Gość: M IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 16.08.05, 15:44 Czy Ktoś leciał może Air Europe na Teneryfę z Warszawy, jeśli tak proszę o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0i Re: AIR EUROPE na Teneryfę 16.08.05, 21:18 Tak, ja leciałem, 2 dni temu wróciłem. Przesiadka w Madrycie. Cały problem to niestety to, że od ok. 2 tygodni na Okęciu nie wystawiali 2 kart pokładowych, tylko byli w stanie wysłać bagaż bezpośrednio na Tene. Czyli w Madrycie trzeba było grzecznie przebiec przez lotnisko do check-in, no i uzyskać II kartę pokładową. Rezydentka na Teneryfie była bardzo zdziwiona po naszym przylocie, ale przy wylocie potwierdziała, że kolejne grupy się skarżyły na to samo. Powrót już OK i całe szczęście, bo było tylko 45 min. czasu od przylotu do wylotu w Madrycie. Czyli całe 10 min do boardingu... Aha, na pokładzie caetering płatny. I był polski steward i stewardessa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: AIR EUROPE na Teneryfę IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 19.08.05, 12:26 Dziękuję Pawle z informację, mam nadzieję że we wrześniu coś z tym zmienią. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: AIR EUROPE na Teneryfę IP: *.aster.pl 01.09.05, 00:17 ja lecialam Air Europa na Teneryfe w kwietniu.Lot byl bezposredni (B 737 800),catering bezplatny.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś