Dodaj do ulubionych

LOT DO PARYŻA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 17:58
Witam, wybieram sie z rodzina do Paryza, gdzies w okolicy czerwca albo
wrzesnia. Zależy mi na przelocie w stosunkowo rozsadnej cenie. Jakiego
przewoznika (przelotnika) polecacie?
I jeszcze jedno - oplaty lotniskowe, ktore trzeba doliczyc do biletow tanich
linii lotniczych - to kwoty jakiego rzedu?
Z gory dzieki za info
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • iberia29 Re: LOT DO PARYŻA 15.01.06, 18:19
      fajnie, ze sie wybierasz do Paryza.Ale czy to taka filozofia poszukac na forum?
      Temat walkowany x razy.Naprawde nie potrafisz wpisac w wyszukiwarke :tani lot
      od Paryza?
      Poza tym skach chcesz leciec??
      wizzair.com/index.shtml
      www.tanieloty.pl/
      www.pasazer.com.pl/
      troche samodzielnosci bo inaczej czarno widze twoj wylot do wielkiego swiata.
      • kasa76 Re: LOT DO PARYŻA 15.01.06, 18:28
        iberia29 a juz myslalam ze cie ubiegne z ta filozofia ;)
        od siebie dodam jeszcze www.skyeurope.com
        • aira5 www.skyscanner.net 15.01.06, 18:33
          tez od siebie
      • Gość: Dominick Re: LOT DO PARYŻA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 21:53
        Nie pomoglas mi za specjalnie, bo nie do konca mi o to chodzilo...Jestem na
        tyle samodzielny ze znalazlem sobie troche ofert, chodzilo mi bardziej o
        wymiane doswiadczenia - nie pytalem jacy przewoznicy sa na rynku tylko z jakich
        warto a z jakich nie warto korzystac...
        Leciec chce z Wawy.
        Mimo wszystko pozdrawiam
        • iberia29 Re: LOT DO PARYŻA 15.01.06, 22:00
          trudno przewidziec, ktory z przewoznikow bedzie mial bilet najtanszy,wez na ich
          strony i zrob sobie symulacje.Na jednym kierunku w danym dniu najlepsza cene ma
          wizz a na innym germanwings, poza tym nie wszyscy lataja w jedno miejsce.
    • iberia29 Re: aira 15.01.06, 18:47
      wybacz, ale jak po raz setny pojawia sie taki watek jak ten to rece
      opadaja.Rozumiem, ze ktos moze sie nie znac na lotach, tanich liniach itd-ok,
      ale na Boga troszke samodzielnosci, wklikac w wyszukiwarke forumowa haslo i ma
      sie x watkow albo w google.....to jest dokladnie analogiczne do pytan na auto
      moto-ktora ubezpieczalnia ma najtansza polise dla mojego auta?I tu i tam jest x
      roznych czynnikow, ktore nalezy wziac pod uwage i najlepszym sposobem jest
      rozeznanie bezposrednio u zrodel.
      • aira5 do Iberii 15.01.06, 20:00
        ale znaczna czesc ludzi nie wie tyle o biletach i turystyce co Ty. Dla mnie
        czarna magia sa ubezpieczenia jakiekolwiek. Przeraza mnie nadmiar ofert.
        Osiolkowi w zlobie za duzo dano.
        Poza tym jestem ulomna. Dopiero od 2 tygodni jestem na forum, problemy sprawia
        mi wyszukiwarka, a czytanie wszystkich postow czy watkow...
        Masz racje w niektorych dziedzinach nie jestem samodzielna i dlatego fajnie, ze
        takie forum istnieje. Mase rzeczy mozna sie dowiedziec. Dzieki Iberia za
        obecnosc na forum. Czy jestes z okolic Katowic? Aira

• iberia29 Re: LOT DO PARYŻA 15.01.06, 18:54
      www.aero.pl/tanie-linie-lotnicze/
    • Gość: Isabelle Re: LOT DO PARYŻA IP: *.fbx.proxad.net 16.01.06, 22:26
      Witam,
      Z Polski do Paryza masz dwie tanie linie: Wizz Air i Sky Europe. Obydwie linie
      jezdza z Warszawy i Katowic. Niestety kazda z tych linii przyjezdza na inne
      lotnisko we Fracji. Wizz Air przyjezdza ok. 150 km na polnoc od Paryza
      (Bauvais), wiec trzeba jeszcze doliczyc dojazd do Paryza. Sky Europe przyjezdza
      duzo blizej Paryza. Jest to ok. 20 km na poludnie od Paryza. Jezeli chodzi o
      ceny, to wszystko zalezy od tego kiedy bedziesz rezerwowac. Im wczesniej tym
      taniej. Zostaje Ci tylko wejsc na internet i porownac ceny.
      Pozdrawiam, Isabelle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka