Dodaj do ulubionych

Linie Alexanderair.

IP: *.telpol.net.pl 07.08.06, 13:10
Mam pytanko..czy ktoś leciał tymi liniami?
Jeśli tak to proszę mi powiedzieć czy samolot nie jest czasem z poprzedniej epoki?
Ostatnio przeczytałam wypowiedź pewnej pani to pisała że samolot przedpotopowy i bardzo w nim duszno :-(
i chciałabym przeczytać więcej opini...
Obserwuj wątek
    • rafi1015 Re: Linie Alexanderair. 07.08.06, 13:27
      Linie Alexandair wbrew temu co piszą niektórzy forumowicze nie są złe. Samolot
      nie jest co prawda nowy, lecz nie znaczy to, że jest zły. Obsługa jest super,
      sniadanie w porannym locie z Polski na pokładzie, siedzenia numerowane. Co
      ważne brak spektakularnych spóźnień. Można spokojnie zaufać tym liniom i
      cieszyć się wakacjami.
    • Gość: daru 1 Re: Linie Alexanderair. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 01:12
      właśnie wróciłem z krety.samolocik wyglada i sprawuje się bardzo dobrze.jest
      czysty,zadbany i wcale nie widać po nim upływającego czasu (opinia
      laika).personel pokładowy uprzejmy i ładny :) (grecki).w czasie lotu serwowano
      napoje tj.kawa, herbata, cola, sok. najważniejsze jest,że wszyscy dolecieliśmy
      bezpiecznie i bardzo,bardzo punktualnie. nie ma czego się bać !!!
    • Gość: Jarecki Re: Linie Alexanderair. IP: *.proxyplus.cz / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 10:42
      samolot MD-82 jest dość leciwy bo ma ponad 20 lat, ale podobno w ciągu
      ostatniego roku miał wymienione silniki, a i obsługę techniczną i przeglądy
      powierzono SAS'owi - a więc raczej bez obaw
      • vixenvox Re: Linie Alexanderair. 10.08.06, 13:36
        Dziwne, jak się pisze o Alexandair, że ma 24 letniego MD82 po dwóch remontah
        kapitalnych i po tym że już raz ten samolot został "uziemiony" to jest OK,
        super, nie ma problemu ale jak pisze się Fischer Air Polska to od
        razu: "graty", "złom", "strach", "módlcie się", "obyście dolecieli", itd.... a
        B757 FAPu są z 1992/93 i także są serwisowane przez "obcą" - czyli dobrą firmę,
        a może najlepszą: Lufthansa Technik.
        Mam pytanie: gdzie jest ta "delikatna" różnica w ocenie?

VV z FAP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka