Dodaj do ulubionych

potwierdzenie rezerwacji

IP: *.icpnet.pl 05.03.07, 02:13
Mam pytanie:dwa tygodnie temu rezerwowałam bilet Centralwings do
Rzymu,zapłaciłam za niego przelewem i do dzisiaj nie dostałam żadnego
potwierdzenia-czy powinnam się niepokoić...?jak długo zazwyczaj trzeba czekać
na takie potwierdzenie?
pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: bdzibdzionka Re: potwierdzenie rezerwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 10:04
      Raz na jakiś czas się zdarza, że potwierdzenie nie dochodzi. Jeśli Ci na nim
      bardzo zależy możesz zadzwonić na infolinię, i miła pani Ci je prześle mailem.
      Oczywiście sam kod podano ci już od razu po zakupie, także powinnaś go mieć :)
      • Gość: bdzibdzionka. Re: potwierdzenie rezerwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 12:05
        Sorki, nie zauważyłam, że zapłaciłaś przelewem :) w takim razie nie wiem kiedy
        podaje kod rezerwacji :)
    • Gość: OLA Re: potwierdzenie rezerwacji IP: *.lan.net.pl 05.03.07, 10:04
      Tez tak mialam i paru moich znajomych(zreszta tez do Rzymu).Tylko
      kolezanka,ktora zaplacila karta dostala potwierdzenie rezerwacji szybciutko.Co
      prawda troche to kosztowalo,Centralwings zciaga z karty dodatkowo 25zl.
      Ja placilam gotowka i pomimo,ze potwierdzenie mialam otrzymac w ciagu 9 dni tez
      sie nie doczekalam.Dopiero po wykonaniu telefonu do Biura obslugi Klienta w
      ciagu dwoch minut dostalam maila z potwierdzeniem.Tak samo rzecz sie miala z
      moimi przyjaciolmi.Moze Centralwings myslal,ze mamy jescze duzo czasu(bilety na
      wrzesien).
      • tbg_77 Re: potwierdzenie rezerwacji 05.03.07, 11:53
        1 telefon i z głowy (możliwy jest też błąd w emailu) i dlatego masz problem.
        I sprawdź w przeddzień godzinę wylotu bo C0 informuje o zmianie godzin mailem.
    • Gość: kasiczek Re: potwierdzenie rezerwacji IP: *.icpnet.pl 05.03.07, 14:59
      dziękuje wszystkim za szybką odpowiedź:)to mój pierwszy tego typu zakup,stąd
      nerwy...Ale zadzwoniłam do Centralwings i miła pani z call cantre bez problemu
      przesłała mi potwierdzenie:)
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka