iberia30 20.06.06, 17:37 taka moja mala sugestia - skoro tyle osob ma do sprzedania bilety to moze warto by bylo, aby pojawil sie takowy watek na szpilce co pozwoliloby uniknac zakladania x watkow :"tanio sprzedam" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aleksa Re: Sprzedam / kupie bilet IP: *.telpol.net.pl 24.06.06, 14:08 kupie bilet do irlandiii pilne !!! odpowiedz prodsze na maila julia352@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Sprzedam / kupie bilet 24.06.06, 14:35 czy ty wogole przeczytalas pierwszy post????Ja o kozie ty o wozie, x razy juz byl podawany link gdzie mozna nabyc bilety z drugiej reki, wyszukiwarka nie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa76 Re: Sprzedam / kupie bilet IP: *.globalconnect.pl 24.06.06, 19:50 Jizus aleksa idz do biura podrozy to ci sprzedadza, albo kup w internecie www.centralwings.pl, www.lot.com, www.aerlingus.com Odpowiedz Link Zgłoś
valdivia Re: Sprzedam / kupie bilet 24.06.06, 19:29 Bez przesady. Tak wiele tych watkow nie ma. A zbicie ich wszystkich do jednego na pewno by zmniejszylo przejrzystosc tych ofert. PdV Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Sprzedam / kupie bilet 24.06.06, 20:09 jakos mnie nie dziwi twoja odp, skoro na calym forum turystyka jest ogolny balagan. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: Sprzedam / kupie bilet 24.06.06, 20:27 Te krytyki pod adresem administracji z Twojej akurat strony sa co najmniej smieszne. Malo kto zasmieca to forum tak jak ty. Chociazby czepiajac sie ludzi bez ustanku ze zadaja pytania. Taka jest juz rola forum, ze zadaje sie pytania. nl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maddox Re: Sprzedam / kupie bilet IP: *.161.186.195.cust.bluewin.ch 24.06.06, 20:34 Zgadzam sie z przedmowca. Bardziej jeczacej, pouczajacej i "wszechwiedzacej" i wymadrzajacej sie osoby niz ty Iberia na turystycznych forach gazety chyba nie ma. No moze jeszcze Kagan, ale on jakos sie ostatnio nie odzywa. Wyluzuj dziewczyno bo to nie do zniesienia. Chlopa sobie poszukaj, moze to pomoze? Choc fakt, ze znalezc takiego ktory z toba wytrzyma bedzie trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaderk1 Re: Sprzedam / kupie bilet IP: *.ipt.aol.com 24.06.06, 21:22 100% racji.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Sprzedam / kupie bilet IP: *.netia.piekary.net 24.06.06, 21:31 również się pod tym podpiszę. Mdli mnie już na widok tekstu "wyszukiwarka nie gryzie ".!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Sprzedam / kupie bilet 24.06.06, 21:33 Gość portalu: hmmm napisał(a): > również się pod tym podpiszę. Mdli mnie już na widok tekstu "wyszukiwarka nie > gryzie ".!!! a mnei mdli jak kolejne pytanie pojawia sie po raz milionowy. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Sprzedam / kupie bilet 24.06.06, 21:33 Gość portalu: Maddox napisał(a): > Bardziej jeczacej, ???? > pouczajacej i "wszechwiedzacej" i wymadrzajacej sie osoby niz ty Iberia na turystycznych forach gazety chyba nie ma. nie uwazam sie za taka osobe, ale ty przeciez znasz mnie duzo lepiej niz ja sama wiec zapewne masz 200% racji. >No moze jeszcze Kagan, ale on jakos sie ostatnio nie odzywa. Wyluzuj > dziewczyno bo to nie do zniesienia. Chlopa sobie poszukaj, moze to pomoze? Choc fakt, ze znalezc takiego ktory z toba wytrzyma bedzie trudno. klasyczne uskutecnzianie osobistych wycieczek, co ma piernik do wiatraka?A po drugie nie zamierzam udowadniac ze nie jestem wielbladem bo ty i tak wiesz lepiej.Gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Sprzedam / kupie bilet 24.06.06, 21:31 nocnylot napisał: > Te krytyki pod adresem administracji z Twojej akurat strony sa co najmniej > smieszne. bo...?tak samo mam prawo wyrazic swoje zdanie tudziez krytyke jak i ty. > Malo kto zasmieca to forum tak jak ty. ja?? no naprawde nie badz smieszny. >Chociazby czepiajac sie ludzi bez ustanku ze zadaja pytania. jasne jak sie po raz milionowy pojawia watek bo sie komus nie chce uzyc wyszukiwarki to to jest ok i to nie jest zasmiecanie forum? >Taka jest juz rola forum, ze zadaje sie pytania. ok, ale zanim sie je zada to warto skorzystac z wyszukiwarki nie sadzisz?a po drugie naprawde troche samodzielnosci by sie niektorym przydalo. Odpowiedz Link Zgłoś