Gość: kris IP: *.chelm.mm.pl 14.07.06, 00:50 Jakimi linniami najtaniej do Paryża? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia30 Re: Paryż????????/ 14.07.06, 09:58 na tak postawione przez ciebie pytanie to tylko wrozka moze udzielic ci wyczerpujacej odp. Skad?Kiedy?W przyszpilonym watku masz linki do linii lotniczych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula78 Re: Paryż????????/ IP: 85.222.24.* 14.07.06, 11:55 Przesyłam Ci link do adresów stron przez które możesz wyszukać tanich połączeń: www.poradopedia.pl/pytania/jak-i-gdzie-kupic-tanie-bilety-lotnicze,234.html Ja leciałam do Paryża ostatnio z Wizzair i płaciłam ok. 300 zł w obie strony ze wszystkimi opłatami. Minus był tylko taki, że jest to lotnisko ok. 65 km od Paryża (Beauvais??? - mam nadzieję, że nie pomyliłam się w nazwie). Są oczywiście autokary, które dowoża do miasta, ale też trochę to kosztuje, no i jedzie się ponad godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Paryż????????/ IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 14.07.06, 13:57 najtaniej ... była promocja w skyeurope paryż orly i powrót za 250zł na marzec... Teraz to ja planuję wakację ale za rok... Odpowiedz Link Zgłoś