Gość: Lidka IP: 195.116.31.* 18.08.05, 09:23 Czy tam podają jakieś przekąski i napoje? Lęcę z dziećmi i nie wiem, czy zabrać cos dla nich na drogę, bo godziny wylotu mamy baaardzo wczesne. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luk Re: Central Wings charter IP: 5.1.* / *.de.ibm.com 18.08.05, 09:59 oczywiscie, ze nic nie oferuja za darmo. To jest low cost... Wiec albo musisz zabrac cos ze soba albo zakupic na pokladzie samolotu, ceny srednie. Cennik znajdziesz na www.centralwings.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Standard w czarterze zależy od biur podróży IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.09.05, 23:06 Z reguły zamawiają najniższy, aby zbic koszt imprezy. To czy sa to tanie czy czarterowe (np. Fischer Air Polska) linie czy też Lot itp. nie ma znaczenia. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Central Wings charter 18.08.05, 10:05 nie podają , musisz płacić. Z tym, że ciekawostka, kiedy wracaliśmy z Rodos i siedzieliśmy mniej więcej w połowie samolotu, to wielu produktów już zabrakło. Może mieliśmy pecha, nie wiem. Ja z własnego doświadczenia radziłabym coś dzieciakom kupić , będą miały to co lubią i co będzie smaczne i nie będzie ryzyka, że zabraknie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Central Wings charter IP: *.csk.pl 18.08.05, 19:13 Z tym, że ciekawostka, kiedy wracaliśmy z Rodos i > siedzieliśmy mniej więcej w połowie samolotu, to wielu produktów już zabrakło. > Może mieliśmy pecha, nie wiem. W czarterach to jest normalne, ze wracajacym do kraju zostaja juz tylko resztki po tych co wlasnie na pokladzie tego samego samolotu na wakacje przylecieli... Radze sie nie nastawiac na taki sam wybor w drodze powrotnej jaki byl w tamta strone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centel Re: Central Wings charter IP: 83.238.10.* 13.09.05, 16:41 nie niepodają napojów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Central Wings charter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 16:27 nic nie daja za darmo. chyba ze trafisz na 20 godzinne opoznienie - wtedy daja ciacho gratis. wiem z autopsji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: Central Wings charter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:18 Przy 10,5 godz. nic nie dają. Też z autopsji. Odpowiedz Link Zgłoś