Dodaj do ulubionych

Lotnisko na Kos

IP: 62.148.85.* 12.02.07, 12:41
Witam,

W lipcu lecę na KOS z TUI-iem. Jak wygląda to lotnisko? Czy tam lata
Centralwings?

Dzięki,

Obserwuj wątek
    • iberia.pl Re: Lotnisko na Kos 12.02.07, 14:18
      www.greeka.com/dodecanese/kos/island/kos-airport.htm
      www.hcaa-eleng.gr/kos.htm
      google nie gryza :-)
    • Gość: markbie Re: Lotnisko na Kos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 17:16
      witaj
      Byłem na KOS w ubiegłym roku. Lotnisko jest bardzo malutkie- chodzi o terminal.
      Turyści na odprawę czekają na dworze przed terminalem. Po otwarciu bramki
      ludzie sukcesywnie są wpuszczani po kilkanaście osób do środka. Po odprawie w
      strefie wolnocłowej jest mały sklepik. W sklepiku głownie alkohol ( droższy niż
      w sklepach na wyspie ) oraz kosmetyki - perfumy dość korzystne ceny w
      porównaniu z np polską sephorą.
      • Gość: gosciu Re: Lotnisko na Kos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:05
        Witam,

Dzięki za info. A jaką linią leciałeś?

Pzdr.
    • Gość: janrad Re: Lotnisko na Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 19:49
      Witam ,też wybieram się na kos w lipcu hotel Kipriotis Village.Czy ktoś tam się
      jeszcze wybiera?Odezwijcie się.
      • Gość: gosciu Re: Lotnisko na Kos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 21:17
        A kiedy lecisz, bo ja 08-07 z Warszawy.

Pzdr.
        • Gość: janrad Re: Lotnisko na Kos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 10:56
          cześć Gościu,wyjeżdżam też 8.07 z W-wy z żoną i 11 letnim chłopakiem.Czy Ty też
          do Kipriotis?Czy będą z Tobą dzieciaki,bo mój chłopak potrzebuje towarzystwa do
          piłki.pozdrawiam
          • Gość: gosciu Re: Lotnisko na Kos-do janrada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:31
            Witaj,

Tylko ja mam córke w wieku 10 lat (i chyba nie lubi grac w pilke ;-)), a syn ma
            dopiero 3 lata, ale gra ;-) Tak czy inaczej do zobaczenia w Kipriotis.

Pzdr.
            • Gość: janrad Re: Lotnisko na Kos-do gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 19:52
              Cześć,dzięki,że się odezwałeś.Ja będę dalej śledził kos na forum.Do lipca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka