Gość: jasio IP: 83.1.81.* 07.12.09, 11:14 Proszę o informacje Lece charterem z Warszawy na Goa. W Bahraimie jest tankowanie. Czy: 1. Wysiada się z samolotu? 2. Jeżeli tak to podobno w sklepie wolnocłowym w stosunku do Warszawy jest o wiele taniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frequentflyer Re: Bahraim IP: 80.241.133.* 07.12.09, 11:23 Nie ma takiego miejsca jak Bahraim. Masz jeszcze jedną próbę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Bahrajn BAH OBBI IP: 83.1.81.* 07.12.09, 12:31 Mam nadzieje, że teraz juz wiesz o jaki port lotniczy chodzi i możesz odpowiedzieć na pytanie . Pozdrawiam PS Nigdy tam nie byłem a tak jak napisałem to usłyszałem przez telefon w biurze podróży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Bahrajn BAH OBBI IP: *.home.aster.pl 07.12.09, 19:55 frequentflyer to umiesz tylko błedy poprawiać i po co sobie przybrałeś taki nik lepszy będzie pantograf. Byłes w tym Bahrajnie? to chyba koło wyspy Samoa? no nie frequentflyer ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: Bahrajn BAH OBBI IP: *.chello.pl 07.12.09, 23:08 zamiast pisać bzdury sprawdz w wyszukiwarce ile napomagałem. ale jak ktoś chce jechać NA kostarykę albo jak mu się nie chce zadać jednego prościutkiego pytania w googlu tylko domaga się żebym ja je za niego zadał, to nie zdzierżam. w bahrajnie nie byłem ale refuelling stops kilka zaliczyłem, np. w Kona, na EZE czy w Shannon, i czasem wypraszali wszystkich a czasem kazali siedzieć w 50 stopniach w samolocie, więc nie będę generalizować, nawet nie wiem czy zależy to bardziej od linii czy od lotniska. natomiast jak ktoś chce błysnąć że będzie w egzotycznym miejscu, i nie sprawdzi nazwy, to co z niego za turysta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Bahrajn BAH OBBI IP: *.home.aster.pl 08.12.09, 08:31 Czyli nie byłeś i nie wiesz i zamiast błyszczeć wątpliwym poczuciem humoru to powinieneś siedzieć cicho. Wątpie czy ta osoba chciała sie pochwalić, To szybciej Ty piszesz, że byłeś w EZE, jest taka zasada, że podaje sie albo pełne nazwy portów lotniczych aldo skróty. Prawdopodobnie nie chciało Ci się sprawdzić skrótu EZE. Dla ciekawości na wątrobe nie chorujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: Bahrajn BAH OBBI IP: 193.0.124.* 08.12.09, 16:39 masakra facet poucza jasia i nic nie wie, ale poprawił złosliwie i na j Chyba cierpi na watrobę Odpowiedz Link Zgłoś
frequentflyer Re: Bahrajn BAH OBBI 08.12.09, 21:50 Gość portalu: jasio napisał(a): > PS Nigdy tam nie byłem a tak jak napisałem to usłyszałem przez > telefon w biurze podróży tam nikt nie był, bo i po co, jest pewnie ze stokilkadziesiąt krajów które bardziej warto odwiedzić. spróbuj wpisać w okienku gugla słowa "bahrain duty free", sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie. może to: www.bdutyfree.com ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Bahrajn BAH OBBI IP: 212.106.17.* 08.12.09, 22:37 Gdy przeczytałem ten "bahrajm", to pomyślałem ,że napisał to jakiś ignorant(jeśli chodzi o geografię,oczywiście.Może w innej dziedzinie jasio jest geniuszem). Nie wszyscy muszą wiedzieć wszystko, ale taki błąd jest trochę rażący i miał rację frequentflyer,że go poprawił. Ja nigdy nie byłem np. w Argentynie, mogę więc napisać "argentyma"? Przy okazji-nazwę Bahrajn pamiętają pewnie kolekcjonerzy znaczków pocztowych. To b.małe państwo emitowało ich kiedyś bardzo dużo i można je było kupić w tanich pakietach w kazdym sklepie filatelistycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B2B Re: Bahrajn BAH OBBI IP: *.home.aster.pl 09.12.09, 21:40 Ha ha 10 postów a jasio nie wie Czy wysiada się z samolotu w BAH? A tak jest duża róznica między literami m i n natomiast i a j to ortografia jasio popraw sie bo dostaniesz dwóje na egzaminie od "bbb" Odpowiedz Link Zgłoś