Gość: Irma IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21 lat temu No w końcu, ktoś napisał, że ludzie mają prawo po prostu nie mieć dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arabelka1 Re: Czekając na cud 21 lat temu jestem zrozpaczona ,że u nas w Polsce tak małą wagę przywiązuje się do refundacji częściowej kosztów leczenia niepłodności .Ja sama borykam się z tym problemem wydałam tyle kasy , że teraz muszę spłacać kredyty a myśl o dziecku muszę odłozyc aż przybędzie gotówki lub następny kredyt Pozdrawiam i mam nadzieję ,że niedługo to się zmieni i ktoś sie weźmie poważnie zaten problem , bo jest nas coraz więcej ............cały czas czekam na cud .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vase Re: Czekając na cud IP: *.server.ntli.net 21 lat temu "Jeśli jakaś para wśród twoich krewnych lub przyjaciół nie ma dzieci - nie komentuj tego, nie pytaj o przyczyny, ani nie udzielaj dobrych rad. Być może nie są na dziecko gotowi, być może nie chcą potomstwa (i mają do tego prawo), a być może bezskutecznie się o nie starają. Ciągłe uwagi i życzenia powiększenia rodziny stają się dla par mających problemy z poczęciem dziecka prawdziwą zmorą i pogłębiają ich cierpienie." Brawo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Czekając na cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu my tez staramy sie juz od roku.nie jest atwo słuchac ciągłe:a wy co sie nie staracie? przerazajace naprawde. mam nadzieje ze niedługo to zmieni sie,i zmieni sie rowniez podejscie do takich par. wszystkim zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś