Dodaj do ulubionych

norwegian - żenada!!!!!

IP: *.jota.digi.pl 25.09.06, 22:44
miałam lecieć w sobotę do Malagii i wyobraźcie sobie, załoga się nie stawiła
do pracy i odwołali lot!!!!Jechałam 5 h do Warszwy i musiałam wracać.
Oczywiście nikt mnie nie powiadomił, sama musiłam dzwonić do Oslo żeby
przebukować bilet. Nigdy więcej nie lecę norwegian!
Obserwuj wątek
    • iberia30 Re: norwegian - żenada!!!!! 25.09.06, 22:55
      no to sie faktycznie nie popisali, bo takich scen to chyba nawet centralwings
      nie odstawia.....
      • Gość: Doda Re: norwegian - żenada!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 09:30
        No to zajebioza... ja lecę we wtorek też z WAW do Malagi i mnie
        nastraszyłaś... :/ :/
        • Gość: Doda Re: norwegian - żenada!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 09:31
          Aha, no i do Wawy mam jakieś 500 km.... :/ :/
          • Gość: hvar Re: norwegian - żenada!!!!! IP: 212.160.138.* 26.09.06, 10:48
            Ja leciałem z nimi do Malagi pod koniec sierpnia i wszystko było w porządku:
            punktualnie, miła obsługa tylko te turbulencje przy lądowaniu nie były halo :)

Wiadomo co było powodem odwołania ostatniego lotu ?
            • Gość: Iza Re: norwegian - żenada!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 11:08
              To nie zaloga sie nie stawila,bo sa rezerwowe osoby na dyzurach,to byla powazna
              awaria samolotu,ciesz sie ze nie polecialas,nie bylo mozliwe podstawienie innego
              samolotu bo maja tylko 2 ,a ten drugi mial rejsdo Rzymu
              • carnivore69 Re: norwegian - żenada!!!!! 26.09.06, 18:56
                > to byla powazna awaria samolotu, ciesz sie ze nie polecialas

Hehe, urocze sa takie stwierdzenia.

Jak kupuje bilet na samolot, to przeciez nie na ruska ruletke. Wiec przewoznik
                specjalnej laski mi nie robi, ze zapewniajac przelot nie wysyla na tamten swiat.

Pzdr.
                • Gość: Staruszek Re: norwegian - żenada!!!!! IP: *.sympatico.ca 03.10.06, 18:59
                  carnivore69 napisał:

> to byla powazna awaria samolotu, ciesz sie ze nie polecialas
                  > Hehe, urocze sa takie stwierdzenia.
                  > Jak kupuje bilet na samolot, to przeciez nie na ruska ruletke. Wiec
                  przewoznik
                  specjalnej laski mi nie robi, ze zapewniajac przelot nie wysyla na tamten swiat
                  .........ale cyrk....a Ty w cuda wierzysz i jestes pewny , ze wszystko ma byc
                  na Twoje zawolanie !!!!!
                  • carnivore69 Re: norwegian - żenada!!!!! 04.10.06, 20:54
                    Chetnie bym Ci odpowiedzial, ale za cholere nie wiem co tak wlasciwie miales na
                    mysli.

Pzdr.
    • adams123 Re: norwegian - żenada!!!!! 03.10.06, 19:31
      co za bzdury wypisujesz ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka