Gość: zuzia IP: *.acn.waw.pl 16.04.10, 10:25 witam, mam pytanie, jeśli lecę do nowego jorku przez paryz liniami air france, to mój bagaz leci bezposrednio do ny - nie muszę go w paryzu odbierac z taśmy i nadawac ponownie? Prosze o potwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: lot z przesiadką IP: *.chello.pl 16.04.10, 10:44 poszukaj na forum, było o tym 100 tys. razy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: lot z przesiadką 16.04.10, 16:28 Nie musisz, ale AirFrance? Leciałem tam, nigdy więcej z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rachela Re: lot z przesiadką IP: *.aster.pl 16.04.10, 11:30 jeśli przelot z przesiadką masz kupiony na jednym bilecie, to nadajesz bagaż tylko raz. jeśli masz wykupione 2 różne bilety, niezależne, to nadajesz na każdy odcinek podróży oddzielnie. dla własnego spokoju, żeby upewnić się na 1000% zapytaj w check-inie kiedy będziesz nadawać bagaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c# Re: lot z przesiadką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 12:36 Po prostu zapytaj przy check-in, dokąd będzie odprawiony bagaż. Na 99% będzie to też napisane na pokwitowaniu - takiej małej naklejce "Baggage Identification Tag", którą Ci dokleją do karty pokładowej. Nie zgub jej do momentu przejścia z bagażem przez kontrolę celną w Stanach. Odpowiedz Link Zgłoś