmienia faktu, że
                                pamięć masz niezłą i również nie zmienia to faktu, że Bydzia śpi mocnym,
                                zimowym snem ;( Niestety ;(
                                Pozdrów Siostrzyczkę i Wiecha ;) (dla Niego 3 grosze do skarbonki ;P)

Pozdrawiam @ll

Pozdrawiam @ll
                                • sdb Re: piwna propozycja Beat i Awroni 10.01.03, 08:33
                                  Jo!!! :)
                                  • awronia Re: piwna propozycja Beat i Awroni 10.01.03, 13:45
                                    Witam,

beat pasuje sobota,więc umawiamy sie na ten dzień. Godzina wieczorna- cały czas
                                    do ustalenia. może niech bydziaki sie wypowiedzą jak im bedzie pasować.
                                    Lisiczko, Ty się nie wykręcaj chorobą! Davoo zrobił Tobie taka reklamę, że nie
                                    masz szans sie wykręcić :-))) masz być i koniec.
                                    Gorące pozdrowienia dla wszystkich od Beat. Biedaczka teskni za nami (tak
                                    twierdzi).
                                    Pozdr.
                                    w.
                                    • alynka Re: piwna propozycja Beat i Awroni 10.01.03, 13:49
                                      Nie martwcie się do tego czasu to i Wiech sie pokaże :):) No a że Bydzia
                                      pogrążona we śnie to wiem na pewno :):)
                                      Pozdrówka
                                      A.
                                      • lisiczkaa Re: piwna propozycja Beat i Awroni 10.01.03, 14:15
                                        Reklamę? A ja myślałam, ze On psycholog, a nie marketingowiec ;P
                                        Skoro już jesteśmy przy reklamie - to oświadczam wszem i wobec, że moja lisia
                                        skórka nie jest na sprzedaż ;)
                                        O Tobie też, awroniu, troszkę słyszałam ostatnio. Miłobyłoby poznać wreszcie
                                        wszystkie wirtualne dzieci Torunia ;)

Pozdrawiam @ll

• Gość: Yaskoołka Re: piwna propozycja Beat i Awroni IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 14:24
                                    Czy "jo" znaczy "tak", bo jakoś nie zostałam pozdrowiona? :)
                                    Dzięki pozdrawiającym i wzajemnie.
                                    • Gość: SDB Re: piwna propozycja Beat i Awroni IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 15:38
                                      Gość portalu: Yaskoołka napisał(a):

> Czy "jo" znaczy "tak", bo jakoś nie zostałam pozdrowiona? :)
                                      > Dzięki pozdrawiającym i wzajemnie.

Jo tylko ze jakos nie bylo okazji ;)
                                      • lisiczkaa Temu Twojemu "jo", SDB, mówię NIE ;) 11.01.03, 23:48
                                        Jaskooleczko droga, moja niedoszła Szefowob - w takim razie osobiście
                                        pozdrawiam ;)
                                        Rzecznik Wiech, będący na "weekendowym zesłaniu" (koniec cytatu) pozdrowiony,
                                        SDB. To tak na wszelki, gdyby "jakoś nie było okazji", SDB ;P

Pozdrawiam @ll
                                        • Gość: SDB Re: Temu Twojemu 'jo', SDB, mówię NIE ;) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 11:41
                                          Jo, OK, Siema(bo dzisiaj sie tak muwi wlasnie)
                                          • lisiczkaa Re: Temu Twojemu 'jo', SDB, mówię NIE ;) 12.01.03, 14:51
                                            ;)
                                            No to SIEMA, duchów nie ma ;)

Pozdrawiam @ll
                                            • beat Re: Temu Twojemu 'jo', SDB, mówię NIE ;) 12.01.03, 17:59
                                              SIEMA
                                              Boszsz awroniu co to za ściema z tym "podobno tęskni"???
                                              Do zobaczonka w szabotę
                                              ps. I nie dajcie wiary pomówieniom żem zaawansowana w wieku osztatnimi czasy...
                                              Przecie boszsz jakie ja mam....
                                              Buziaki4@ll
                                              • awronia konkrety 15.01.03, 12:46
                                                sobota, godzina 19.00. Miejsce niech ktos wybierze, bo ja rzadko bywam w
                                                torunskich knajpach i się nie znam ;). Dopuszczalne spóźnienie 30 minut. Dla
                                                Beuta 45 min- On nigdy nie bywa punktualnie.
                                                Teraz ja poproszę o konkrety- kto będzie poza Beat, Beutem i mną. moze
                                                Humanior?? Blondi? SDB? Lisiczka?

Pozdrawiam ze Płocka (u mamusi się wyleguję)
                                                Aw
                                                • awronia Re: konkrety 15.01.03, 13:09
                                                  awronia napisała:

Dopuszczalne spóźnienie 30 minut. Dla Beuta 45 min- On nigdy nie bywa
                                                  punktualnie.

