domifil
27.12.14, 13:34
W maju wybieram się z rodziną na kilka dni do Londynu i po raz pierwszy chcę polecieć tanimi liniami. Proszę pomóżcie mi odpowiedzieć na kilka pytań, które nasunęły mi się przy wyszukiwaniu połączeń.
Moje lotnisko docelowe to Londyn Luton. Wylot z mojego miasta gdzie mieszkam jest dosyć drogi więc znalazłam inne miasto gdzie ceny wizzaira są jeszcze przyzwoite. Jeżeli chodzi o powrót, to wyszło mi żeby lecieć easyjetem do Berlina i dalej np. Polskim Busem wrócić do domu. Podróż czwartek - poniedziałek w godzinach wczesnoporannych.
I teraz zasadnicze pytanie czy powinnam bilety kupić już teraz czy jeszcze poczekać. Jestem zapisana do newsletterów wyszukiwarek i dostaję różne oferty promocyjne ale czy mogę tak sobie czekać na promocje jeżeli znam dokładnie daty mojej podróży i tego muszę się trzymać.
Druga kwestia czy opłaca się kupić kartę rabatową wizzaira jeżeli wiem że jeszcze w tym roku będę miała okazję polecieć po raz drugi do Londynu.
Z góry dziękuję za pomoc, jeżeli jeszcze coś możecie mi podpowiedzieć będę wdzięczna