Dodaj do ulubionych

Centralwings!!!

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.06, 00:19
Niedawno lecialam liniami Centralwings do Dublina i zpowrotem i szczerze
wszystkim polecam!!! Wszystko wzorowo! A personal pokladowy to jeden z
najmilszych jakie spotkalam! Napewno jeszcze nie raz skorzystam z ich uslug!
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnes Re: Centralwings!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:24
      Dzięki za pocieszenie, bo za tydzień właśnie tymi liniami wybieram się do
      Mediolanu. Niska cena biletu nie musi więc oznaczać niskiego poziomu usług!:)
      • Gość: anika Re: Centralwings!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.01.06, 22:19
        Zycze zebys byla rownie zadowolona jak ja :) Wysokich lotow i miekkich lądowan!!
      • Gość: mateusz Re: Centralwings!!! IP: *.media4.pl 12.01.06, 23:18
        Ja wczoraj właśnie wróciłem z Dublina z C0 i jestem bardzo bardzo zadowolony
        :]:]:] Polecam linie!
    • Gość: anika Re: Centralwings!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.01.06, 18:22
      Ale dzis sie nie popisali :((( Ponoc usterka samolotu, ale pasazerowie czekali
      11 godzin na lotnisku!! Co prawda wolalabym czekac niz nie doleciec...:)
      pozdrawiam:)
      • roxis Re: Centralwings!!! 13.01.06, 21:40
        wyjątki się znalazły...
    • pantera22 Re: Centralwings!!! 23.01.06, 13:10
      Mam nadzieje ze nic nie bedzie dzialo (mrozy, mgly, obfite opady sniegu,awarie)
      15.02lece z wroclawia do dublina z Centralwings, jak ktos ma wykupiony bilet na
      15/02 niech sie odezwie, w kupie razniej!!!
      • Gość: Senga Re: Centralwings!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 25.01.06, 19:56
        A ja dziś nad ranem wróciłam z Mediolanu do Wrocławia.Niestety z czterogodzinnym
        opóźnieniem (nie wyleciał planowo z Warszawy - mrozy???)Dobrze jednak, że
        szczęśliwie wyladowaliśmy we Wrocławiu.Pozdrawiam wszystkich lecących z
        Centralwings!
        • Gość: Marek Re: Centralwings!!! IP: *.chello.pl 25.01.06, 21:58
          Podobnie było 23.I przy powrocie z Dublina do Katowic. Mrozy we Wrocławiu,
          musieli coś sprawdzić i prawie 1,5 godz. spóźnienia. No i wywineli mi numer w
          Bolonii 31.VII 2,5 godz., niestety lotnisko w Bolnii jest małe i wszelkie
          poślizgi w sezonie letnim mają taki finał. Personel i obsługa jest ok, czego nie
          mozna powiedzieć ok skyeruope, tam jest bardzo nieprzyjemnie. Pozdr.
          • Gość: lefkara Re: Centralwings!!! IP: 157.25.9.* 26.01.06, 17:22
            Więc co do CO - leciałam z nimi pierwszy raz charterem z Hurghady, na początku
            grudnia. Niestety ze względu na warunki atmosferyczne nie moglismy wylądować w
            Warszawie - więc "wysadzili" nas w Katowicach (oczywistym jest fakt,że chodziło
            nasze zdrowie i życie). Co mnie mile zaskoczyło - to fakt, iż w Katowicach
            czekały podstawione autokary, które zawiozły nas do Warszawy. Bylismy co prawda
            jakieś 4 godziny później niż było to planowane, ale CO zachował się naprawdę
            jak trzeba :) Polecam!
        • Gość: asiek Re: Centralwings!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.06, 15:57
          Mam pytanie o nadbagaz?jak oni na to patrza- co do kilograma czy jakos ulgowo
          jakie sa oplaty za kazdy dodatkowy kg?
          • Gość: anika Re: Centralwings!!! IP: 81.168.209.* 28.01.06, 18:15
            we wroclawiu na lotnisku kasowali za kazdy dodatkowy kilogram (przy mnie ludzie
            placili), niestety :( Ale jesli leca razem dwie osoby to sumuja wagi walizek i
            dziela. Tak bylo w moim przypadku- ja mialam przeladowana, ale corka duzo
            lzejsza i bylo OK!
    • kasietta Re: Centralwings!!! 30.01.06, 09:59
      Za do 24.01 podczas lotu Kraków - Rzym sie nie popisali. Zamiast o 21
      pasażerowie dotarli do Rzymu koło 5 rano... z przesiadką w Pradze do innego
      samolotu...

A tak przy okazji... czy ktoś wie jakie prawa pasażerskie przysługują z tego
      powodu? Dostali kupony na posiłek na lotnisku, ale czy przysługuje
      odszkodowanie?
    • blina Re: Centralwings!!! 01.02.06, 11:55
      A moja rodzina juz kilka razy skorzytala z ich uslug na trasie Warszawa-Rzym i
      powroty i za kazdym niemal raze problemy.Latem zamiast z rzymu wyleciec o 21-ej
      samolot odlecial o 3 nad ranem. A wczoraj moja rodzinka leciala do rzymu i
      znowu zamiast odlot o 12:35 to samolot odlecial o 18:25. Jestem przerazona tymi
      opoznieniami, tym bardziej ze sama znowu z nimi lece 09 lutego, ale w razie
      opoznien to bedzie raczej moje ostatnie spotkanie z ta firma. Dobrze ze
      nauczona letnim doswiadczenie wracam innymi liniami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka