Gość: gosciu IP: 62.148.85.* 12.02.07, 12:41 Witam, W lipcu lecę na KOS z TUI-iem. Jak wygląda to lotnisko? Czy tam lata Centralwings? Dzięki, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Lotnisko na Kos 12.02.07, 14:18 www.greeka.com/dodecanese/kos/island/kos-airport.htm www.hcaa-eleng.gr/kos.htm google nie gryza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markbie Re: Lotnisko na Kos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 17:16 witaj Byłem na KOS w ubiegłym roku. Lotnisko jest bardzo malutkie- chodzi o terminal. Turyści na odprawę czekają na dworze przed terminalem. Po otwarciu bramki ludzie sukcesywnie są wpuszczani po kilkanaście osób do środka. Po odprawie w strefie wolnocłowej jest mały sklepik. W sklepiku głownie alkohol ( droższy niż w sklepach na wyspie ) oraz kosmetyki - perfumy dość korzystne ceny w porównaniu z np polską sephorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Lotnisko na Kos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:05 Witam, Dzięki za info. A jaką linią leciałeś? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janrad Re: Lotnisko na Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 19:49 Witam ,też wybieram się na kos w lipcu hotel Kipriotis Village.Czy ktoś tam się jeszcze wybiera?Odezwijcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Lotnisko na Kos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 21:17 A kiedy lecisz, bo ja 08-07 z Warszawy. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janrad Re: Lotnisko na Kos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 10:56 cześć Gościu,wyjeżdżam też 8.07 z W-wy z żoną i 11 letnim chłopakiem.Czy Ty też do Kipriotis?Czy będą z Tobą dzieciaki,bo mój chłopak potrzebuje towarzystwa do piłki.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Lotnisko na Kos-do janrada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:31 Witaj, Tylko ja mam córke w wieku 10 lat (i chyba nie lubi grac w pilke ;-)), a syn ma dopiero 3 lata, ale gra ;-) Tak czy inaczej do zobaczenia w Kipriotis. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janrad Re: Lotnisko na Kos-do gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 19:52 Cześć,dzięki,że się odezwałeś.Ja będę dalej śledził kos na forum.Do lipca. Odpowiedz Link Zgłoś