anuskasz 26.12.06, 19:22 Witam, zastanawiam sie jaka linia troszczy sie najlepiej o pasazerow, lecacych w klasie bisness lub ekonomicznej. Wasze opinie. Moim zdaniem: Swiss i Singapore Airlines najlepsze! Niestety LOT coraz mniej dba o pasazerow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a380 Re: najlepsza obsluga na pokladzie 26.12.06, 22:35 Gulf Air. Moze nie az tak wypasione, jak chociazby Qatar, ale zdecydowanie najfajniejsze stewki, przy bardzo wysokim standarcie obslugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: najlepsza obsluga na pokladzie IP: *.aster.pl 27.12.06, 00:02 Istnieja obiektywne rankingi. W czolowce zawsze Singapore, Emirates i ANA. Generalnie Azja bije na glowe Europe i Ameryke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najlepsza obsluga na pokladzie IP: *.devs.futuro.pl 27.12.06, 00:44 Popieram :)! Odpowiedz Link Zgłoś
a380 Re: najlepsza obsluga na pokladzie 27.12.06, 08:45 W czolowce (wg Skytrax) jest takze Malaysia i Qatar. A watek dotyczyl przeciez subiektywnej opinii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sia no to po co zmieniasz tresc watku?? (n/t) IP: 192.156.102.* 27.12.06, 08:49 Odpowiedz Link Zgłoś
anuskasz Re: najlepsza obsluga na pokladzie 27.12.06, 15:10 a jak wyglada obsluga w klasie bisnes w Locie... lecial ktos moze ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
arpa1 Re: ostatnie co pamietam - fatalnie 27.12.06, 15:32 Fatalnie pod kazdym wzgledem, wlacznie z permanentnie zacinajacym sie stolikiem, niedzialajaca lampka, ktorej nikt nie byl w stanie naprawic, i stewardessa, ktora rozlala wino na mojego kolege, i to bez zadnych turbulencji. Ale: bylo to 2+ lata temu. Ostatnio slysze o jakiejs kampanii reklamowej wlasnie nt. klasy B/C. Mimo wszystko - nie, dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
anuskasz Re: ostatnie co pamietam - fatalnie 27.12.06, 16:29 Swiss chyba jest najlepszy na trasach europejskich, prawdziwe fotele bisnes (w airbusach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiss taki sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 17:04 Latałam często Swissem z WAW do ZRH i GVA, bo tam mieszkalam. Chamska obsługa pracowników Swissa w Warszawie. Leciałam latem i wiedziałam, że nie będę w Polsce aż do Swiąt. Leciałam w B/C i chciałam sobie powiesić futro w szafie. Polski przedstawiciel zrobił mi potworną awanturę na schodach w samolocie, drąc się, że mnie nie wpuści na pokład - chyba że lecę w B/C. Mógł wczesniej sprawdzić mój bilet. Co za chamidło. Popłakałam się w samolocie, ale nikt mnie nie przeprosił. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Singapore Airlines 28.12.06, 19:05 Dlaczego nie napisalas skargi? Swissem lecialam do NY - zadnych rewelacji, ale i nie moge sie skarzyc. Uwielbiam Singapore Airlines. Daje 10 Punktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaacek Re: najlepsza obsluga na pokladzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 00:02 LOT? Ostatnie moje doświadczenia związane były z nowymi, reklamowanymi w mediach, słynnymi fotelami w BC na trasie z Newark. Faktycznie, fotel stał, nawet się rozkładał, ale nie działały: radio, video, ekran i coś tam jeszcze. Steward uprzejmie wyjaśnił, że "nie wszystkie fotele mają jeszcze cośtam popodłączane". Odpowiedz Link Zgłoś