Dostałam ochrzan, że wyciagam takie rzeczy. Zatem odwołuję dopuszczalne
                                                  spóźnienie dla Beuta. Udowodnij, że potrafisz przyjść punktualnie. Jak będziesz
                                                  dokładnie o 19.00 (według mojego zegarka), masz u mnie browczyk. przyjmujesz
                                                  wyzwanie???
                                                  • Gość: b3ut Re: konkrety IP: 4.2.* / *.torun.mm.pl 15.01.03, 13:45
                                                    true
                                                  • Gość: Wiech Re: konkrety IP: 217.97.134.* 15.01.03, 14:52

jak sie dowiem w koncu dokąd, to zapewne być może chyba przyleze...
                                                    ;)))
                                                  • awronia Re: konkrety 16.01.03, 13:06
                                                    dobra, niech bedzie Krzywa wieża o 19.00 w sobotę. Jak nie bedzie pasowało, to
                                                    sie przeniesiemy do Central Parku :-)))
                                                  • Gość: lisiczkaa Re: konkrety IP: *.amb.bydgoszcz.pl 16.01.03, 13:13
                                                    Mam nadzieję, że jak nam uda się dotrzeć, to Ktoś nas przechwyci jeszcze przed
                                                    Krzywą, bo ja nie wiem, gdzie to jest ;P

Pozdrawiam @ll
                                                  • alynka Re: konkrety-lisiczkaa:) 16.01.03, 13:47
                                                    trafisz spokojnie:) tam nie spoób nie trafić:):) w razie czego wytłumaczę:)
                                                    pozdrówka
                                                    A.
                                                  • Gość: Wiech Re: konkrety IP: 217.97.134.* 16.01.03, 13:47
                                                    Gość portalu: lisiczkaa napisał(a):

> Mam nadzieję, że jak nam uda się dotrzeć, to Ktoś nas przechwyci jeszcze
                                                    przed
                                                    > Krzywą, bo ja nie wiem, gdzie to jest ;P
                                                    >
                                                    > Pozdrawiam @ll

zaparkujcie na Starówce, a potem pytajcie o taką 'zwinklowaną' basztę - dacie
                                                    radę.
                                                    Byle tylko przez Fordon przejechac, a dalej, to już będzie łatwo. No i jeszcze
                                                    w ogóle wyruszyć trzeba - to warunek konieczny.
                                                    ;)))
                                                  • Gość: lisiczkaa Re: konkrety IP: *.amb.bydgoszcz.pl 16.01.03, 14:40
                                                    Po pierwsze - do Alynki - czy Ty również wyruszasz z tego samego - powiedzmy -
                                                    punktu odniesienia?! ;)Czy tzn. że Ty i ja i może jeszcze Blondie przy
                                                    sprzyjających wiatrach .... razem?

Wiesiu, wierz mi, że qrcze staram się, by coś ruszyć w tej naszej Bydzi, ale
                                                    Tutejsi naciągnęli kołderki na główki i śpią dalej ;( ;)
                                                    Ale nie tracę nadziei.
                                                    Póki co atom i Ted odpadają. Dla Fore za zimno, Kroti gdzieś się zaszył. Będę
                                                    próbować, jakem lisiczka ;)
                                                    Z Blondie jutro ustalimy już ostatecznie co i jak. I przede wszystkim kiedy.
                                                    Pozdrawiam @ll
                                                  • awronia Re: konkrety 17.01.03, 11:58
                                                    Mam nadzieje, że jesdnak dotrzecie.
                                                    Ja zaraz pakuję się i jade do Torunia coby na jutro zdążyc. Juz wyleniłam sie u
                                                    rodziców.
                                                    Pozdrawiam.
                                                    Wronia
                                                  • Gość: lisiczkaa Re: konkrety IP: *.amb.bydgoszcz.pl 17.01.03, 13:36
                                                    Blondie właśnie mi oznajmiła, że coś Jej wypdało. I co ja mam teraz biedna
                                                    zrobić?! no co?!

Alynka, a co z Tobą????????????

Pozdrawiam @ll
                                                  • alynka Re: konkrety 17.01.03, 13:56
                                                    Lisiczkoo, otóż przykro mi ale ten tydzień wyjątkowo mi nie pasuje:( Po
                                                    pierwsze mam gości z Torunia:):) a poza tym moja Mała ciężko ząbkuje więc
                                                    razcej nie bardzo dałabym radę fizycznie bo padam na przysłowiowy pysk z
                                                    niewyspania:( Także życze miłej zabawy:) I pozdrówcie Wiecha ode mnie:):):)
                                                    pozdrówienia
                                                    A.
                                                  • Gość: Wiech Re: konkrety IP: 217.97.134.* 17.01.03, 14:02
                                                    alynka napisała:

> Lisiczkoo, otóż przykro mi ale ten tydzień wyjątkowo mi nie pasuje:( Po
                                                    > pierwsze mam gości z Torunia:):)

a Son mowił, ze sie sam wybiera, no..
                                                    scjemniacz
                                                    :)

> I pozdrówcie Wiecha ode mnie:):):)

a sama nie umiejesz, hę? ;))

Ofkors buziaki :)
                                                    W.
                                                  • alynka Re: konkrety 17.01.03, 14:12
                                                    Gość portalu: Wiech napisał(a):

> a Son mowił, ze sie sam wybiera, no..
                                                    > scjemniacz
                                                    > :)

a mnie powiadomił, że będzie Ciebie namawił więc mówię "gości"

> > I pozdrówcie Wiecha ode mnie:):):)
                                                    >
                                                    > a sama nie umiejesz, hę? ;))

pewnie, że potrafie sama ale mieli Cię pozdrowić nad kufelkiem piwka a nie tak
                                                    tutaj:)

> Ofkors buziaki :)
                                                    > W.

trzym sie dzielnie:):):)
                                                    A.
    • _nitro Re: piwna propozycja Beat i Awroni 18.01.03, 17:44
    • Gość: davoo Re: piwna propozycja,,,z ostatniej chwili!!! IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 18.01.03, 17:45
      ponoc impreza przeniesiona gdzies w poblize Placu Wilsona w Warszawie?????
      knajpka "spotkanie"? Prawda to?:)

ech nie lubie zmian planow,
      ...ale skoro sie tak upieracie
      dopsze, to niech juz bedzie w tej warszawce tym razem

,,,ale niech ktos sie nie zjawi,,,uhhhhh!!!!

pozdrafiam;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka