Dodaj do ulubionych

Ryanair_płatności

IP: *.skynet.net.pl 27.01.13, 23:46
na stronie Ryanaira napisano, że aby uniknąć opłaty za kartę kredytową należy zapłacić kartą debetową, czy chodzi o zwykłą debetową (bankomatową), czy prepaidową? czytałam, że na kilku kierunkach nie można zniwelować tej opłaty (Ryan wprowadził płatność swoją kartą), a tu proszę o info, czy jest nadal mozliwość uniknięcia opłaty na pozostałych kierunkach?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Ryanair_płatności IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.13, 18:43
      I jak? dowiedziałaś się czegoś na temat tych płatności? ja też lada moment będę rezerwować lot w Ryanair i chętnie dowiem się jak ominąć haracz.
      • anna_geras Re: Ryanair_płatności 06.02.13, 17:27
        Ja właśnie płaciłam za lot zwyklą kartą bankomatową visa i zdjęta została tylko kwota za same bilety, ani złotówki więcej.
    • Gość: . Re: Ryanair_płatności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.13, 21:27
      W tej chwili płacąc debetówką (np. Maestro, Visa Electron, MC Prepaid) płacisz tyle, ile wyjdzie z cen biletów.
      Płacąc kredytówką dopłacisz jeszcze 2%

Nie ma już osobnej opłaty za płatność kartą w ogóle - jest wliczona w cenę biletu. Zatem skończyły się kombinacje z szukaniem Mastercard Prepaid, którą kiedyś było taniej. Kiedyś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka