vvojtek29 19.04.06, 22:46 Czy można zabrać na pokład fotelik(kołyska - do 6-miesiecznego malucha)? Czy może składany wózek? Czy ktoś ma doświadczenia w tym zakresie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreola4 Re: fotelik dla dziecka 19.04.06, 22:55 Mozna zabrac i to i to. Doswiadczenia nie mam :). Widzialam wielokrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamulazosi Re: fotelik dla dziecka 20.04.06, 16:07 Nsidło kołyskę możesz zabrać do środka, natomiast jeśli chodzi o wózek to już większa filozofia. To zależy od wielkości samolotu, długości lotu i oczywiście gabarytów wózka. W moim przypadku było tak:(lot trwał tylko 1 h) wózek mogłam mieć ze sobą aż do wejścia na pokład, potem wózek mi zabrano i umieszczono w luku bagażowym. przy wyjściu z samolotu oddano mi wózek. Możesz też oddać go przy odprawie razem z bagażem, (nie jest liczony jako nadbagaż) Proponuję Ci wziąć ze sobą jakiś duży worek lub coś w tym rodzaju, ponieważ nie będzie on traktowany inaczej niż inne walizki i torby. Odpowiedz Link Zgłoś