Dodaj do ulubionych

Bagaż do samolotu

21.01.18, 21:23
Jak i w co najlepiej est zapakować bagaż do samolotu?
Obserwuj wątek
    • pigeon_shit_dust ZA DARMO: Metoda nie do pobicia 22.01.18, 18:56
      A man traveling from Iceland to England was arrested at the Iceland Keflavík International Airport for attempting to avoid an excess luggage fee by wearing eight pairs of pants and ten shirts.

Ryan Carney Williams, who goes by Ryan Hawaii, was reportedly denied a boarding pass at the British Airways desk for his flight home after he put on all his clothes that wouldn’t fit properly in his checked luggage.
    • karinnaa3 Re: Bagaż do samolotu 12.02.18, 16:45
      Bardzo często staram się wybrać na krótkie tak zwane city break po Europie i nawet sylwestra udało mi się znaleźć fajną i tanią opcję dlatego z doświadczenia wiem, że najlepszą opcją są walizki i kuferki ze sztywnego materiału. Zresztą poczytajcie tutaj: www.wittchen.com/blog/sylwestrowy-city-break Podczas przepakowywania walizek mogą się z nimi różne rzeczy przytrafić więc jak będzie ona sztywna, mniejsza szansa na zniszczenia.
      • pigeon_shit_dust Re: Bagaż do samolotu 13.02.18, 15:42
        Twarde tworzywo tak- ale nie takie jak na zdjeciach w blogu. Wylacznie solidne zamkiniecia, zadncyh zamkow blyskawicznych !! Oczywiscie to dotyczy bagazu check in, przy podrecznym jakie ma znaczenie czy masz aluminiowa twarda Rimowa, plasykowe badziewie czy zwykla torbe?? Co sie moze przydarzyc podczas sprawdzania bagazu? Nic. Przeciez to praktycznie sprawdzaja na oczach ludzi. Przydarzyc to sie cos moze jak tym rzucaja bagazowi przy ladowaniu do samolotu, dlatego walizka powinna byc jak skala I zamknieta na zamek ktory otworzyc moze TSA /Travel Sentry Standard .
    • sambolejro Re: Bagaż do samolotu 12.06.18, 11:08
      Ja podróżuję jedynie z walizką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka