19.08.12, 18:36
Poszukuję opinii o tych liniach lotniczych, niestety w necie malo opinii dlatego pytam, rozwazam lot tymi liniami do Bankgoku, jaki mają standard samolotów? Ktoś leciał i doradzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: AirBerlin IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.08.12, 20:10
      Co wazniejsze cena czy konfort?

tanio Air Berlin, wygodniej Singapurem lub Cathay
      • saderan0 Re: AirBerlin 19.08.12, 20:46
        Gość portalu: Gosc napisał(a):

> Co wazniejsze cena czy konfort?
        >
        > tanio Air Berlin, wygodniej Singapurem lub Cathay

Komfort jest wazny wiec podaj roznice miedzy airberin a wymienionymi przez Ciebie liniami
      • dmj1 Re: AirBerlin 20.08.12, 20:15
        Gość portalu: Gosc napisał(a):

> tanio Air Berlin, wygodniej Singapurem lub Cathay

AirBerlin juz dawno do tanich linii nie nalezą choc dalej do tego segmentu sa zaliczane, ich standard nigdy nie nalezal do niskich.
        Po zawarciu partnerstwa najdluzszy odcinek lotu pytajaca pokona w bardzo komfortowych warunkach liniami Eithad wiec bez obaw.

darek

• troms Re: AirBerlin 20.08.12, 22:30
      Miałem przyjemność!, ale tylko na trasie Berlin - Krakau - Berlin. Punktualnie, czysto, miła obsługa.
    • Gość: forsal Air Berlin IP: 217.114.169.* 21.08.12, 00:26
      forsal.pl/artykuly/640396,niemcy_wykonawca_lotniska_im_brandta_w_berlinie_blisko_bankructwa.html
      • Gość: . Re: Air Berlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.12, 10:09
        To ma związek z tematem wątku bardzo luźny, więc zanim zaczniesz spamować kolejny raz, dobierz lepiej cytat, a najlepiej idź sobie stąd.
    • untochables Re: AirBerlin 21.08.12, 14:41

www.airlinequality.com/Forum/berlin-1.htm
      tu masz pełną ocenę lini, ja leciałem LTU przed połączeniem z Air Berlin i było na poziomie 3 gwiazdek ;)
      • saderan0 Re: AirBerlin 21.08.12, 19:09
        dziękuję za opinie i pozdrawiam
    • Gość: Leszek Re: AirBerlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.12, 13:28
      Leciałem z Air Berlin do Bangkoku (i nie tylko). Lina na poziomie wyższej średniej. Generalnie bez zastrzeżeń. Osobiście lubię tego przewoźnika, choć znam lepszych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka