Dodaj do ulubionych

Warszawa-Hannover

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:18
Hej,

szukam bezpośrednich połączeń na trasie Warszawa-Hannover (najlepiej tanie
linie). Czy słyszeliście coś o takowych? Wiem, że Centralwings miał takie
połączenie, ale niestety od 9 stycznia br. zlikwidowali.

Dzięki z góry za info.
Obserwuj wątek
    • Gość: maly Re: Warszawa-Hannover IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 17.02.06, 17:31
      niestety jak narazie nikt tam z polski nie lata ale za to germanwing lata do
      Hamburga a Wizzair do Lubeki moze cos ci podpasuje
      • malutka303 Re: Warszawa-Hannover 06.03.06, 08:58
        Tak jak Ty mam ten sam problem.Niestety linia lotnicza ,która tam latała dała
        mi odpowiedż:,,mimo pełnych lotów musieli zrezygnować z przyczyn od nich nie
        zależnych,,.Więc pewnie nie ma co liczyć na wznowienie lotów.Jedynym sposobem
        dostania się do Hannoveru jest wyjazd autokarem lub pociągiem(autokarem sporo
        taniej)Pozdrawiam....
        • Gość: kl Re: Warszawa-Hannover IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.03.06, 17:39
          Co to znaczy "z przyczyn od nich niezależnych" ? Matka Lot im zabroniła ?
          Może "ciotka" germanwings ? Lecieliśmy kilka razy, LF zawsze powyżej 70%, a raz
          taki full, że nas rozsadzono przy check-in'ie, a tu nagle likwidacja od
          stycznia. Można jeszcze leciec tanio Wizzem do Dortmundu i stamtąd pociągiem
          (ale koszt pociągu będzie droższy niż lot Wizzem do Dortmundu). Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka