Dodaj do ulubionych

ryanair odprawa online

17.07.14, 12:25
witam
bez rezarwacji miejsc odprwę mozna zrobic najwczesniej 7 dni przed wylotem, a co jak powrót bedzie za 20 dni .Czy odprawa jest jednocześnie robiona tez na powrót pomimo że bedzie to wiecej niż 7 dni?
Obserwuj wątek
    • cornish1 Re: ryanair odprawa online 17.07.14, 13:10
      Odprawę na powrót możesz zrobić od 7 dni do daty powrotu.
      • Gość: be.a Re: ryanair odprawa online IP: *.wave.com.pl 17.07.14, 14:20
        a jak rozwiazujecie odprawę jeżeli jest dłuższy termin do powrotu? Na powrotną podróż rezerwowane miejsca czy szukanie na miejscu kawiarenki internetowej żeby zrobić odprawe.
        • Gość: gość wroc Re: ryanair odprawa online IP: *.internetia.net.pl 17.07.14, 14:50
          Od paru dni Ryanair ma nową aplikację na telefony, która umożliwia odprawa i uzyskać mobilną kartę pokładową. Nie trzeba wtedy nic drukować. A o WiFi dość łatwo wszędzie.
          • brooks44 Re: ryanair odprawa online 17.07.14, 17:48
            Juz mialam sciagac aplikacje ale poczytalam opinie, wiekszosc uzytkownikow pisze ze nie dziala :(
            • Gość: gość wroc Re: ryanair odprawa online IP: *.internetia.net.pl 18.07.14, 15:37
              Widać czytanie nie do konca dobrze Ci idzie. Spojrz na daty opini i datę ostatniej aktualizacji a potem sciagnij i ciesz się działającą apką
              • brooks44 Re: ryanair odprawa online 18.07.14, 18:03
                Nie wiem jak z czytaniem u Ciebie, ale ja widze bardzo negatywne opinie jeszcze z wczorajsza data.
              • cornish1 Re: ryanair odprawa online 18.07.14, 18:17
                Również chętnie cieszyłbym się działającą apką, ale piszą, że nie mają wersji na mój telefon.
                • be.a Re: ryanair odprawa online 20.07.14, 17:32
                  bilety kupione a na lot powrotny wybrałam rezerwacje miejsc.
                  A jeszcze co do aplikacji na telefon to jak to jest jak mam rezerwacje dla 5 osób, jak to sie wyswietla na telefonie?
                  • be.a Re: ryanair odprawa online 22.07.14, 07:02
                    czy ktos korzystal w praktyce z tej aplikacji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka